facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Clio 2 Projekt Carbon & White

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Re: Clio 2 Projekt Carbon & White

OdgovorNapisal/-a Rok » 05 maj 2010 00:05

Maš napačne podatke zgleda :wink:

No ja sicer pa ni važno, na slikah zgleda, da ti je ratalo v nulo... to je pohvale vredno! 8)
Servis in prodaja električnega in bencinskega orodja: www.masinca.si
Uporabniški avatar
Rok
Major Painintheass

Kraj: lj, vic-rudnik

OdgovorNapisal/-a sash » 05 maj 2010 00:12

ja vem ja pravim da je preoblečeno v karbon, tist da majo fantje ki se grejo ornk tunning cele karbonske havbe vem... samo namesto nalepke da ima kdo pravi karbon čez še nisem zasledil... :lol:

Lp.
Uporabniški avatar
sash
Uporabnik

Kraj: Šempeter v Sav. Dol.

OdgovorNapisal/-a _BlisteR_ » 05 maj 2010 17:38

zdej temi nisem sledil.Ko pa sem pogledal slike,so me motile črne letvice. Pomoje bi lepo zgledalo če bi jih v belo dau.
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabniški avatar
_BlisteR_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 05 maj 2010 19:42

_BlisteR_ je napisal/-a:zdej temi nisem sledil.Ko pa sem pogledal slike,so me motile črne letvice. Pomoje bi lepo zgledalo če bi jih v belo dau.

mislim da pridejo carbonske..
nisem pa 100%:D
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a sash » 10 maj 2010 23:34

ja karbonske pridejo :twisted:
Uporabniški avatar
sash
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sash » 26 maj 2010 15:54

evo danes dobil nekaj kar sem že imel dolgo v načrtu :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)

Pa nej slike več povejo... :P

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Razmišljal sem kaj bi naredil, ali bi dal ploščico vgravirat pa sem se spomnu da imajo to že vsi pol je pa prišla ideja sam treba jo je blo skup spravit, zrihtu mi je pa en ki se z tiskom na majice ukvarja, sicer dela tudi nalepke ampak je reku da je to zelo tžko nardit ker je zlo mala :? ampak se je potrudil in se je splačalo dlje počakat :lol: :lol: :lol:

Lp.
Uporabniški avatar
sash
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a sash » 30 maj 2010 23:43

Ta mesec ki sledi nameravam nabaviti nove fedre in namen sem imel nabaviti Eibach-a ampak mi ni višina najbolj všeč! spredaj -50mm in zadaj -30mm :? ( premalo )
Pol sem pa še mal brsku po Ebayu in sem našu VMAXX vzmeti ki znižajo vozilo spredaj -60mm in zadaj prav tako -60mm to mi pa že bolj odgovarja :lol: :twisted: ampak zanima me pa kakšna je to kaj kvaliteta vmaxx vzmeti, slišu sem iz druge roke da so kar dobre in da bi se lahko primerjale z H&R ali celo z Eibach!... če ima mogoče kdo kakšne info. ali izkušnje z VMAXX vzmetmi naj mi prosim pomaga pri odločitvi...

Pomoje bom pa z VMAXX vzmetmi zagotovo 100X bolj zadovoljen kot pa z APEX-i :? :lol:

Hvala!
Lp.
Uporabniški avatar
sash
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a xxxxxxxxx » 31 maj 2010 00:01

vzmeti ne vem kakšne majo, sam verjetn nič kaj boljše kot amortizerje, kteri so baje za en drek!!!
in na originalnih amortizerjih ni priporočljivo spuščati za več kot 4 cm, ker ti lahk nabij skupi jih, pa še plavu ti bo avto...
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334

HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
Uporabniški avatar
xxxxxxxxx
Uporabnik

Kraj: Slovenia-Celje

OdgovorNapisal/-a sash » 31 maj 2010 00:15

sej amortizerji pridejo krajšani in tršani glede na višino fedre
Uporabniški avatar
sash
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a simont » 31 maj 2010 13:33

6 cm je preveč,sploh pa za tak avto. Sem imel znižanga bmw-ja za 5cm spredi in 3cm zadi,je blo trdo k svina in rukalo uglavnem voz. Če pa ne daš gor res dobrih in mehkih gum tudi cesto drži slabš kot original,ker skače kot kaka stara koza po cesti. Po rebrnicah (Razdrto-Podnanos) po stari cesi k je vsa razfukana je avto letel več po zraku kot po tleh in če maš slabe gume k padeš natla namesto da zagrabi zdrsne in si v grmih. Tako da premisli glede centimetrov.
Accord 2.4 avt.
Suzuki SV 650
Shellby cobra 427
Uporabniški avatar
simont
Uporabnik

Kraj: primorska-dolenjska

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 31 maj 2010 14:28

simont je napisal/-a:6 cm je preveč,sploh pa za tak avto. Sem imel znižanga bmw-ja za 5cm spredi in 3cm zadi,je blo trdo k svina in rukalo uglavnem voz. Če pa ne daš gor res dobrih in mehkih gum tudi cesto drži slabš kot original,ker skače kot kaka stara koza po cesti. Po rebrnicah (Razdrto-Podnanos) po stari cesi k je vsa razfukana je avto letel več po zraku kot po tleh in če maš slabe gume k padeš natla namesto da zagrabi zdrsne in si v grmih. Tako da premisli glede centimetrov.

zato se pa kupi komplet armortizerji z fedri pa je.
seveda sportno.
da si nastimas trdoto kot treba.
pretrdo, je tako kot si ze omenil, prevec v zraku, premehko pa bolje da imas org.
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a Himc57 » 31 maj 2010 15:33

Jaz sem enkrat nabavil V-maxx-e kateri naj bi spustili -35mm, pa je zadnji konc čist posedel, sprednji pa padel za slaba 2 cm. :wink:
____ D e l S o l ____
/O>_ o___H___o_ <O\
||||=_/ _______ \_=|||

Enkrat Honda, vedno Honda!
Uporabniški avatar
Himc57
Uporabnik

Kraj: Crnomelj

OdgovorNapisal/-a rosho » 08 jun 2010 12:47

tanovi apexi pa niso tolk slabi jih imam sam pa so zadovoljivo trdi se bolk kot pa eibah sportline usaj na hondi eibahe ima frend na puntotu pa niso nevem kaksne razlike js mam moje gor ze skor eno leto pa tud posedli se niso nc tko da.... pa se ugodni soo
civic bingo 97´ `tuned´ ex
civic ek4 98´ ex
dc2 ex
WRX STI banging
Uporabniški avatar
rosho
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 10 jun 2010 09:30

LP...V-Maxx odsvetujem, zaradi prevelikega števila reklamacij sem jih tudi nehal prodajat... Moje mnenje je da jih niti približno nebi mogel primerjati s firmami kot so Eibach, H&R... Lahko pa jih primerjaš z FKjem, APEX, JOM, itd...low budget vzmetmi... Bistven podatek so N m (moment), katerega dejansko pri njih sploh nisem zasledil, ker verjetno ni bistven??hehe... Drugače pa 6cm nikakor ni preveč za tak projekt, potegne pa za sabo vse kar so že predhodniki našteli...

LP
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a play » 29 jul 2010 16:40

Stara tema, sej ne vem... :D
VMAXX so na strani, pa garancija,(ker ta 2l garancija, mi je kr mikavna), so te zdej solidne gewinde al raj ni to za kupit?Nekai bi nabavil za mojo, pa v rangu do max 450e ni nič posebnega?Če kdo kaj več ve, hvala!! :wink: Rabljeno pa raje ni za kupit,ali pač?
www.playgame.biz
www.drift.si
Honda Civic 1999 EK3 Yellow
Honda Civic 2006 1.8i-VTEC FK2 Red
Uporabniški avatar
play
Uporabnik

Kraj: PlayGame land! Nm

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov