Uporabnik
Dons sm vidu rokija s peš hondo je noru po jurčkovi pa s sabo je imel še eno osebo ženskega spola :)
I don't drive fast I just fly low !
Uporabnik
na celovški v lj videl črno 5 gen. temna stekla.... in malo naprej belo 5 gen. z oranznimi pozicijami
JapanZek
turko a si ti slučajn prišel učer iz zadobrovške smeri in zavil proti sneberjam, čez most nad avtocesto? vidu sm skratka enga k je mal civica ožemal, mel je pa tazga kot ti :D
Uporabnik
včeraj ponoči trzinska obvoznica civic 4 gen sive barve,

zal obstala na cesti
zgledala je ko od roka brumna------>turbo crknu?????

p.s. sem su zdele slike gledat pa sem 99% da je biv mind-----rok brumen
JapanZek
ja njegov civic je bil....
Uporabnik
mind wrote:hehe ta avto ne bo vidu turbota ker ni vredn da ga ps poščije :D
a ne no :?
mind wrote:Ja res je maximum ohranjena full
Uporabnik
se mal ni zajca ujel... :lol: :lol:
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
fajn ti jo je že zametalo
Uporabnik
JapanZek wrote:turko a si ti slučajn prišel učer iz zadobrovške smeri in zavil proti sneberjam, čez most nad avtocesto? vidu sm skratka enga k je mal civica ožemal, mel je pa tazga kot ti :D
jes jes :)...kje si se pa ti skrival?? :) nism vidu nobene honde na okol al sm biu pa slep :)
6gen 1,5 VTEC
VTEC (Variable valve Timing and lift Electronic Control system) prilagodljiv sistem krmiljenja ventilov

[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=8863][img]http://www.poraba.com/povprecna/8863_1.png[/img][/url]
JapanZek
turko wrote:
JapanZek wrote:turko a si ti slučajn prišel učer iz zadobrovške smeri in zavil proti sneberjam, čez most nad avtocesto? vidu sm skratka enga k je mal civica ožemal, mel je pa tazga kot ti :D
jes jes :)...kje si se pa ti skrival?? :) nism vidu nobene honde na okol al sm biu pa slep :)
nism se skrival. mogoče me zaradi teme nisi vidu :lol: :lol: :lol: :lol:

drugače pa jst sm se lih dol po mostu zapeljal in zavijal tja od koder si ti prišel, se pravi proti zadobrovi.

drgač pa itk da me nis moral vidt, če si pa švignu mimo mene :lol: :lol: :lol: :lol: :D
Dorifto
Image

:lol:
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
JapanZek
ne me je*at :lol: :lol: :lol: :lol: kaj tok je že zasulo avto od brumna? :shock:
Uporabnik
Damo_R wrote:Image

:lol:
kašen krat če mau dal cajta stoji se zna zgodit da ko odkidaš sneg da opaziš da tut gum ni več :lol:
civic ED9 l.91
crx EH6 l.98
crx EG2 l.98
Uporabnik
JapanZek wrote:ne me je*at :lol: :lol: :lol: :lol: kaj tok je že zasulo avto od brumna? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opustena trenerka sa flekama od cvaraka
Uporabnik
ja fak :D
Uporabnik
tudi honde se kvarijo
vedno bolj zadnje čase :roll:
I don't drive fast I just fly low !
Uporabnik
V četrtek ko sm domou pelu preludko sem vidu pač civica od brumna pol naju je pa s kolegom (ta je vozu mojga redečga ESi-ja) prehtel en srebrn crx vti ravno tam nek kjer je uvoz na AC v blagovici za smer lj. LAhka ti sam rečem hvala, ker ugrožaš promet. Nevem a si ga mogu prtisnt, ker si vidu sohondaše pa si se hotu pokazat al kaj ti ne štima u glav da se greš v takem tko gnat.
My car/motorcycle , my temple.
Uporabnik
jfast wrote:V četrtek ko sm domou pelu preludko sem vidu pač civica od brumna pol naju je pa s kolegom (ta je vozu mojga redečga ESi-ja) prehtel en srebrn crx vti ravno tam nek kjer je uvoz na AC v blagovici za smer lj. LAhka ti sam rečem hvala, ker ugrožaš promet. Nevem a si ga mogu prtisnt, ker si vidu sohondaše pa si se hotu pokazat al kaj ti ne štima u glav da se greš v takem tko gnat.
mogoče delsol?? k pol vem kdo je to :?
Alone on world
Uporabnik
heheh tkole zametan kokr je na zgornji sliki je biu tut moj ko sm šou iz službe :) Istko tkole ob cesti,so še naplužl nanjga.No vn sm pršu :)
"Mislite sami in ne hodite za drugimi po njihovih stopinjah." - Soichiro Honda
Uporabnik
LJ-GT28R wrote:Dons sm vidu rokija s peš hondo je noru po jurčkovi pa s sabo je imel še eno osebo ženskega spola :)
a mene?? :D
GAS TUNING TEAM

d16a9 R.I.P.
ED7 R.I.P.
ED9 the red one SOLD
ED9 teh black one SOLD
EK4 SEDAN SOLD
EJ9 silver own now
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=42378
Locked

Information

Moderators