Moderator: Blue Angels
yogo je napisal/-a:ja, najprej sem si zadevo, kateri bi težko rekel "avto", ogledoval ene 15 min... vse narejeno tako, da zadostuje minimalni teži, zavorni diski so podobni tistim na kakem skuterju, vrata tanka kot pri gorenjevem hladilniku... avto sem želel "prižgati" in ene 3x obrnil ključ...nič... poskusim znova... nič... premaknem menjalnik v D, spustim zavore...avto se brezslišno pomakne naprej
![]()
![]()
![]()
... dodam gas in bzzzzzzzz
![]()
![]()
![]()
. Avto pospešuje na občutek podobno, kot kak "blokiran" 50 ccm motorček, ker sem vozil po skladišču, nisem prekoračil 40 km/h. Rekel bom pa takole...ko bo zadeva v prodaji, bom imel eno tako future vozilo doma, obvezno
Tedi je napisal/-a:ja, in potem bodo nuklearne elektrarne na vsakih 100m. zares zelo ekološko. raje kot kapo dol, glave dol!
Tedi je napisal/-a:ja, in potem bodo nuklearne elektrarne na vsakih 100m. zares zelo ekološko. raje kot kapo dol, glave dol!
yogo je napisal/-a:sem mnenja, da bo prodajna cena relativno ugodna.
tref je napisal/-a:yogo je napisal/-a:sem mnenja, da bo prodajna cena relativno ugodna.
V angliji se bo začel prodajat 1. Januarja 2011. Cena pa naj bi se začela od 33.699 funtov. Ampak ta cena že zajema neko državno subvencijo ki je 5000 funtov. Torej brez tega bo MIEV stal 38.699 funtovNe bo poceni.
yogo je napisal/-a:skoraj bi rekel, da je s to ceno nekaj narobe... Tref, od kod tebi ta podatek. za tole, ne bo nihče dal več kot 8 jurjev
yogo je napisal/-a:tukej sem zasledil popolnoma drug podatek... 12.500 Ł
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... _miev.html
yogo je napisal/-a:tref je napisal/-a:Avto ima pod 9s do 100. Je čisto zelen avto. Zajema same inovacije. Seveda bo drag.
definitivno... vendar bo za tako ceno, bo bolj kot ne neuspešno prodajan.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost