Uporabnik
kazni slovenija vs nemčija
tega še nisem zaslediu na forumu, je pa zanimiva primerjava :)

Image
6gen 1,5 VTEC
VTEC (Variable valve Timing and lift Electronic Control system) prilagodljiv sistem krmiljenja ventilov

[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=8863][img]http://www.poraba.com/povprecna/8863_1.png[/img][/url]
Uporabnik
se vidi kaka policijska država smo, počasi še prdnt neš smel pa boš dobo kazn za osnaževanja ozona :)
aja pa še za info. ko sem delal v nemčiji nisem srečal tlko policajev celi mesec klko sem jih srečal samo od meje pa do doma ko sem se peljal.
Honda Sport Coupe from USA!! powaaa :P
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=50135
Uporabnik
Bo držalo, samo je kultura voznikov v nemčiji popolnoma drugačna.
Pri nas te, če voziš po omejitvi vsi preklinjajo in trobijo ter prehitevajo na nemogoč način.
Glede na št. prekrškov so pri nas tudi večje kazni.
Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
ACCORD 2.0i SPORT l. 05
Uporabnik
se prav, da se ga splača dobr zadet in jit delat prekrške v nemčijo :lol: :lol: :lol: veste kok bi pršparal 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
dejstvo je, "slovencev" je samo 2 MIO, švabov pa xx MIO :arrow: tudi z nižjimi kaznimi se 2nabere" lep kupček :lol:
Yogo
ModeratoR
urbane wrote: Pri nas te, če voziš po omejitvi vsi preklinjajo in trobijo ter prehitevajo na nemogoč način.
Idi malo po nemških Autobanih s kakšnim Accent-om ali kaj podobnega ki sproducira komaj komaj tistih max. 140km/h, pa boš videl da se boš hitro počutil prav ogroženega, niso tolk počasni vozniki, razlika je pač v tem da imaš dovolj pasov in se maš kam umaknit, pri nas sta pač samo 2 in tam si hitro v napoto komu.

Se pa strinjam da imajo čist drugačno kulturo, ampak kaj mislijo naši da bodo s temi kaznimi dosegli mi tud ni jasno, še več bede in samomorov :roll:

Lp,Aly
Civic 1998_EX
Accord 1999 2,2 TypeR_EX
Accord 1999 2.0i_EX
Accord 2004 2.2i-CTDI_EX
Civic 2008 1.8i-VTEC FK2_EX
Civic 2013 1.8i-VTEC FK2_EX
Accord Tourer 2015_EX
Civic TypeR FK2 2016_EX
Civic TypeR FK8 2019_EX
Uporabnik
Aly wrote:
urbane wrote: Pri nas te, če voziš po omejitvi vsi preklinjajo in trobijo ter prehitevajo na nemogoč način.
Idi malo po nemških Autobanih s kakšnim Accent-om ali kaj podobnega ki sproducira komaj komaj tistih max. 140km/h, pa boš videl da se boš hitro počutil prav ogroženega, niso tolk počasni vozniki, razlika je pač v tem da imaš dovolj pasov in se maš kam umaknit, pri nas sta pač samo 2 in tam si hitro v napoto komu.

Se pa strinjam da imajo čist drugačno kulturo, ampak kaj mislijo naši da bodo s temi kaznimi dosegli mi tud ni jasno, še več bede in samomorov :roll:

Lp,Aly
morde bojo zaslužl za tretji al pa četrti pas :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
se norca delate :), avtoceste nemške pa so zelo zelo nevarne, posebaj če se držiš predpisanih hitrosti, ko sem kupo to hondo sem se peljal po avtocesti 150km/h proti avstriji, sem šo na prehitovalni pas da prehitim tovornjake, pogledam v zvratno ogledalo pa vidiš enega butla z audijo a6 kak mi blika kakih 500meterov preden je do mene prišo, me je prehitel tak kod da bi jaz z piciklom bil on pa z enim motorom, čez dobirh 100km pa sem zaradi njega 4ure na avtocesti v zrak gledo, ko je sebe pa še enega v totalko spravo.

drugače pa je treba polnit državno blagajno, če pa smo v kreditih takih da se ven ne vidimo, pa dohtarje pa sodnike itd,. je tudi treba plačat xD
Honda Sport Coupe from USA!! powaaa :P
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=50135
Uporabnik
Tudi js se strinjam da so nemški avtobani nevarnejši od naših avtocest. No, vozniki so nevarni. Letos sem šel v Frankfurt in moram rečt da sem kr orenk zmatran prišu na cilj. Nonstop je treba pazit ker nemci bremzajo kot nori. Na odsekih avtobana kjer ni omejitve sem ga malo stisnal tako kot vsi pred mano in takoj čez par kilometrov je bila omejitev hitrosti na 60km/h. Ljudje pred mano so na vseh štirih pasih tk zabremzali kot da bi bil prepad pred njimi. Čez dva dni pa poslušam po radiju da je bil na avtobanu nalet 250-tih vozil. 80 ljudi je moralo v bolnico :) Nemci se grozno bojijo teh avtobanskih policajev ki se vozijo v civilnih avtih in snemajo promet.
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabnik
urbane wrote:Bo držalo, samo je kultura voznikov v nemčiji popolnoma drugačna.
Pri nas te, če voziš po omejitvi vsi preklinjajo in trobijo ter prehitevajo na nemogoč način.
Glede na št. prekrškov so pri nas tudi večje kazni.
Če se na AC držiš desnega pasa ti nihče ne bo težil, če se pa voziš po levem in se ne umikaš .....
LP
Uporabnik
poli wrote:se prav, da se ga splača dobr zadet in jit delat prekrške v nemčijo :lol: :lol: :lol: veste kok bi pršparal 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Ki mora vzdrževati večjo javno porabo....
LP
Uporabnik
tref wrote: Nemci se grozno bojijo teh avtobanskih policajev ki se vozijo v civilnih avtih in snemajo promet.
Samo pri njih tile res lovijo ljudi, ki so malo zamaknjeni pri nas pa velikokrat nabirajo denar (čeprav provide tudi pri nas imajo neko toleranco, bolj drugi radarji niso ravno na objektivnih mestih).
LP
Uporabnik
Ta tabela je kr nekaj let stara, vse kar je zgoraj napisano drži, vendar so naše kazni krepko previsoke, glede na to, da se v parlamentu pogajajo ali bo najnižja plača 500 ali 600 eur, i nemčiji pa je najnižja 1OOO EUR ali več..........
____ D e l S o l ____
/O>_ o___H___o_ <O\
||||=_/ _______ \_=|||

Enkrat Honda, vedno Honda!
Uporabnik
Najprej to Accent gre več ku 140 :D. Glede kulture je pa tko da pri nas so ljudje še kar kulturni po mestu in po ac. npr po ac se skos vozim min 140 veliko časa pa 150 in sem lahko 95% na prehitevalnem pasu bp. Po mestu te pa tut ljudje spustijo če ke zajebaš pa redko gdo pretirava z hitrostjo. Če pa greš v trst:D tam pa je po mestu prava kultura :D.
My car/motorcycle , my temple.
Uporabnik
jfast wrote:Najprej to Accent gre več ku 140 :D. Glede kulture je pa tko da pri nas so ljudje še kar kulturni po mestu in po ac. npr po ac se skos vozim min 140 veliko časa pa 150 in sem lahko 95% na prehitevalnem pasu bp. Po mestu te pa tut ljudje spustijo če ke zajebaš pa redko gdo pretirava z hitrostjo. Če pa greš v trst:D tam pa je po mestu prava kultura :D.
trst je zakon!! jest se dol prou "znorim" 8) :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Italjanske ceste so itak boj za preživetje :)
Uporabnik
1.6 16v wrote:Italjanske ceste so itak boj za preživetje :)
sam kar pa obnovijo je pa fajn. :)
Uporabnik
Italijani pa trst je vse skup eno sranje. Če v trstu malce obstojiš v križišču, ta natrobijo in z obeh strani prehitijo. Italijan v Sloveniji pa pusti avto sred ceste in gre na malco :)
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabnik
Aly wrote:

Lp,Aly
Očetov accent 96' še gre vedno 170 km/h ;)

drugače pa so res v sloveniji kazne zasoljene...
Uporabnik
No sej italijani bi znali bolje vozit, če bi imeli mal ceste poštimane.....;)
Sam kaj ko prideš na pas ki je širok 6-7m......pa mi z njihovega 1 pasa naredimo 2. :lol:
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels