svetovna bedarija kar se tiče zunanjosti, notrjanjost je pa..
Streha v stilu citroenarjev, volan in obvolanska konzola čist ko u igrci, placa pod armaturo je dost za brcat sopotnika med vožnjo, bela notranjost je fajn k je taka da je neprijazna 'ghetto' šraufarjem ki se vozijo/mo z mastnimi tacami ko je treba it na probo

, vzvratno ogledalo ima pomoje možnost pinga (zakasnitev signala/izguba bitov), pa preidimo na zunanjost, gume so funkcjonalne.. za v salon al pa po suhem, ampak ok, to se da zamenat, od zadej je ko od vročine stopljena plastična vodovodna cev, kufr se pomoje odpre do.. luči? spredej.. hm.. sicer res ne vem a je avto električen al kakšen, ker nisem bral, je pa v primeru bencinskega motorja absolutno premalo hlajenja, črna hauba je fajn rejsing ja

kljuk za v avto ne najdem, vzvratnih ogledal pravtako ne, morem pa rečt da avta ki ima tako neumne odseve, nebi hotu imet, kot da ga je sestavljal vajenc, beli pragi pa podalški so pa kar se tiče funkcjonalnosti zakon.
evo, na kratko, vem da je koncept pa da velik stvari manjka, ampak avto mi ne sede
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj
A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?