Moderator: Blue Angels
Aless je napisal/-a:Ne rabis VAG-COMa za to.![]()
Pritisni in drzi gumb za recirkulacijo, pol pritisni se gumb za + temperaturo.
SHOOT je napisal/-a:Recirkulacijo? Kateri gumb bi to bil?
Rdeca Strela je napisal/-a:najlažje je,pa če slučajno to nebo pomagalo.
SHOOT je napisal/-a:Ok, hvala ti Aless, vse sem porihtal. Zato mam rad honda forum, izveš točno vse podatke, ki te zanimajo. Na Audi forumu mi recimo niso znal pomagat.
Če je tema že odpra me zanima še sledeče. Števec za hitrost se je pokvaril oziroma zamaknil, tisti za gorivo pa je ostal v isti poziciji. Kako bi to najlažje in najcenej popravil? Mislim, da ni treba menjat števca, samo zamaknit skalo nazaj? Pa centralni display bi bilo treba tudi menjati, kje bi ga dobil najceneje? Na kakšnem odpadu, ebay?
Aless je napisal/-a:No, super.![]()
Glede menjave displaya pa nastavljanje bi ti priporocal da gres v Avtoelektroniko v LJ, oni dost popravljajo te stvari. So sodelavcu na Scenicu tudi stevce popravil.
SHOOT je napisal/-a:Aless je napisal/-a:No, super.![]()
Glede menjave displaya pa nastavljanje bi ti priporocal da gres v Avtoelektroniko v LJ, oni dost popravljajo te stvari. So sodelavcu na Scenicu tudi stevce popravil.
Aha, pa je tudi ugodno? Ker avto je star pa mi ne gre oziroma ji ne gre dajat nevem kakšne evre zanga. Bom tako ali tako preveril ceno, če pa veš kaj glede tega, pa super.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost