sasko2303 je napisal/-a:če nimaš vsaj kakih 3-4k€ za zraven, ne niti kupovat takega avta.
Daj ne pretiravaj. A pol za EVO 6 rabiš 10k v žepu?
LP
Moderator: Blue Angels
sasko2303 je napisal/-a:če nimaš vsaj kakih 3-4k€ za zraven, ne niti kupovat takega avta.
pissdrunx je napisal/-a:zakaj more bit integra fwd pa tak šminkerska!?!?
Helvis je napisal/-a:Usakmu je pomembno svoje mnenjetak da če že hočte da vm povem kaj je avto zame je MERCEDES, in se use znamke skrijejo pred njim . Zakaj Mercedes zato ker jih mamo že tok let pr bajt kokr Hond in vem da je Mercedes taprav avto. Sej je Mercedes skor use sam izumu , kar se tiče tehnologije in varnosti druge znamke paod njega licence kupujejo. Honda mam pa vedno rajš pred Subareujem , nise rekel da je subaru slab tud znamka ni slaba smo jih mel par , kar se tiče so dost udobni in use sam pač men je Honda bol všeč in bolša znamka , vsak je svojega mnenja
R type je napisal/-a:pissdrunx je napisal/-a:sem se malo pozanimal na subaru forumu in fantje pravijo, da tudi letno menjavajo diske in ploščice...za nekatere tule to ni nič novega sicer, za večino pa verjetno je. ampak zej gledam da je impreza recimo kar enih 200kg težja kot integra ma pa 30km več, tak da konjev na kilogram je tam tam, sam pol pa verjetno 4x4 svoje nardi čez ovinke. zakaj more bit integra fwd pa tak šminkerska!?!?
Pa saj jaz sem na VTI-ju menjaval ploščice po dobrih 10k km.Če tišiš je to potrošni material.
Malo moraš ločit kaj te zanima: Integra je racer in čez fogle leti ko 100 ma.ter . To da je hitra in vodljiva ko pes ji noben ne more zanikat. Sam to je zame bolj track car. Jaz se že ne bi vozo z tem vsak dan. Živce zgubim.
Impreza je vseeno bolj udobna in tudi pozimi wohoo uporabna.
Najprej se moreš odločit kaj bi rad. Pač turboti papajo več in je tudi nakup bolj tvegan. Hočeš dirkalnik z tablco ali hiter vsakodnevni avto?
LP
G-4S je napisal/-a:pissdrunx je napisal/-a:zakaj more bit integra fwd pa tak šminkerska!?!?
Emmm, kaj?
R type je napisal/-a:Helvis je napisal/-a:Usakmu je pomembno svoje mnenjetak da če že hočte da vm povem kaj je avto zame je MERCEDES, in se use znamke skrijejo pred njim . Zakaj Mercedes zato ker jih mamo že tok let pr bajt kokr Hond in vem da je Mercedes taprav avto. Sej je Mercedes skor use sam izumu , kar se tiče tehnologije in varnosti druge znamke paod njega licence kupujejo. Honda mam pa vedno rajš pred Subareujem , nise rekel da je subaru slab tud znamka ni slaba smo jih mel par , kar se tiče so dost udobni in use sam pač men je Honda bol všeč in bolša znamka , vsak je svojega mnenja
Ermmm ... OK.![]()
LP
R type je napisal/-a:20 let stare diske imaš in gledaš Integre ter subi GT-jke?Tudi če se nič ne voziš prerjavijo v tem cajtu.
Si pa ta pravi. Ej če so ti na Hondi zdržali 20 let bojo tudi na subijo vsaj 10.
PS Meni so Mercoti cool, ampak sam uni z napisom AMG. Za tist pa nimam keša.![]()
LP

R type je napisal/-a:sasko2303 je napisal/-a:če nimaš vsaj kakih 3-4k€ za zraven, ne niti kupovat takega avta.
Daj ne pretiravaj. A pol za EVO 6 rabiš 10k v žepu?
LP
sasko2303 je napisal/-a:
če imaš za menjat vse zavore, gume, kaj poštelat podvozje, kaka obnova turbine, veliki servis in registracija zraven. koliko misliš da pride? 10€?
kdo si je sploh upal pisat o udobju v hondah? zame edino ATR ima spodobne sedeže, vse ostalo je grozno neudobno.
sasko2303 je napisal/-a:pri itr bi kupil sigurno boljše zavore kot so oem. Če ima subaru podobne kakovosti bremze bi tudi njemu dal precej boljše kot so oem.moje mnenje
sasko2303 je napisal/-a:kaj ne da tako uničuješ diske? zdj če daš ene malo boljše ploščice od original še še. v primeru yellow stuff pa jih lahko lepo skuriš. preverjeno.
Ja, saj fritech in trusting je ista firma.pissdrunx je napisal/-a:jp, kolega fura navadne brembo diske pa fritech ploščice in zadeva fajn funkcionira.
Roman je napisal/-a:sem se odločil kar za accorda...mislim da nimam kaj razmišljat glede na to da rabim bolj family car![]()
zdaj se moram samo malo pozanimati kateri motor naj vzamem da bo čimmanj stroškov...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov