pocesnkII je napisal/-a:jaz sem mel v zivljenju ze kr nekaj avto na razpoloago da sem jih lahko preiskusil ampak ce vrjamete ali ne sem se po 300km najbolj spocit pocutil v GOLF 1 dizl. ampak res ni sala.
ti ze mogoce, kaj pa usesi??
Moderator: Blue Angels
pocesnkII je napisal/-a:jaz sem mel v zivljenju ze kr nekaj avto na razpoloago da sem jih lahko preiskusil ampak ce vrjamete ali ne sem se po 300km najbolj spocit pocutil v GOLF 1 dizl. ampak res ni sala.
SilverCRX 98` je napisal/-a:pocesnkII je napisal/-a:jaz sem mel v zivljenju ze kr nekaj avto na razpoloago da sem jih lahko preiskusil ampak ce vrjamete ali ne sem se po 300km najbolj spocit pocutil v GOLF 1 dizl. ampak res ni sala.
SilverCRX 98` je napisal/-a:pocesnkII je napisal/-a:jaz sem mel v zivljenju ze kr nekaj avto na razpoloago da sem jih lahko preiskusil ampak ce vrjamete ali ne sem se po 300km najbolj spocit pocutil v GOLF 1 dizl. ampak res ni sala.
Himc57 je napisal/-a:ti ze mogoce, kaj pa usesi??
SilverCRX 98` je napisal/-a:Himc57 je napisal/-a:ti ze mogoce, kaj pa usesi??
Zvočna izolacija je mogoče še boljša od delsola.
Aless je napisal/-a:Oooo, si se koncno losal Passata.
Zgleda zelo lep za Golfa, edino dizel je fejst traktorski v VW-ju.
Vrtelo Leteloje napisal/-a:Skret.
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Za ta dnar dobis avto,ne pa trosilc gnoja z klimo...
LJ-GT28R je napisal/-a:ja francozi so itak znani po udobjuo kvaliteti pa nebi tuki razglabljal
zlarre_ je napisal/-a:Vrtelo Leteloje napisal/-a:Skret.
Če primerjam Civica 98letnik in Golf III 97-98letnik.
Relacija Obala-Celje.....udobje isti drek....v obeh se zlomiš.
Vse kaj je bolje na Golfu III je bilo bolje izolirana kabina. Pri Civicu je obup izolacija.
Temu Golfu čist nič ne manka....problem pri njih je sam, ker so precej dragi...no Honde tudi niso poceni.
Res pa je, da za ta denar bi dobil veliko udobnejši avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov