facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Rover 416 si -menjava motorja-honda

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Rover 416 si -menjava motorja-honda

OdgovorNapisal/-a krt008 » 14 apr 2010 19:58

Živjo!

Očetu je šla duša na roverju 416 si pač običajna napaka na teh motorjih-tesnilo na glavi.. zdej smo pa vi dilemi ali naj se spravimo motor popravljat,k se bo čez nekaj časa spet isto zgodilo :?: ali naj se montira notri od honde motor :wink: Zdej me pa zanima če kater motor od honde paše notri brez dodatnih predelav (nosilci,elektronika..)

Hvala za vsa odgovore :wink:
Uporabniški avatar
krt008
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a UrosS » 14 apr 2010 21:15

D16A9, D16A8, če rabiš, mam jest doma enga ki je potreben obnove - novi ojnični, in teraj, menjalnik paše tudi tvoj gor, sesalni in izpušni kolektorji tut se mi zdi, tko da če češ, samo odpel, pa btw, paše tudi ventildeklc od roverja gor tko da noben nebo vedu da imaš hondin motor notr

btw, te motorji so bili v 4gen civicu, 2gen crxu, 1.6 concertotu, pa nekaterij modelih serije integr z oznako šasije 'DA'
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a krt008 » 14 apr 2010 22:18

avto je letnik 97 in je k serije motor pa a to tut pol sede od civica/crx pa od concerta motor ?
Uporabniški avatar
krt008
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a tuning_man » 14 apr 2010 22:59

To je povsem drug motor kot Hondin. Se pravi direkt premontaza ne gre.
Izdelava custom turbo, kompresor in ITB sistemov, custom chip tuning (AEM, Neptune, Chrome, Hondata, Megasquirt, E-manage,Perfect Power, Sybele) , 4x4 dyno tuning
www.pro-tuning.si
Uporabniški avatar
tuning_man
Uporabnik

Kraj: LJ

OdgovorNapisal/-a bozic » 15 apr 2010 13:03

tuning_man je napisal/-a:To je povsem drug motor kot Hondin. Se pravi direkt premontaza ne gre.

točno tako, imel sem točno tak avto isti problemi, svetujem ti da se znebiš avta :wink:
dugo dobar...
Uporabniški avatar
bozic
Uporabnik

Kraj: Slovenia

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov