Ko sem kupil Avto so bili podaljški že gor počasi sem zrihtal podvozije ker je bolo že bogo, praktično zdej je podvozije novo ker sem zamenjal vse kar se premika in vrtihehe
Nato sem se lotil zunanjosti avta odstranil sem gromozanski spojler ki je bil zadaj zamenjal sem sprednje ter zadnje luči z novimi ter novejšimi... in je bil avto poštiman.. ampak nisem bol zadovoljen in sem mogu še it naprej in tako sem izvohal nekoga ki se okvarja z karbonom in hitro je prišla zamisel za projekt zadaj sem si da bom sprednjo in zadno havbo preoblekej z pravimi karbonkimi vlakni, in potem sem dobu še več veselje ko sem po "neuradnih podatkih" izvedel da bo to prvi avto v slo. ki bo preoblečen z karbonom ( če ne gledamo "prestižnih" znamk avtomobilov...) projekt še sicer ni končan ampak se intenzivno dela na njem...
Stvari ki so ŽE narete in stvari ki ŠE sledijo
Že nareto:
- gumbek za odpiranje prtljažnika
- zadnja havba problečena v karbon
- narejen clean look zadaj in bad look spredaj
- na novo speskane ter pobarvane feltne...
- zamenjane zavore z 239mm nehlajenih diskov na 260mm hlajene diske
Še ne narejeno:
- sprenja havba ( se že oblači )
- sprdnji odbijač vse linije zalite te pobarvan ( se tudi že dela )
- letvice + ogledala v karbon
- zadaj 2 izpuha
- nastavljivo podvozije + tršanje
- menjava motorja trenutno 1.4 8v 75KM notri pride 1.6 16v 110KM
- barvanje celotnega avta na perlo belo z kristalčki v barvi...
za enkrat je to to ko bo pa to gotovo pa mogoče še kaj naprej..
z oblačenjem v karbon je pa tko tu ni problem denar ampak čas trenutno čakam na spredno havbo ki mi jo delajo že točno 2 meseca in 1 teden...
Še par slikic:
Avto pred projektom
Začetek projekta:
Photoshop končnega izdelka
To je na hitro predstavljen projekt do zdaj od zdaj naprej bom pa updejtu potek projekta...
Komentarji zaželjeni!
Lp. Sash !