Napisal/-a JDM parts » 12 nov 2001 21:19
I narod dons grem tja pogledat to mojo "lepotico" in pridem ke in pogledam mal avto okol in vidm da pri sprednji sipi je na vrhu guma na vsaki strani ene 5 centi vn in tko pol stran strli na vn(ja to mi deli),in pol prasam zakaj je to pa rece da zato ker je avto dalj casa stal in bla bla,o.k. pravijo da se to da popravit,in pol grem naprej gledat in ugotovim da na voznikovi strani sipa ni zaprta do konca in vzrok zaradi tega ker je ta lajsta(crna) not zabita in ni mogoce sploh sipo zapret(ja to mi deli) ampak sej grem na drugo stran pogledat in vidim da je tm tud lajsta not udrta(ja zakon kva ces boljsega) no in pol grem tko naprej in tko ugotovim se mal malenkosti da je na spoilerju od spr.odbijaca odkrusena stran barva,uzadi na odbijacu tud na eni strani odluscena,in pol se ena vdrtina res da mejhna ampak tm je...
O.K. to je zacetek in kaj mi rece v zagovor da to bojo postimal(spr. sipo gumo,in obe strani vrata tisto lajsto )kar se pa tice drugega s.h.i.t.a pa pac da to je star avto in da to pride zravn (aja pr 99' letniku,sumljivo kva pravite)...
O.K. in pol sledi testna voznja PODN avta jest nisem smel peljati kao da majo neki z eni zakoni in mi pol rece sej te jest pelem sej vidis kako avto dela(totalen idiot,hvala za tako testno voznjo v kateri jaz sodelujem kot sovoznik MISLIM EJ KVA TO DOGAJA)ok sej nam reku da nam je pol sred testne voznje zmanjkalo bencina pred dvemi sekundami se pa tip hval kolk velik km se lahko se naredi z tem avtom in pol cakamo da pripeljejo benz iz AC-ja,ja res zakon,testna voznja v kateri uzivate bi lahko bil totalen njihov slogan...
Skratka zakljucek je da bog ve kaj se je vse dogajalo s tem avtom...
Zakaj tolk stvari ne stima...
Aja pa se to prvi prodajalec mi pove da je od prvega lastnika in zadej butnena zato odbijac zadnji menjan,drugi lastnik da sta jo prej imela dva lastnika eden sef ac-ja drug pa kao njegov kolega in obadva ful lepo delata z avtomobili hmmmmmm yeah right,in pa da avto ninikoli butnen ko ga vprasam kva pa zadnji odbijac trdno zanika da bi bio kdaj menjan...
A so se mal slabo dogovoril al kaj...
TOTALNO ZAKON IZKUSNJE Z AC MOBILOM