facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

pa je šov Eg6

Vse kar je povezano s slikami.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 05 apr 2010 18:36

Original-One je napisal/-a:Smeh, kakšne komentarje imate. Škoda Egjev, pa ko **** 15 let staro gajbo, važn, da bodo ljudje OK.

Jah **** pac usak ma svojo pravico da komentira,nekateri ta avto smo poznali ze vec kot 6let nazaj ko je bil EG na cesti bog in batina za Honde in smo ga usi obcudovali,skoda ker je tako koncala.

Fante pa nazalost nepoznam,usi pa tukaj sigurno smo enega mnenja,da si vsi opomorejo. :wink:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Honda Freak » 05 apr 2010 19:55

x2
Uporabniški avatar
Honda Freak
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Original-One » 05 apr 2010 20:32

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:
Original-One je napisal/-a:Smeh, kakšne komentarje imate. Škoda Egjev, pa ko **** 15 let staro gajbo, važn, da bodo ljudje OK.

Jah **** pac usak ma svojo pravico da komentira,nekateri ta avto smo poznali ze vec kot 6let nazaj ko je bil EG na cesti bog in batina za Honde in smo ga usi obcudovali,skoda ker je tako koncala.

Fante pa nazalost nepoznam,usi pa tukaj sigurno smo enega mnenja,da si vsi opomorejo. :wink:

6 let nazaj je bil ta avto bog i batina? Vsi ste ga oboževali?

Dej alex ne prbiji. Še ena honda, nč posebnga.
Boosted K20
Uporabniški avatar
Original-One
Uporabnik

Kraj: Metropola

OdgovorNapisal/-a Stallone » 05 apr 2010 21:59

Kaj, vsaj za hondaše je res bil... Tako kot je danes naprimer Type R, Megane RS, Focus RS,....
Power is nothing without control!
**** klimo!
Uporabniški avatar
Stallone
Uporabnik

Kraj: LJ-{KR-(KP)}

OdgovorNapisal/-a Qmill » 05 apr 2010 22:14

Danes sem bil pri enem iz men teh fantov in bo počasi okreval, eden naj bi bil še v kliničnem ampak samo neke kompikacije iz roko... tako da nič "hujšega" glede na to kakšen je avto, in kaj bi lahko vse bilo... porsim brez kakšnih neumnih komentarjev, kot smo jih vajeni na Honda forumu :wink:
**** hondo, gremo na pivo =)
Uporabniški avatar
Qmill
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 06 apr 2010 00:15

Neumno je bilo to kar je naredil voznik tega vozila ko je ogrožal druge okol sebe (če ga že zase boli spolovilo) zato tud ne pričakuj pohval ali česa drugega kot ogorčenje, žal.
Če pa ti kaj ne paše na Honda forumu pa ga ne obiskuj...jap, tako easy je to. Pa brez zamere.
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Qmill » 06 apr 2010 00:26

Napisal sem sploh kej zato ,ker so spraševali kaj je iz fanti.Velika večina na tem forumu ne vozi po predpisih... in zelo hitro se ti kaj takega zgodi kot se je njim, zato sem tud napisal da brez kakšni butastih izjav.Se strinjam da je naredil bedarijo, kokr jz poznam voznika mu malo manjka izkušenj in občutka.
Uporabniški avatar
Qmill
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Aly » 06 apr 2010 00:37

Kar seveda ni izgovor da vadiš polete, nabiraj si izkušnje ko si sam in ne ogrožaš drugega kot sebe, če ti to paše.
Spoštujem to da si povedal kaj je s fanti, sem prepričan da nas vse zanima čeprav jih ne poznamo in ti bomo hvaležni če boš še naprej poročal, sem ti pa povedal da pač žal takšno dejanje ne more obrodit dobrih komentarjev, najmanj kar je, se lahko zadržimo in rečemo samo, upam da se vsi pozdravijo, kar pa spet ni odvisno od nas modov ali adminov, temveč od vsakega posameznika in s tvojim odnosom in pripombami (porsim brez kakšnih neumnih komentarjev, kot smo jih vajeni na Honda forumu) tega za ziher ne boš dosegel, kvečjemu še večje neodobravanje, pa ne mislim samo pr men ampak pri drugih uporabnikih.
Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabniški avatar
Aly
ModeratoR

Kraj: Štajerska

OdgovorNapisal/-a Qmill » 06 apr 2010 01:12

Nekaj časa spremlajm ta forum in tudi sam sem imel kar nekaj Hond in tudi ta teden pride spet ena na dvorišče in sem pristaš teh avtomobilov samo me pa zmotijo eni člani ,ker nimajo nobenega odnosa in mislijo da se svet samo okoli njih vrti in da se to nemore nobenmu naredit.Res tega "poleta" ne odobravam, ampak sej sam veš kako je če si še bol "zelen" na cesti... maldost je vsaka divja samo da razlika je v tem da nekateri jo preživijo, drugi pa nažalost ne... nekaj prijateljev sem izgubu že na cesti in me je tud tole zelo pretreslo zato se bojim kakšnih "pametnih" komentarjev ker, me res v živce sprav da mi kakšen mulc take govori k se tud zaveda še ne življenja.Nočem se nobenmu zamert samo nebi pa rad kakšne bolane komentarje kot recimo kakšen: prov jim je, kaj pa gonjo... ali kaj takega, ker se nažalost tuki lahko pričakuje od nekaterih primerkov.Drugače pa samo tako naprej :wink: Aly hvala za človeški odnos in odkritost :D
Uporabniški avatar
Qmill
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 06 apr 2010 07:59

Aly je napisal/-a:Kar seveda ni izgovor da vadiš polete, nabiraj si izkušnje ko si sam in ne ogrožaš drugega kot sebe, če ti to paše.
Lp,Aly

Bolj se ne moram strinjat. To bi morala biti ena od zapovedi!

Qmill je napisal/-a:Res tega "poleta" ne odobravam, ampak sej sam veš kako je če si še bol "zelen" na cesti... maldost je vsaka divja samo da razlika je v tem da nekateri jo preživijo, drugi pa nažalost ne... nekaj prijateljev sem izgubu že na cesti in me je tud tole zelo pretreslo zato se bojim kakšnih "pametnih" komentarjev ker, me res v živce sprav da mi kakšen mulc take govori k se tud zaveda še ne življenja.

Če si bolj zelen ne pomeni da moraš ogrožati druge in sebe v prometu, pomeni pa da voziš bolj PREVIDNO! In to tvoje dejstvo da pač mladost je divja in pač eni morajo zaradi tega umret. Wtf? se šališ al resno misliš? Če s takim stavkom tolažiš svoje prijatelje, potem jim žal res ne bo to šola za vnaprej. Me pa taki stavki ekstra zmotijo zato, ker sm bil udeležen v prometni, kjer je vozil "zelenc" in avto parkiral v zid od transformatorja. Jaz nič kriv a največ sem na**bal. In še podobna nesreča se je zgodila mojemu prijatelju, kjer je tudi vozil "zelenc" in parkiral avto v zid od hiše. Prijatelj ki je bil sovoznik, je z glavo udaril ob zid in je posledično bil en mesec v umetni komi. Ob takih dogodkih se nekateri zamislimo, nekateri pa očitno tolažite s tem, da pač tako očitno mora bit.
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 06 apr 2010 08:32

Original-One je napisal/-a:
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:

6 let nazaj je bil ta avto bog i batina? Vsi ste ga oboževali?

Dej alex ne prbiji. Še ena honda, nč posebnga.

Ej alo jaz bom pisal kar jaz hocem razumes,tebi pa ce gre kaj v nos mi ga pa lahko potegnes.

In ja pravi hondas obozuje tale avto,ima dosti vec srca dirkastva, kot pa tvoj vesoljski sekret,ki zgleda tak ko da bi prisel iz Star Wars-ov ven.

In ja 6let nazaj je bil tak avto na cesti za občudovat,ker so se zelo lepi primerki peljali po cesti kot je ta,ti pa ce nisi toliko razgledan in ce neznas obcudovat tut starejse avte in rad "nastopas" z to vesoljsko drisko pa izvoli,nekateri uzivamo v starih Hondah kokr nebi mogli v teh vasih/tvojem prenosnem sekretu.
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Original-One » 06 apr 2010 09:04

Ej alo jaz bom pisal kar jaz hocem razumes,tebi pa ce gre kaj v nos mi ga pa lahko potegnes.

In ja pravi hondas obozuje tale avto,ima dosti vec srca dirkastva, kot pa tvoj vesoljski cool,ki zgleda tak ko da bi prisel iz Star Wars-ov ven.

In ja 6let nazaj je bil tak avto na cesti za občudovat,ker so se zelo lepi primerki peljali po cesti kot je ta,ti pa ce nisi toliko razgledan in ce neznas obcudovat tut starejse avte in rad "nastopas" z to vesoljsko drisko pa izvoli,nekateri uzivamo v starih Hondah kokr nebi mogli v teh vasih/tvojem prenosnem sekretu.[/quote]

HEHE SMEH. Tale debata ni na mojem nivoju. Men so tud vsec stare honde, ampak kovat u zvezde stara jajca je pa smešno. Nebi o tvojem avtu, k je vredn tok, kot moja 1 guma s feltno. Pa še mim padem kadar hočem, tko, da nebi o tem kok dirkaštva ma v seb LOL, kaj mu to pomaga, če NEDIRKAŠKA honda mim pade tvoje 25 let stare kante.
guess what, pa še po BT se pogovarjam zraven, medtem ko ti v svoji hardcore hondi, še babe ne morš pelat not, ne da bi švicala k bik

Očitno gre teb v nos, ker jst NASTOPAM s svojim avtom, kot rad poudarjaš

Bi ti tud ane?
Boosted K20
Uporabniški avatar
Original-One
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Original-One » 06 apr 2010 09:39

Original-One je napisal/-a:Ej alo jaz bom pisal kar jaz hocem razumes,tebi pa ce gre kaj v nos mi ga pa lahko potegnes.

In ja pravi hondas obozuje tale avto,ima dosti vec srca dirkastva, kot pa tvoj vesoljski cool,ki zgleda tak ko da bi prisel iz Star Wars-ov ven.

In ja 6let nazaj je bil tak avto na cesti za občudovat,ker so se zelo lepi primerki peljali po cesti kot je ta,ti pa ce nisi toliko razgledan in ce neznas obcudovat tut starejse avte in rad "nastopas" z to vesoljsko drisko pa izvoli,nekateri uzivamo v starih Hondah kokr nebi mogli v teh vasih/tvojem prenosnem sekretu.

HEHE SMEH. Tale debata ni na mojem nivoju. Men so tud vsec stare honde, ampak kovat u zvezde stara jajca je pa smešno. Nebi o tvojem avtu, k je vredn tok, kot moja 1 guma s feltno. Pa še mim padem kadar hočem, tko, da nebi o tem kok dirkaštva ma v seb LOL, kaj mu to pomaga, če NEDIRKAŠKA honda mim pade tvoje 25 let stare kante.
guess what, pa še po BT se pogovarjam zraven, medtem ko ti v svoji hardcore hondi, še babe ne morš pelat not, ne da bi švicala k bik

Očitno gre teb v nos, ker jst NASTOPAM s svojim avtom, kot rad poudarjaš

Bi ti tud ane?[/quote]

Aja pa še neki, k boš ti s svojim skretom pelu 1:48 grobnik, se mi pa jav.
Boosted K20
Uporabniški avatar
Original-One
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 06 apr 2010 09:44

Dost mate... :roll:
I took the seatbelts out so it would go faster.
www.perkophotography.com
www.cekarcek.si
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

Prejšnja

Vrni se na Slike

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov