facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

AC MOBIL ,SUCKS!!!

Splošne informacije, mnenja, izkušnje in podobno na temo Honda.

Moderator: Blue Angels

AC MOBIL ,SUCKS!!!

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 12 nov 2001 21:19

I narod dons grem tja pogledat to mojo "lepotico" in pridem ke in pogledam mal avto okol in vidm da pri sprednji sipi je na vrhu guma na vsaki strani ene 5 centi vn in tko pol stran strli na vn(ja to mi deli),in pol prasam zakaj je to pa rece da zato ker je avto dalj casa stal in bla bla,o.k. pravijo da se to da popravit,in pol grem naprej gledat in ugotovim da na voznikovi strani sipa ni zaprta do konca in vzrok zaradi tega ker je ta lajsta(crna) not zabita in ni mogoce sploh sipo zapret(ja to mi deli) ampak sej grem na drugo stran pogledat in vidim da je tm tud lajsta not udrta(ja zakon kva ces boljsega) no in pol grem tko naprej in tko ugotovim se mal malenkosti da je na spoilerju od spr.odbijaca odkrusena stran barva,uzadi na odbijacu tud na eni strani odluscena,in pol se ena vdrtina res da mejhna ampak tm je...
O.K. to je zacetek in kaj mi rece v zagovor da to bojo postimal(spr. sipo gumo,in obe strani vrata tisto lajsto )kar se pa tice drugega s.h.i.t.a pa pac da to je star avto in da to pride zravn (aja pr 99' letniku,sumljivo kva pravite)...
O.K. in pol sledi testna voznja PODN avta jest nisem smel peljati kao da majo neki z eni zakoni in mi pol rece sej te jest pelem sej vidis kako avto dela(totalen idiot,hvala za tako testno voznjo v kateri jaz sodelujem kot sovoznik MISLIM EJ KVA TO DOGAJA)ok sej nam reku da nam je pol sred testne voznje zmanjkalo bencina pred dvemi sekundami se pa tip hval kolk velik km se lahko se naredi z tem avtom in pol cakamo da pripeljejo benz iz AC-ja,ja res zakon,testna voznja v kateri uzivate bi lahko bil totalen njihov slogan...

Skratka zakljucek je da bog ve kaj se je vse dogajalo s tem avtom...
Zakaj tolk stvari ne stima...

Aja pa se to prvi prodajalec mi pove da je od prvega lastnika in zadej butnena zato odbijac zadnji menjan,drugi lastnik da sta jo prej imela dva lastnika eden sef ac-ja drug pa kao njegov kolega in obadva ful lepo delata z avtomobili hmmmmmm yeah right,in pa da avto ninikoli butnen ko ga vprasam kva pa zadnji odbijac trdno zanika da bi bio kdaj menjan...
A so se mal slabo dogovoril al kaj...

TOTALNO ZAKON IZKUSNJE Z AC MOBILOM
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a Gorazd » 12 nov 2001 21:34

Jest sm slisal, da fantje na AC-ju vrtijo nazaj stevce in na novo potrjujejo servisne knjige !!! Tko, da se jih se posebej pazi!
Uporabniški avatar
Gorazd
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a designGRL » 12 nov 2001 21:36

Vse v gnoj zakopat pa bo.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a senna » 12 nov 2001 22:24

No, sem vam že pred cajtom napisal, da je AC ena banda, ki jo je treba sam z eno rjavo motiko potolčt, pa jim zastopstvo za Hondo vzet, pa nej pol prodajajo meglo al pa gnoj...za kej druzga tko niso!

L.P.

SENNA

Edited by - SENNA on 12/11/2001 20:26:33
Uporabniški avatar
senna
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gorazd » 12 nov 2001 22:34

Tole sem nasel na forumu avto.net-a:

Na Ac MObilu prevrtavajo stevce,na novo potrjujejo servisne knjizice pol pa govorijo,da je bil avto kupljen pri njih in da ga je lastnik menjal za novejsi model ali pa da ga tudi tukaj (ce ga je ze kupil tukaj,prodal).Tako v VEDNOST VSEM,ki mislijo da so posteni!Govorim pa zato,ker jim je znanec prodal civic 1.4 is l 98 z 94000km,teden kasneje se je pa prodajal z 66000km bivsi njegov avto,ker je imel avto tako rekoc v prtljazniku zaznamovan z posebno etiketo.

Toliko o AC-ju .

Po mojem se je bols postavt v vrsto pri Zibertu al pa Selicu, pa res dobis tik-tak avto.

Edited by - gorazd on 12/11/2001 20:35:31
Uporabniški avatar
Gorazd
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a senna » 12 nov 2001 22:41

Sem tud jaz slišal za te zadeve in zgleda, da to niso samo govorice!

L.P.
Uporabniški avatar
senna
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gorazd » 12 nov 2001 23:50

Jih bo treba mal pritisnit s kaksnimi dokazi, da bojo kaksno Hondo cenej zrihtal
Uporabniški avatar
Gorazd
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 13 nov 2001 00:12

A ves kva bi jim najraj naredu za jajca obesu pa pol s tisto vso sfakano hondo cez pregazu ce bi znesl ce ne bi prej crknla,ampak ko sta me hotla nafukat,obcuduj te besede:"Ja poznam oba lastnika en je moj sef k tuki v AC-ju dela pa ful lepo voz avto,ta drug ga je pa pol kao njegov frend in je tud ful ful merkou avto in ga je sam zato prodau kao da mu je zrihtu accorda" jaja bla bla ti kr laz sm si mislu...
Ej sam tega ne razumem kje tle vmes pa se je avto tolk razfukou ce sta obadva taka picajzla pa pridna pa lepo vozila,a je prsu bav bav pa ga rasu ponoc lih mal preden sem ga jest hotu kupt ja ja ja....
***** mamu jim nategovalsko...
Gnoji...
Lesinarji gnili(ampak dobesedno)

Pa kaj je zdaj to narod lahko bi mi ze prej to povedal pa mal svetoval,sem se mogu na lastne oci prepricat...

No vsaj tako da smo jih razkrinkal kretene...

Da vsaj nas ne bojo nategovali!!!
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a bmencig » 13 nov 2001 00:13

V soboto sem bil na testni voznji z ACCORD TYPE-R om in se mi cudn zdi da je letnik 99 in da ima samo 18.000 km ????...pa se 5.300.000 hocejo...a na AVTO NETU se prodaja S2000 letnik 2000 z 240 km za 52.000 DEM...ter 40.000km...noro ne...mal je tudi men cudn...
sicer pa rihtam zadeve pri AVTOMARKETU in so zelo korektni...

Boštjan Mencigar
Uporabniški avatar
bmencig
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 13 nov 2001 00:37

In po tko pridem nazaj na job,kao da bi vzel tiste pole za kredit,in kva mi en frend rece da je pred karatkim kupu...
In tko prjav da je tud mela kao okol 60.000km in da mu je pol po kao 3 mesecih zacela svetet lucka za injection(tista za motor) in je pol su na servis in so bli vsi jermeni nategnjeni in zanc in to naj bi jermeni pocrkal nad 100.000km pol pa ni logike kao to????
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 13 nov 2001 00:38

To je kupu pr AC-ju sm pozabu povedat!!!
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 02:09

Zadnjič sem spoznal enega od bratov ki sta lastnika AvtoMarketa-Črnuče,ma full lepo vti-sedanko,srebrno,pa prav,da ko bom mel servis na avtu naj ga prpreljem pa bojo zrihtal cen....Pol bom pa še njegovga brata prosu z giro z S2000,ker jo ma,srebrno (pol pa z kamero vse dokumentirat)!

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 02:19

Emil:pol pa naj mene ne bi nategnil z uno CRX!?Pa se tvoji kolegi so tam,lepo te prosm no,sej so tebe skor razhodil.Sej ves da Se..pozna ljudi na Hondi pa tko ane.No sej jest tud neki sam tak poslovanje je *****!Mislš kok je avto kul k si ga prvo tok preplaču k si ga pr njih vzel pol pa še kriplna fašeš k se razbiješ ko kej odpove.Jest si grem sam sredn spojler sposodt za kalup tja za Civica Hb drgač pa je apen ta AC-Mobil.

P.S Tisto varjanto z prevrtenim števcem k je omenil Gorazd pa poznam!Pa modela tud k jim je avto dal prodat.Sej servisno jim pa tko al tko ni problem na novo poštemplat in v racunalnik vnest,ane.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 13 nov 2001 13:01

Stari ti dam cist prou!!!
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Gorazd » 13 nov 2001 13:06

A ni hec, da se ze kr neki casa na AC-ju prodaja VTI sedan crna, l.2000, res lepa. Cena je 3.590.000 SIT. Najprej je mela 22.300 prevozenih km (se vedno majo oglas s temi km na avto.netu), zdej jih ima pa 18.000 (v predzadnji in zadnji stevilki Salomonca). Pa kaj ti mislijo, da smo vsi tko trapasti kot so sami, al kva? Kva pravte, a jih prjavmo na tist urad za varstvo potrosnika, pa bojo tenko piskal...
Uporabniški avatar
Gorazd
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 13 nov 2001 13:08

Ej to pa sploh ne bi blo slabo,sam k majo pomoje hude veze zgorej da lahko tako nategancijo legalizirajo,ne mors verjet!!!!
A jih gremo prjavit!!!
Good idea!!!
LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 13 nov 2001 13:13

Nas bog, ki si v nebesih Honda je tvoje ime, kaznuj vse tiste ki gresijo, se posebno AC mobil.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 13 nov 2001 13:42

HAA,haaa hudo ej,kje si se pa to spomnla?

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 13 nov 2001 14:09

V filmu cool runings je ista fora... pa men je kr huda fora.
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 13 nov 2001 18:22

ja mate prou s tem ac mobilom. sem šu gledat eno crx targo, pa prav de je bil voznik "ljubitelj" honde. hahaha avto je bil posod čist sprskan, barva je odstopala motor je bil čist svinjski, pa še cel avto je bil nekak z rumeno polakiran (špegli, feltne, spodn del odbijača) k en kanarček.
prasice grde

------------------------
!!!HONDA ČEZ VSE!!!
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

Naslednja

Vrni se na Splošno

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov