Moderator: Blue Angels
Tedi je napisal/-a:pingo kaj imaš za podpirat če pa človek ne zna vozit niti vtija. res lep zgled!
Tedi je napisal/-a:pingo kaj imaš za podpirat če pa človek ne zna vozit niti vtija. res lep zgled!
Tedi je napisal/-a:bmw je lažje vozit kot vti?
Tedi je napisal/-a:bmw je lažje vozit kot vti?
R type je napisal/-a:Tedi je napisal/-a:bmw je lažje vozit kot vti?
Za modele, ki se omenjajo tule definitivno. Imajo relativno malo moči, odlično razporeditev teže, dobre zavore, ni problemov z zadkom etc.
VTI-ja zelo hitro čez fogle pelat niti ni tako simpl. Občutljiv zadek, držanje obratov v V-TEC-u (namenoma napisal VTEC da bodo vsi v luft skakali), švoh zavore, nestabilen pri zaviranju na neravni cesti. Poznam zelo malo ljudi tule, ki znajo iz VTI-ja izvlečt resne zmogljivosti. Kak Vrtelc, Plava strela, Alex...![]()
LP
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:R type je napisal/-a:Tedi je napisal/-a:bmw je lažje vozit kot vti?
Za modele, ki se omenjajo tule definitivno. Imajo relativno malo moči, odlično razporeditev teže, dobre zavore, ni problemov z zadkom etc.
VTI-ja zelo hitro čez fogle pelat niti ni tako simpl. Občutljiv zadek, držanje obratov v V-TEC-u (namenoma napisal VTEC da bodo vsi v luft skakali), švoh zavore, nestabilen pri zaviranju na neravni cesti. Poznam zelo malo ljudi tule, ki znajo iz VTI-ja izvlečt resne zmogljivosti. Kak Vrtelc, Plava strela, Alex...![]()
LP
Kot prvo hahahaha LOOOOOOOOOL za Vtec,kot drugo pa se popolnoma strinjam Bmw-ja je neverjetno lahkotno peljat tudi mocnejsega sem vozil 330i in sem bil navdusen nad samo lahkotnostjo v ovinkih,da pa o tem da sm se nekako varno pocutil med tistim "izivljanjem",kot pa v svoji skatli pa brezveze omenjat.
Ce nebi bil tak odpiljenec na japonska avta,bi ze zdavnaj si lastil Bmw-ja,ker avto ima use,udobje,dobro opremo,varnost,zmogljivost(tu predvsem mislim motor 330i),dokaj nizka poraba ob normalni voznji,ter seveda meni lep izgled e46.![]()
![]()
![]()
No ti primarno voziš civice ker vse skup tišiš v božjo *****. V 330i bi imel že ventile v čelu, zobnike od menjalnika v riti in iz dvomasnega vztrajnika naredil 100 masni vztrajnik. Ti na civicih menjuješ menjalnike bolj pogosto kot jaz olje, pa jaz menjujem olje na polovici tovarniškega intervala.... tak da... Ko boš pa poznal pri stopalki za gas kako vmesno pozicijo ne samo OFF in ON, potem pa mogoče...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov