Sedaj pa nekaj za dušo, z "špar"mlinčkom.
Motor: 1.4 TSI (160 KS)
Menjalnik: DSG 7
Platišča: 18 col
Luči:adaptive BiXenon
Audio sistem : 510 + DynAudio
...
..
.

Moderator: Blue Angels

Jaco je napisal/-a:tole je pa eden redkih ljudskih vozov ki bi ga takoj imel!
me pa zanima kako ta mašinca (1,4 bljak v navezi s 160 konji sodeluje).
prid na kak honda meet
TomyBoy je napisal/-a:Jaco je napisal/-a:tole je pa eden redkih ljudskih vozov ki bi ga takoj imel!
me pa zanima kako ta mašinca (1,4 bljak v navezi s 160 konji sodeluje).
prid na kak honda meet
Bi me postrani gledal, pa sej že na VW ne hodim, ni to za mene. Kakšen Avstrijski Treffen tisto še pade..
Drugače pa 1.4 presenetljivo dobro deluj z nevezo kompresor-turbin. Ni bi zastonj motor leta 2009.
Nobenega prehoda ni čutiti, spodaj pri 1.600 res zelo dobro skoči bolje kot Čipan GTI. Samo pol se primerjava konča, ampak splošna ocena "zadovoljivo"."Sika" tudi zelo lepo.
Glavni faktor je tukaj poraba. Že sedaj pri utekanju, mi kaže na ravninskih delih avtoceste, pri 130kmh, trenutno porabo okoli 6.5 tudi pod 6. Kar je za 2.5-3l več kot 2.0 TFSI motor. Idealna rešitev in kompromis.....dober performance, posebaj če se bo dalo čipat (DSG 7 ??) in nizka poraba, aja pa da ni (traktor).
Prav design je mene pritegnil, ker res izstopa. Všeč je tudi takim, ki drugače ne bi VW-ja z "botom od daleč dregno"....
poli je napisal/-a:kolega ma avto šolo in avto uporabla tud zase privat in ko je testiral je reku, da je sistem vožne kt pr trabantu. motor ne zavira nič. in pravi, da zavore trpijo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov