Tedi je napisal/-a: honda v eu je uspela ker ni imela tekmencov
si ti kaj spil?
Moderator: Blue Angels
Tedi je napisal/-a:danes sem bral za ceeda. po 2 letih in okoli 30k km mu cena v povprečju pade za več kot 50% od novega. ne upam si pomislit koliko bo vreden čez 6let.
kia je pač kia. ni napačen avto, vendar za ta denar se dobi eu tekmeca kateri ima boljšo kvaliteto, cenejše servise in lažje dostopne dele. honda v eu je uspela ker ni imela tekmencov pa tudi je bila dokaj dostopna. da ni končala kot kia je zato ker je imela kakovost. Tako da če hoče kia uspet more naredit samo dobra vozila, kar z današnjo konkurenco ni tako težko.
ta limuzina je zelo všečna! dolgčaš je gledat stalno iste nemške škatle!
Tedi je napisal/-a:petronas je napisal/-a:Tedi je napisal/-a: honda v eu je uspela ker ni imela tekmencov
si ti kaj spil?
na delu morem bit trezenpametnih tekmencev ni imela. seveda v določenem razredu.
Tedi je napisal/-a:danes sem bral za ceeda. po 2 letih in okoli 30k km mu cena v povprečju pade za več kot 50% od novega. ne upam si pomislit koliko bo vreden čez 6let.
kia je pač kia. ni napačen avto, vendar za ta denar se dobi eu tekmeca kateri ima boljšo kvaliteto, cenejše servise in lažje dostopne dele. honda v eu je uspela ker ni imela tekmencov pa tudi je bila dokaj dostopna. da ni končala kot kia je zato ker je imela kakovost. Tako da če hoče kia uspet more naredit samo dobra vozila, kar z današnjo konkurenco ni tako težko.
ta limuzina je zelo všečna! dolgčaš je gledat stalno iste nemške škatle!
pr0nFreak je napisal/-a:
Lady... nova zvezda je rojena. Dej takšne revije raj mamici ti pa kšno bolj pametno v roke vzemi. Magar Playboy... Zmenjeno?
Avtonet pravi: KIA CEED l.07' 75k km.... 8800€
Avtohiša Kržišnik pravi: KIA CEED novo vozilo 0km .... 11500€
Razlika? Več kot pol?
Novim M3 je v 3 letih padla cena za 50%. Ljudje si ne upajo pomislt kolk bodo vredni čez 6 let... Če maš daš, če nimaš z glavo kimaš...
Tedi je napisal/-a:
kaj se pa ti delaš pametnega? vzeli so najdražji model od vsake znamke. v tem primeru je ceed stal okoli 18k€, po 2 letih in prevoženimi cca 30k km je imel ceno nekaj pod 10k€. Kot drugo to so statistični podatki!
ne vidiš da ti ciciban škodi
Tedi je napisal/-a:kot da bi zlati ribici razlagal matematiko.... bubaj neumnosti še naprej. ravno zaradi takih forum zgublja na kvaliteti.
Aless je napisal/-a:Huda je tale Kia, se posebej notranjost je kul, pa zgleda da so si res cajt vzeli za styliranje notranjosti, lepo sivano usnje na robu armaturke.....taki detajli so mi ful dobri.
Edina kritika v notranjosti z moje strani so oni cupholderji na sredini, to bi lahko resili kot je na Accordu, kjer so lepo skriti ko jih ne rabis.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost