Moderator: Blue Angels
Damo_R je napisal/-a:Nikol nebi mel take stare gajbe. 20 let str avto pa kje ste to vidl
G-4S je napisal/-a:A to je še vedno fetiš, da stara piksna poči dol novejši avto?
G-4S je napisal/-a:haha, lepo da si iskren. Ker ponavadi je tako, da se tisti v novejšem in udobnejšem avtu prav nič ne sekira. Predvsem si pa ni kupil passata (ali bilo kaj drugega), da bi bil najhitrejši.
Že meni se zdi smešno, ko mi folk reče "wow, huda hondica, ampak še zmer te dol počm!". Damn nigga, who gives a fcuk![]()
![]()
KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:G-4S je napisal/-a:haha, lepo da si iskren. Ker ponavadi je tako, da se tisti v novejšem in udobnejšem avtu prav nič ne sekira. Predvsem si pa ni kupil passata (ali bilo kaj drugega), da bi bil najhitrejši.
Že meni se zdi smešno, ko mi folk reče "wow, huda hondica, ampak še zmer te dol počm!". Damn nigga, who gives a fcuk![]()
![]()
Jah kaj pa cem,nism mel nikol nekega dozivetja da je tipu vrgl na bed,ker pomoje si je reku mulc en cez 20let bos pa gluh
Ja ta stavek zadni cajt velikrat slisim v kakem vaskem lokalu,ej kok mas km,uffff ma js te pocim dol,ja prov js pa spijem 35 heinekenov pa stojim na nogah kaj pa ti![]()
![]()
![]()
pa useen morm jutr na siht
tuning_man je napisal/-a:Bolje je to pocet, ce srecas kaksen Ferrari, Lamborghini ali Porsche. Taki se znajo ze malce zasekirat.
Jaco je napisal/-a:Damo_R je napisal/-a:Nikol nebi mel take stare gajbe. 20 let str avto pa kje ste to vidl
najlepše je ko te taka stara gajba poči dol ti pa imaš avto za 50k+ eur za katerega si se zakrediteral za ohoho in izgublja na ceni čez 5 let sta pa isto vredna (ugibaj v katerem bi raje takrat sedel). To je samo en izmed čarov teh eksotov.
Damo_R je napisal/-a:Nikol nebi mel take stare gajbe. 20 let str avto pa kje ste to vidl
G-4S je napisal/-a:Fora je tud, da se zdele ne pogovarjamo o Damotovem 1 leto starem postu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov