Moderator: Blue Angels

Rok je napisal/-a:Tole je SUPER družinski avto za moške v družini
G-4S je napisal/-a:A navaden lancer je pa lahko družinski avto? Tuki je sam problem, da ma malo majhen prtljažnik in neugodno nakladalno luknjo, za pakiranje vozička![]()
Nofix je napisal/-a:Tle se ne gre za prostornost ampak za nekej drugega. Kot vsi vemo evo izvira iz ralija in njegov namen sigurno ni to, da bi predstavljal druzinski avto. Če pogledamo na drugo stran je isto kot da bi si kupu Cooperja S kot mestni avto ker je majhen in ga lah utakneš kamrkoli. Poleg tega evo zahteva kar en kup stroškov z (rednim) uzdrževanjem in ni narejen za to da bi nabijal kilometre z njim.
Vsekakor po prostornosti je komot za celo familjo, plac ima, ampak problem tiči drugjeSeveda se bo zej pojavlo full ljudi ki se ne bo strinjalo z mano, ampak osebno si Evota ne morem predstavljat kot druzinski avto.
Just my opinion

FRiKi je napisal/-a:In kaj ma veze glede družinske uporabnosti da EVO izvira iz rallyja? Ferrari izvira iz Italije, pa se lahk tut po nemških cestah furaš z njim,
Nofix je napisal/-a:Tle se ne gre za prostornost ampak za nekej drugega. Kot vsi vemo evo izvira iz ralija in njegov namen sigurno ni to, da bi predstavljal druzinski avto. Če pogledamo na drugo stran je isto kot da bi si kupu Cooperja S kot mestni avto ker je majhen in ga lah utakneš kamrkoli. Poleg tega evo zahteva kar en kup stroškov z (rednim) uzdrževanjem in ni narejen za to da bi nabijal kilometre z njim.
Vsekakor po prostornosti je komot za celo familjo, plac ima, ampak problem tiči drugjeSeveda se bo zej pojavlo full ljudi ki se ne bo strinjalo z mano, ampak osebno si Evota ne morem predstavljat kot druzinski avto.
Just my opinion
G-4S je napisal/-a:Kakorkoli obrneš, še vedno je 4 door saloon.
Za družinski avto pa imajo nekteri clio stroia, drugi ford galaxy, tretji kio ceed karavan, spet eni Golf R32 itd... Želje, potrebe, zmožnosti in okus so torej različni. In na koncu zakaj pa ne EVO ali STI? Ker določenim posameznikom to ne gre v račun?

G-4S je napisal/-a:Temo sem razcepil, tako da lahko mirno naprej debatiramo.
Mislim, da sem bil že zgoraj dovolj jasen, da si vsak preference drugače postavlja. V tisti ogromni masi ljudi, ki si kot družinski avto predstavlja passat TDI ali Reanult Scenic, se najde tudi peščica tistih, ki bi mirno shajala z EVOtom. Že samo na tem forumu poznam par takih (eden se je ravnokar javil). Predvsem pa tukaj ne gre debata v smer, da je izključni namen EVOta, da je družinski, ampak, da je LAHKO tudi družinski avto, kar nekateri tule gor zanikajo
![]()
In seveda vem, kako trdo podvozje ima EVO, nisem pa prepričan, če ti veš, kako mehko zadnjo klop ima
Hm, kaj so pa tale vozila:
EVO
G-4S je napisal/-a:Si prepričan, da ni bil EVO kaj predelan, da je bila takšna razlika? Ker meni se EVO ni zdel tako trd, kot ti opisuješ.
G-4S je napisal/-a:Ne, glede prostornosti, se mi ne zdi. Lahko mi pa ti poveš, v čem se navaden in evo razlikujeta glede družinske uporabnosti. Tukaj imaš nekaj slik s katerimi si lahko pomagaš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov