Moderator: Blue Angels
Al je napisal/-a:JapanZek je napisal/-a:ta pa je potegjen.![]()
![]()
![]()
Ja lej! Jst ga ŽOU poznam! To ti loh rečem! Ze k je mojo bivšo sedanko parkerou pod kombi se mi je zdelo mal čudno! Ampak ko te pa ob dveh ponoč kliče pa se ne javiš pol pa te kliče zju3 pa reče: ej a veš za kak spredn konc za 5.gen sedan? ti pa rata mal sumljivo ker si slučajn neki tazga mal prej slišou na 24ur d je nekdo naredu veliko piz.darijo ponoč in še z hondo civic pa še v ribnci! Pol ti pa še reče da so blo cigani krivi??????
Devil je napisal/-a:Al je napisal/-a:JapanZek je napisal/-a:ta pa je potegjen.![]()
![]()
![]()
Ja lej! Jst ga ŽOU poznam! To ti loh rečem! Ze k je mojo bivšo sedanko parkerou pod kombi se mi je zdelo mal čudno! Ampak ko te pa ob dveh ponoč kliče pa se ne javiš pol pa te kliče zju3 pa reče: ej a veš za kak spredn konc za 5.gen sedan? ti pa rata mal sumljivo ker si slučajn neki tazga mal prej slišou na 24ur d je nekdo naredu veliko piz.darijo ponoč in še z hondo civic pa še v ribnci! Pol ti pa še reče da so blo cigani krivi??????
si ga ti prijavil policiji? ce ja, potem dobis za per ko se vidva!
G-4S je napisal/-a:A potem je prišlo do kontakta teh dveh vozil? Iz prispevka na 24ur namreč ne izhaja to.
flexy je napisal/-a:
Loeb je še kak avto več razbil.
Jaco je napisal/-a:tolk časa ga bo sral dokler ne bo koga ubil se upam it stavit.
Mislim da se tukaj hec konča in je treba mulota malo pod ključ dat, da mu fegeti mal hormončke umirijo. Samo kaj ko pa živimo v taki glupi državi..
A tam v unem koncu nimajo nobenih policajev? Vsakič ko ga vidijo takoj dol iz ceste in žarnice štet, na teste za droge vozit, profil gum merit in kazni pisat za čist vsako malenkost. Da tudi za bencin ne bo imel - druge res ni.
Sej sem jaz tudi fazal za skupaj 2k eur kazni in to brez da bi sploh koga ogrožal pa sem se umiril in šel med nedeljske voznike.
bolano..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov