facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

korejski napad na Lexus LS

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

korejski napad na Lexus LS

OdgovorNapisal/-a petronas » 25 nov 2009 00:03

http://www.youtube.com/watch?v=wFqBdgKi2UQ

ko korejci napadejo z vsemi sredstvi. 96.000 USD

Slika
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a UrosS » 25 nov 2009 00:52

če bi spremenili kretensko masko in odstranili metulja na haubi, bi bil res lep
Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 25 nov 2009 09:05

šezmer je korejc,oni use kar so dobri je da nardijo zanimivo jeguljo juho :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a R type » 25 nov 2009 09:50

Meni je pa zanimiv avto. Upoštevajoč kaj vse so not nametali (sploh izolacija) jim lahko rečem kapo dol. 8)

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 25 nov 2009 09:53

R type je napisal/-a:Meni je pa zanimiv avto. Upoštevajoč kaj vse so not nametali (sploh izolacija) jim lahko rečem kapo dol. 8)

LP

Se podpišem 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 25 nov 2009 10:31

pa zakaj morajo vsako obliko kopirati :evil: :evil: :evil:
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a yogo » 25 nov 2009 12:01

Nightmare je napisal/-a:pa zakaj morajo vsako obliko kopirati :evil: :evil: :evil:
ker je tako najlažje uspeti :wink:
Yogo
Uporabniški avatar
yogo
Uporabnik

Kraj: Na soncni strani alp

OdgovorNapisal/-a hondavti » 25 nov 2009 13:06

Ne morem se znebiti občutka da zgleda en malo kot Mercedes.
Uporabniški avatar
hondavti
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 25 nov 2009 15:44

yogo je napisal/-a:
Nightmare je napisal/-a:pa zakaj morajo vsako obliko kopirati :evil: :evil: :evil:

zame ni uspeh,da se kopira.sej določene detajle prerišeš,ne pa cel avto :evil: :x
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 nov 2009 15:51

Pohvale Korejcem, verjetno gre za dobro izdelan avto. Ampak meni izgleda kot kitajski ponaredek. Predvsem maska in izrastek na havbi dodata svojstven kitajski "pečat".
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a yogo » 25 nov 2009 16:17

Nightmare je napisal/-a:
yogo je napisal/-a:

zame ni uspeh,da se kopira.sej določene detajle prerišeš,ne pa cel avto :evil: :x

zate tudi ne rabi bit... za proizvajalca pa je uspeh dobra prodaja poceni avtomobila :wink: ... kot npr. chevrolet Cruze.. sicer ni "kopija" nobenega vozila, je pa zelo prodajan avto in dejansko je za 10.000 eur težko dobit boljši nov avto ;)
Yogo
Uporabniški avatar
yogo
Uporabnik

Kraj: Na soncni strani alp

OdgovorNapisal/-a R type » 25 nov 2009 16:51

G-4S je napisal/-a:Pohvale Korejcem, verjetno gre za dobro izdelan avto. Ampak meni izgleda kot kitajski ponaredek. Predvsem maska in izrastek na havbi dodata svojstven kitajski "pečat".

Poglej Lexus LS 430 (prejšnja generacija).

Tisto je šele zgledalo ko kitajski drek, kar se oblike tiče. :lol:

Saj je petronas napisal: napad na Lexus.

Če gledamo LS je oblikovno tale Hyundai čist OK. V bistvu mi je bolj simpatičen kot LS.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a tref » 25 nov 2009 16:58

A z 96.000 USD mislijo ceno? Sej je pol približno enako kot Lexus :)
Honda accord ictdi, 07
Toyota RAV4 2,2 D-4D 4WD exe, 07
Nissan 370Z Limited edition 2013
Uporabniški avatar
tref
Uporabnik

Kraj: Velenje-Lj-Sežana

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 nov 2009 17:10

R type je napisal/-a:Poglej Lexus LS 430 (prejšnja generacija).

Tisto je šele zgledalo ko kitajski drek, kar se oblike tiče. :lol:

Saj je petronas napisal: napad na Lexus.

Če gledamo LS je oblikovno tale Hyundai čist OK. V bistvu mi je bolj simpatičen kot LS.

LP

Stari 430 je oblikovno kiks. Bolj dolgočasen avto po mojem težko najdeš. Ampak novi LS vs. Equus, pa mislim, da ni primerjave. Lexus izpade prestižna premium znamka, Equus pa približek za 100k $

Že pogled na zadek pove marsikaj:

Slika

Slika
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a R type » 25 nov 2009 17:20

Zakaj se nosa izogibaš?

Slika

Sorry meni nič kaj dosti lepše ne zgleda. Res je da ima malo več osebnosti ampak daleč od oblike, ki bi kazal nek high class.

Če gledaš osnovno linijo Hyundaja ni meni nič slabša. Nos pa je preveč show off, tu se strinjam.

Pa če gledamo da je to prvi resni poskus Hyunda-ja v tem razredu...

Primerjava zadka od Hyundaja v črni barvi:

Slika

Meni deluje veliko bolj čistih linij kot Lexus.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 nov 2009 17:32

Ta ni isti, ki si ga ti nalimal ;)

Nosa se ne izogibam, saj sem dal primerjavo zadkov, kjer je jasno, da je zadek hyundaia "ponaredek" Lexusa. Razen malce drugačnih luči in krom letvic na odbijaču je vse enako.

Nos Lexusa mi je pa všeč, predvsem zaradi luči. Pri limuzinah tega razreda ne gre pričakovati kakšne inovativnosti. BMW je hotel biti inovativen z E65, a je naredil banjo. To ni klasa za experimente, ampak klasa za eleganco. In tukaj gre za preproste oblike kot je tale Lexus, Audi A8, nova sedmica. Še najbolj drugačen je MB S, katerga tudi hoče malce posnemat tale Hyundai.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a R type » 25 nov 2009 17:50

Fora je da je treba razvijat nove oblike ampak v mejah klasike. Nekako MB-ju to najbolj uspeva. BMW-jev asedmica z nahrbtnikom je bila čisto faljen poskus.

Se opravičujem za napako. Tvoj zadek je pravi. No kot sem rekel mi ne zgleda Lexus nič kaj bolj posrečen.

Pa ne pozabi da je Lexus do sedaj kopiral da se je kadilo in gor dajal neke grde luči. Mislim da je za razliko od prejšnjega LS-a Hyundai dovolj drugačen.

Kopiranje pa je seveda del razvoja na začetku. Ampak daleč da bi mi zgledal cenena kopija. Razen pretirane maske.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 nov 2009 17:59

Strinjam se, da ni cenen (če odmislimo masko in "šarkija" na havbi), a vseeno mu manjka identitete. Končna cena 100 USD je dovolj, da bi se lahko pri obliki potrudili in naredili avto, ki bi imel smernice ostalih Hyundaiev, ne pa drugih znamk. Zakaj je Genesis lep predstavnik svoje znamke in ne neka kopija audija A5 na primer.

In še enkrat, kar se zadka tiče: ni bil moj namen kazat inovativnost Lexusa, ampak neinovativnost Hyundaia.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

OdgovorNapisal/-a R type » 25 nov 2009 18:04

G-4S je napisal/-a:In še enkrat, kar se zadka tiče: ni bil moj namen kazat inovativnost Lexusa, ampak neinovativnost Hyundaia.

No če tako poveš potem se strinjam. :lol:

Še nakj podatkov (to je samo del opreme):

Comfort and convenience
Whether driving or being driven, EQUUS opens up a new realm in motoring luxury. Heating, for example, is to be found in unexpected places—steering wheel, seat cushions and backrests— providing a welcome touch on a chilly day. On hot summer days, the seat cooling system and glove box drink chiller will be appreciated in hot, sticky weather while the massage system in the rear seats relaxes and refreshes while en-route.

EQUUS is also equipped with an advanced Driver Information System whose menus are accessible through touch-screen menus or jog wheel which has adjacent buttons for menu short cuts. DIS displays navigational maps, personal cell phone directories (downloadable via Bluetooth) and serves as the central control of the 17-speaker Lexicon Sound System. (gre za enak sistem kot ga dobite v RR phantomu) Logic7.1 is able to transform the EQUUS cabin into a veritable concert hall with surround-sound wizardry (če upoštevamo da izoliran kot trezor, dvojne šipe in podobno)..

A 3.5-inch display nestled between the speedometer and the tachometer provides a rich variety of information displayed in colourful graphics using the latest Thin Film Transistor Liquid Crystal Display (TFT-LCD) technology. From the tyre pressure to the AV system and lane departure warning system, fifteen different vehicle functions can be monitored using this high-resolution colour screen.

Using smart optics, the Lane Departure Warning System issues an audible warning if the car deviates from the driving lane without signalling. SCC uses radar waves to automatically regulate the brakes and throttle and maintain a safe distance from the car ahead. If a collision danger is detected, the Pre-Safety System automatically applies the brakes, triggers a flashing warning light on the TFT-LCD which is followed by an audible alert and a vibration in the seatbelt harness. If a collision is unavoidable, full braking force is automatically applied and front seat belts are reeled in within a split second in order to maximise protection.

Another new safety improvement is the addition of a Knee Air Bag for the driver. With two front, four side and two side curtain airbags, this brings the total airbag count to nine.

Video cameras in the rear and front eliminate blind spots during parking and backing up manoeuvres, reducing the risk of accidents while the new Parking Guidance System provides a computer graphic overlay on the display screen to assist the driver. High Intensity Discharge Head Lamps with Adaptive Front Lighting System varies the angle of the light beam according to the steering direction for safer driving.

Avto je dobesedno zbombardiran z opremo. :D

Zakon zadeva je ko te kdo vpraša: "kaj pa maš ti za en avto" ... "Hyundai" ... "ahaaaa, ja Hyundai so čist ok avteki"..... i love it.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a petronas » 25 nov 2009 21:32

Mogoce bodo pri Hyundai-u kdaj povedali kako je bilo z tem Equuisom.

Lexus je dejansko poslal inzinerje med ljudi ki so povedali kaksen avto bi radi imeli, in takrat je bil simbol za fist klass limuzino Mercedes S. Tako je Lexus pocasi evoluiral. Avto po zelji kupcev. Podobno filozofijo je mazda izbrala za prvo Mazdo6.

Danes imajo pri lexusu svojo L-finesse linijo. Ki je unikatna in slozna z japonsko tradicijo.

Malo pobrskajte po Youtube. novi Equuis bo eno leto samo po salonih samo zato da bodo americani imeli priloznost spoznati avto, sele nato gre v prodajo.
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost