Samo glede notranjosti in 250konjičkov, je pa druga pesem.....bi ga raje imel kot TypeR-a.
Upam, da Honda pripravlja kaj novega za trg.
Moderator: Blue Angels
Pingo* je napisal/-a:Sam to mislim, da nebo spadal v isti razred.....pa cena bo itak adijo pamet.
Stallone je napisal/-a:YUGO45 je napisal/-a:husky je napisal/-a:simont je napisal/-a:Nič posebnega................kje boš pa norel s tem avtom lahko. Po navadnih cestah in iskal nesrečo al pa samo dajal zaslužit kresalčkom
Bl glupe izjave nis uspel dat?
Zakaj je glupa ?
Zakaj ni če je?
simont je napisal/-a: Še enkrat bom ponovil...................ta avto je za noret in za nič drugega.....
R type je napisal/-a:simont je napisal/-a:Nič posebnega................kje boš pa norel s tem avtom lahko. Po navadnih cestah in iskal nesrečo al pa samo dajal zaslužit kresalčkom
Potem je čas da zamenjaš svoj Accord 2,4 za Jazz. Da boš manj plačal.
LP
simont je napisal/-a: Še enkrat bom ponovil...................ta avto je za noret in za nič drugega.....
SilverCRX 98` je napisal/-a:simont je napisal/-a: Še enkrat bom ponovil...................ta avto je za noret in za nič drugega.....
4x si naredil quote..
brisi preden bo tebe kdo...
lp
JapanZek je napisal/-a:Torej moj Type-R je samo za noret po tem takem?Zakaj mi nisi to prej povedal. Jst se pa vozim z njim na kufe, v službo, po nakupih ter celo v MB se peljem z njim. Šment
Bi se pa rad enkrat s kakim športnim renojem peljal, ker me res zanima kaki so renojevi športniki. Upam da ni tako kot pri normalnih civilnih renojih, ker zdj vozim 115hp novega megana in se avto prav matra da pride do 180km/h.
JapanZek je napisal/-a:Ja alex točno to. Pa civic sport naj bi imel 5hp manj, pa vsaj nekam gre, ta megan ki ga pa vozim pa je čisti polom. Smešno mi je tudi da ima 115hp avto 6 prestav. Aja pa sport je šel po števcu 215km/h končna, s tem pa ne vrjamem da bi dosegel to hitrost.
JapanZek je napisal/-a:Alex je zastavil vprašanje v prvem stavku in jaz sem mu odgovoril z ja tako je. kaj tuki ni jasnega? No pa mislim da še vedno boljše ve tisti ki sproba oba v istem dnevu, kot pa človek, ki samo nekaj prebere o obeh. Si vozil oba? Oz a si sploh katerega od obeh omenjenih kdja vozil? Drugače pa ja, lahko da doseže večjo hitrost in lahko da ima 5 konjev več, vendar jaz tega občutka nisem dobil. Govorim o tem kakšen sme jaz dobil občutek, ne pa o napisanih stavreh kot ti.
Aja pa še ena stvar ki sem jo opazil in ki je moteča pri tem avto. Ima nenormalno težji vstrajnik kot pa civic sport. Si to uspel kje prebrati?
Drugače pa da neham s tem OT. Avto mi je drugač po obliki zelo všeč, pa tut duša ni švoh. Bi blo za sprobat.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost