Moderator: Blue Angels
G-4S je napisal/-a:Osebno recimo dojemam Ferrari kot showoff, Porsche pa kot ultimate daily driver. Oba sta seveda top klasa, ampak jaz bi raje imel kak spicy Porsche
Original-One je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Osebno recimo dojemam Ferrari kot showoff, Porsche pa kot ultimate daily driver. Oba sta seveda top klasa, ampak jaz bi raje imel kak spicy Porsche
Ferrari je ferrari, ne rabi biti daily driver
pr0nFreak je napisal/-a:petronas je napisal/-a:Sicer dosti dejstev o porsheju drzi je pa res da:
je 911 bil tik pred tem da pahne kompletno firmo v propad (zracno hlajenje, neodzivnost, cena).
je Porsche se zmeraj zafrustriran da ne more nikakor premagat ugled in tehnologijo Ferrarija. Pa ceprav je dosti bolj "zanesljiv".
Veliko firm se gradi na vzponih in padcih. Pravzaprav jih je rešil iz propada Boxter in kasneje Cayenne.
.
Original-One je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Osebno recimo dojemam Ferrari kot showoff, Porsche pa kot ultimate daily driver. Oba sta seveda top klasa, ampak jaz bi raje imel kak spicy Porsche
yogo je napisal/-a:Original-One je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:Osebno recimo dojemam Ferrari kot showoff, Porsche pa kot ultimate daily driver. Oba sta seveda top klasa, ampak jaz bi raje imel kak spicy Porsche
Porsche je "daily driver", kot je že nekdo povedal... Ferrari je pa "skret" ( obvezna popravila pred in po vožnji), kupujejo ga pa zato, da vsi ostali vidijo kako "pouhni" so
... tako mi je zaupal lastnik obeh
Original-One je napisal/-a:yogo je napisal/-a:Original-One je napisal/-a:Ferrari je ferrari, ne rabi biti daily driver
Porsche je "daily driver", kot je že nekdo povedal... Ferrari je pa "skret" ( obvezna popravila pred in po vožnji), kupujejo ga pa zato, da vsi ostali vidijo kako "pouhni" so
Reč lastniku, naj si kupi BMWja.
bibaaa je napisal/-a:reči lastniku naj si najde prvi zid da si zatuče glavo. res je da pri ferrariju moreš imet polno dnarja, samo ti pa da take užitke ki so neprecenljivi. to je avto ki kupiš z srcem, kot večina italjanov. in ferrarije je vedno bil samo avto za užitek in se nikakor ne more primerjat z poršom.
bibaaa je napisal/-a:reči lastniku naj si najde prvi zid da si zatuče glavo. res je da pri ferrariju moreš imet polno dnarja, samo ti pa da take užitke ki so neprecenljivi. to je avto ki kupiš z srcem, kot večina italjanov. in ferrarije je vedno bil samo avto za užitek in se nikakor ne more primerjat z poršom.
yogo je napisal/-a:Original-One je napisal/-a:yogo je napisal/-a:Original-One je napisal/-a:Ferrari je ferrari, ne rabi biti daily driver
Reč lastniku, naj si kupi BMWja.
yogo je napisal/-a:ahhh kje, pravi da "takih jajc" pa res ne misli vozit, ne samo da nikamor ne gre, še grdo je
Original-One je napisal/-a:yogo je napisal/-a:ahhh kje, pravi da "takih jajc" pa res ne misli vozit, ne samo da nikamor ne gre, še grdo je
ohoho ni me več, jokam na drevesu
aja khm, če se že gremo. Škoda da moj 2.0 mlinček da velik več od sebe, kot 3.0 v bavariji
yogo je napisal/-a:Original-One je napisal/-a:yogo je napisal/-a:ahhh kje, pravi da "takih jajc" pa res ne misli vozit, ne samo da nikamor ne gre, še grdo je
ohoho ni me več, jokam na drevesu
aja khm, če se že gremo. Škoda da moj 2.0 mlinček da velik več od sebe, kot 3.0 v bavariji
uredu je, res maš najdaljšega... pa pozabljaš, da se zraven še trese vse skupaj tako, kot da se bo glih kar vse podrlo
yogo je napisal/-a:šele ogrevamo se... Original, prpelji svoja drva na obalo, da ti pokažem kako bavarčk pohrusta japončka, pol gremo pa lahko tudi na pir
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost