facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Renault megane RS 250 cup

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Pingo* » 11 apr 2010 12:30

Meni osebno je zunanjost zelo zelo grda. :?
Samo glede notranjosti in 250konjičkov, je pa druga pesem.....bi ga raje imel kot TypeR-a.

Upam, da Honda pripravlja kaj novega za trg. :twisted:
Uporabniški avatar
Pingo*
Uporabnik

Kraj: Obala.

OdgovorNapisal/-a tref » 11 apr 2010 13:48

Pingo* je napisal/-a:

Pripravlja ja. Novo S2000 z 3.5 V6 in 4WD :)
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a Stallone » 11 apr 2010 15:20

Ma kje, meni pa ni grd :) Stvar okusa pač.

Ja sej maš Civic 265 konjev od Mugna... Sam stane pa :arrow:
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

Kraj: LJ-{KR-(KP)}

OdgovorNapisal/-a blabla » 11 apr 2010 20:00

Gledam tudi na koncu testa - 3 leta splošnega jamstva oz 150kkm in 3 leta pomoči na cesti poleg vseh ostalih pozitivnih stvari.

Ne sliši se švoh. Se mi zdi kar bomba tale renault.
VTi.....97´ - prvič na cesti 99´:-)
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

Kraj: skoz drugje matr

OdgovorNapisal/-a Pingo* » 11 apr 2010 22:40

tref je napisal/-a:
Pingo* je napisal/-a:

Pripravlja ja. Novo S2000 z 3.5 V6 in 4WD :)

Sam to mislim, da nebo spadal v isti razred.....pa cena bo itak adijo pamet. :?
Uporabniški avatar
Pingo*
Uporabnik

Kraj: Obala.

OdgovorNapisal/-a tref » 11 apr 2010 22:49

Pingo* je napisal/-a:Sam to mislim, da nebo spadal v isti razred.....pa cena bo itak adijo pamet. :?

Isti razred ne bo. Če bi gledali po razredu, bi bil lahko samo civic. Js sem mislil po zmogljivostih. Na netu sm zasledil, da bi naj bila ta S2000 konkurent Nissanu GT-R. Torej če je to res, bo mogla bit ta Honda en velik stroj :)
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a simont » 24 apr 2010 17:44

Stallone je napisal/-a:
YUGO45 je napisal/-a:
husky je napisal/-a:
simont je napisal/-a:Nič posebnega................kje boš pa norel s tem avtom lahko. Po navadnih cestah in iskal nesrečo al pa samo dajal zaslužit kresalčkom

Bl glupe izjave nis uspel dat?

Zakaj je glupa ?

Zakaj ni če je?

Še enkrat bom ponovil...................ta avto je za noret in za nič drugega.....
Accord 2.4 avt.
Suzuki SV 650
Shellby cobra 427
Uporabniški avatar
simont
Uporabnik

Kraj: primorska-dolenjska

OdgovorNapisal/-a SilverCRX 98` » 24 apr 2010 17:59

simont je napisal/-a: Še enkrat bom ponovil...................ta avto je za noret in za nič drugega.....

4x si naredil quote..
brisi preden bo tebe kdo...
lp
....get ready, get set, let's roll....Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow....

CRX Del Sol JDMb18c built/ex
Prelude 2.0i/ex
Civic FN2/ex
Civic FK2...
Uporabniški avatar
SilverCRX 98`
Uporabnik

Kraj: Sentjur pri Celju

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 24 apr 2010 20:33

R type je napisal/-a:
simont je napisal/-a:Nič posebnega................kje boš pa norel s tem avtom lahko. Po navadnih cestah in iskal nesrečo al pa samo dajal zaslužit kresalčkom

Potem je čas da zamenjaš svoj Accord 2,4 za Jazz. Da boš manj plačal.

LP

Sj ma avtomatika :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a R type » 24 apr 2010 22:49

simont je napisal/-a: Še enkrat bom ponovil...................ta avto je za noret in za nič drugega.....

Ma nemoj. Niti približno ni edini cabrio, ki ga Honda ponuja? Niti približno ni za po portorožu kruzirat? Ta stara S2000, ki je še bolj race orientirana, niti približno ni najbolj zadovoljujoč roadster to own a? Sami racerji jih imajo....

Samo za noret so po tvojem Type-R izvedenke pa jih očitno precej forumašev uporablja za v službo in do trgovine. Kaj šele Megane RS, Focus RS.... kristus jezus.... :shock:

Avto za noret in nič drugega je Ariel Atom, KTM - X-bow, etc.

Ajoj otročički. :lol:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 24 apr 2010 23:03

Torej moj Type-R je samo za noret po tem takem? :shock: Zakaj mi nisi to prej povedal. Jst se pa vozim z njim na kufe, v službo, po nakupih ter celo v MB se peljem z njim. Šment :shock:

Bi se pa rad enkrat s kakim športnim renojem peljal, ker me res zanima kaki so renojevi športniki. Upam da ni tako kot pri normalnih civilnih renojih, ker zdj vozim 115hp novega megana in se avto prav matra da pride do 180km/h. :?
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a G-4S » 24 apr 2010 23:19

SilverCRX 98` je napisal/-a:

4x si naredil quote..
brisi preden bo tebe kdo...
lp

Too late. Se vidimo čez 24h.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 24 apr 2010 23:20

JapanZek je napisal/-a:Torej moj Type-R je samo za noret po tem takem? :shock: Zakaj mi nisi to prej povedal. Jst se pa vozim z njim na kufe, v službo, po nakupih ter celo v MB se peljem z njim. Šment :shock:

Bi se pa rad enkrat s kakim športnim renojem peljal, ker me res zanima kaki so renojevi športniki. Upam da ni tako kot pri normalnih civilnih renojih, ker zdj vozim 115hp novega megana in se avto prav matra da pride do 180km/h. :?

Ja kaj mislis pa da Civic sport z 110KM pa leti do 180????

So pa Renojcki kr dobri avti,predvsem mi je vsec ker delajo paleto avtov,ki lahko zadovolji vsakega voznika,bil to nekdo ki ima rad normalen avto,ali pa mas rad sporten avto.

Meni pac Reno nikdar nebo kul,ker je pac Reno,ze samo ime me prime da bi sou srat,kar bom pa pravzaprav cez 3min tudi storil :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 25 apr 2010 00:09

Ja alex točno to. Pa civic sport naj bi imel 5hp manj, pa vsaj nekam gre, ta megan ki ga pa vozim pa je čisti polom. Smešno mi je tudi da ima 115hp avto 6 prestav. Aja pa sport je šel po števcu 215km/h končna, s tem pa ne vrjamem da bi dosegel to hitrost.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 25 apr 2010 12:18

Sem videl takega megana v živo pa niti ne zgleda tko slabo :D meu ga pa useeno nebi.
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a R type » 25 apr 2010 14:34

JapanZek je napisal/-a:Ja alex točno to. Pa civic sport naj bi imel 5hp manj, pa vsaj nekam gre, ta megan ki ga pa vozim pa je čisti polom. Smešno mi je tudi da ima 115hp avto 6 prestav. Aja pa sport je šel po števcu 215km/h končna, s tem pa ne vrjamem da bi dosegel to hitrost.

Nov Megane 1.6 16V je na testu dosegel realno končno 195 km/h. 7.gen Civic sport pa 188 km/h.

Govoriva o realnih hitrostih ne to kar števec kaže.

Da je nov Megane z tem motorjem manj poskočen je logično, saj nosi dodatnih 100 kg in ima verjetno drugačna prestavna razmerja.

Ne delaj slona iz muhe.

Pa alex-su si napisal "točno to"...

Če nisi opazil se ne strinja z tabo. :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 25 apr 2010 14:55

Alex je zastavil vprašanje v prvem stavku in jaz sem mu odgovoril z ja tako je. kaj tuki ni jasnega? No pa mislim da še vedno boljše ve tisti ki sproba oba v istem dnevu, kot pa človek, ki samo nekaj prebere o obeh. Si vozil oba? Oz a si sploh katerega od obeh omenjenih kdja vozil? Drugače pa ja, lahko da doseže večjo hitrost in lahko da ima 5 konjev več, vendar jaz tega občutka nisem dobil. Govorim o tem kakšen sme jaz dobil občutek, ne pa o napisanih stavreh kot ti.

Aja pa še ena stvar ki sem jo opazil in ki je moteča pri tem avto. Ima nenormalno težji vstrajnik kot pa civic sport. Si to uspel kje prebrati?

Drugače pa da neham s tem OT. Avto mi je drugač po obliki zelo všeč, pa tut duša ni švoh. Bi blo za sprobat. :D
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a R type » 25 apr 2010 15:27

JapanZek je napisal/-a:Alex je zastavil vprašanje v prvem stavku in jaz sem mu odgovoril z ja tako je. kaj tuki ni jasnega? No pa mislim da še vedno boljše ve tisti ki sproba oba v istem dnevu, kot pa človek, ki samo nekaj prebere o obeh. Si vozil oba? Oz a si sploh katerega od obeh omenjenih kdja vozil? Drugače pa ja, lahko da doseže večjo hitrost in lahko da ima 5 konjev več, vendar jaz tega občutka nisem dobil. Govorim o tem kakšen sme jaz dobil občutek, ne pa o napisanih stavreh kot ti.

Aja pa še ena stvar ki sem jo opazil in ki je moteča pri tem avto. Ima nenormalno težji vstrajnik kot pa civic sport. Si to uspel kje prebrati?

Drugače pa da neham s tem OT. Avto mi je drugač po obliki zelo všeč, pa tut duša ni švoh. Bi blo za sprobat. :D

A ti sploh bereš kaj kdo napiše ali samo blebetaš?

Kako lahko dobiš občutek kako hitro bo šel? Praviš da navajam številke ti pa si občutil. In nisi poskusil Megana stisnit do končne ampak si samo imel občutek da ne bo šel.

Da je Megan bolj len kot star Civic je logično, večja teža + drugačen menjalnik.

Pa če greva na občutke. Nov Civic 1.8 140 KM je po občutku bolj len kot 7.gen Sport 1.6. In ja oba sem peljal. Torej kaj bi rad povedal sploh?

Pa odloči se kje boš pisal, tle ali po ZS. Ker se mi ne da več odgovarjat na obeh straneh.

Definitivno pa imam dovolj da si vedno za nekaj užaljen. Saj nisi več otrok porkaflik.

Kaj bi šele bilo če bi ti pron napisal odgovor, ki je še neprimerno manj prijazen kot jaz?

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 25 apr 2010 15:37

hahaha :)

Uporabniški avatar
Panda style

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 25 apr 2010 16:24

vredu jue R Type dovol si smetil. dam ti za tole vse prav zdj pa nehajva blatit :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost