Moderator: Blue Angels
Hoden je napisal/-a:Vsekakor bi raje vzel toyoto kot citroena. Mogoče malo smole vendar v družini nikoli nismo imeli sreče z citroeni. Imajo mogoče kakšne hibe tile avensisi? Cene servisev v primerjavi z accordom ali civicom?
Hoden je napisal/-a:Super. Še en razlog več da kupim toyoto. Prijatelj ima tudi avensisa 2.0 diesel in ni imel še nobenega problema pa jo ima že 4 leta. Trenutno je tista katere sem prilepil link pri prvem postu kar uredu ponudba. Jo bom šel pogledat v soboto verjetno.
yaxo11 je napisal/-a:cene rednih servisov toyote so precej dražji od volvota, da ne govorim o rezervnih delih
citirano iz toyota foruma:
Imam Toyoto Auris 1,4 d4d in imam prevoženih 45 000 km. Ko sem se odločala za servis, me je zelo negativno presenetila cena storitve pri nas v Sloveniji, ki ti za menjavo olja in filtrov računajo 291 eur- Lovše. Nato pa mi ni dalo miru in sem se pozanimala koliko za ta servis hočejo na Hrvaškem. Pozanimala sem se na servisih Toyota v Zagrebu in ne boste verjeli, da pride isti servis pri njih 1060 kun ali 150 eur
Če hočeš met pocen servise in rezervne dele potem bo treba gledat za evropejci
yaxo11 je napisal/-a:čaki mal, ti si dal za kose 100e ko si sam delal servis, original servis ti je pa vse skp naredu za 170 ? z delom vred ?
Pa to je Đabe, jest se sploh nebi sam matru doma za tako majhno razliko
darkok je napisal/-a:Pri Toyoti bodi pozoren da ni v igri problematicni motor (2.2 dizle so kar lepo menjali v garanciji).
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost