facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Non JDM - DIY air vent pods (Turbo/Water) FERTIK

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Non JDM - DIY air vent pods (Turbo/Water) FERTIK

OdgovorNapisal/-a PowerPig » 06 jul 2009 07:38

Ko Slovenec dobi otroka gre takoj po S-maxa, Passata karavana, Audija,... in ostala boring prevozna sredstva oziroma čisto prevelike zadeve za eno dete!
No in eni nismo tipični, zato sem si omislil namesto Honde tole, nadvse(!) poskočno zadevo. :)

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Plani pa so tudi z njim seveda. Nekje do 235KM, kar je tukaj zelo enostavno in niti ne drago!
Zadnjič spremenil PowerPig, dne 11 okt 2009 18:58, skupaj popravljeno 3 krat.
Eliminate any talk of functionality since it’s irrelevant to my needs!
Facebook is dead!
✓ Follow me on Instagram.
Uporabniški avatar
PowerPig
Neatfreak

Kraj: V čevljih!

OdgovorNapisal/-a RaspeR87 » 06 jul 2009 07:47

Kako kaj notranjost ... predvsem kvaliteta sedežev in kako se sedi notr? Ker sm slišal par ljudi, da se zlo težk/čudn sedi notr (lohk da zato, k so veliki), pa da se sedež giba kar levo in desno - luft ...

Na zunaj mi je avto res všečn, sam k sm slišu pa par teh pripomb mi pa ni kej več...ta k je probal prej tak avto in potem še ta novo hondo civic 8.gen (ker sem mu jo predlagal) je dost bolj navdušen nad hondo...najbolj od vsega se mu pri hondi dopade direkten in majhen volan, ker imaš občutek, kot da bi bil v gokardu, pa menjalna ročica, ker tako dobrega menjalnika še ni videl (tako lahko prestavljati in da menjalnik kar sam pada v brzino)...pa je policaj in je vozil že dost avtov (škoda, opel, golf itd).

Meni se pa po slikah v notranjosti predvsem stevčki dopadejo!
ex GasVTI

HONDA KLUB SLOVENIJA | http://www.hondaklub.si
Uporabniški avatar
RaspeR87
Honda Klub Staff

Kraj: Črni Vrh nad Idrijo

OdgovorNapisal/-a MdrFkr » 06 jul 2009 10:28

za človeka, ki je višji od 180 cm in težji od 90 kg je avto popolnoma neuporaben za dolge poti... sem imel priliko vorit ravno ta model. Vozne lastnosti všečne vendar samo na relaciji Kp - Portorož...
kaj čmo... se staramo.
Uporabniški avatar
MdrFkr
Uporabnik

Kraj: Popolandija

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 06 jul 2009 10:42

videl zanč pri poglejpoglej ;) lep je 8)
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Gregc92 » 06 jul 2009 10:44

oblika teh minijev je huda 8) tut notranjost ne zgleda slabo :P srečno in varno :wink:

btw: kako je pa s porabo kej?
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabniški avatar
Gregc92
Uporabnik

Kraj: Jelenik

OdgovorNapisal/-a yogo » 06 jul 2009 11:10

pri rezervnih delih bo pa bolela denarnica :twisted: :lol:
Yogo
Uporabniški avatar
yogo
Uporabnik

Kraj: Na soncni strani alp

OdgovorNapisal/-a Anze von Schenk » 06 jul 2009 12:50

Odličen nakup! Testiral S verzijo in trga gate! Pospeški hudi trakcija še hudejša feeling zakooooooooon!

:D :D :D
God once drove the F1, his name was Ayrton Senna!
Lupus pilum mutat, non mentem. -- "Volk dlako menja, narave nikoli."

Renault 5 75KM
Honda Civic 1.5 ILS Sedan 1993 105KM
Honda Civic 1.6 ESi HB 1993 125KM
Honda Civic 1.6 VTi HB 1999 160KM
Uporabniški avatar
Anze von Schenk
Uporabnik

Kraj: Borovnica

OdgovorNapisal/-a PowerPig » 06 jul 2009 15:25

TNX vsem. Trenutno nimam ene pripombe (motor, podvozje, sedenje,...). Razen, da je n opreme in nima kej velik čarat! :wink: V kratkem počim notri še tole
Slika
in malo kasneje padejo gun metal 17" ROTA RB!
Skratka fenomenalna zadeva in kompresor dela svoje! Bom postal kar bo dogajalo. :)
Facebook is dead!
Uporabniški avatar
PowerPig
Neatfreak

Re: MCS R53

OdgovorNapisal/-a G-4S » 06 jul 2009 15:44

PowerPig je napisal/-a:Ko Slovenec dobi otroka gre takoj po S-maxa, Passata karavana, Audija,... in ostala boring prevozna sredstva oziroma čisto prevelike zadeve za eno dete!

In kaj si ti zdaj pridobil v tej smeri napram civicu, ki si ga prodal ravno zaradi naraščaja, če prav pomnim?

Sicer všečen avto, ampak bolj pristoji nežnejšemu spolu :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a RaspeR87 » 06 jul 2009 15:47

To sem tudi sam hotel vprašati, ker se mi na pogled zdi, da ima pa civic 6.gen HB le več prostora kot ta avto...ker po slikah sodeče se zadaj niti ne da sedeti...se motim?
ex GasVTI

HONDA KLUB SLOVENIJA | http://www.hondaklub.si
Uporabniški avatar
RaspeR87
Honda Klub Staff

Kraj: Črni Vrh nad Idrijo

OdgovorNapisal/-a fafnznabl » 06 jul 2009 16:50

Upam samo, da je to pri hiši za drug avto oz. avto samo zate. Drugače, pa brez zamere, nisi pri zdravi pameti :roll:
Sicer pa luštna zadeva in veliko varnih km :wink:
CRV
Uporabniški avatar
fafnznabl
Uporabnik

Kraj: Lj. Vič

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 06 jul 2009 16:57

Vsi mislite na otroke, pa kako bo njim lagodno v avtu...
Kaj pa veselje otroka ki se bo v OŠ hvalil sošolcem in predvsem sošolkam... "veš bejba, moj fotr ma b18 swap" :D

pohvale, luškan avtič 8)
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a PowerPig » 06 jul 2009 17:50

Mini samo za nežnejši spol? :? Ja pol ne vem kakšni desci se vozjo v Del Sol-kah? TO je šele vagen za tete in tetke od tipov.
Tole je bolj varno kot Civic in moji je bil TO podatek. Imava še P 1006, tako da to ni prvi avto ampak bolj če un crkne, da mamo neki normalnega pa varnega. Tle nisem nasprotoval in ima prav. Kje bom tam mel dojenčka pa mal po porodu ženo? Ma se loh JDM pele v 3 lepe.
Pa kaj bom zdej jokal za Civicom??? Razen motorja je blo vse kar sem si želel. Sicer pa... Ko pride čas oziroma bom lahko imel to kar mi paše.. White S2k, RAYS again(!), coilovres,... Ta ko da... :twisted:
Sicer pa I don't give a f*! Poka ga na polno!

"Bejbam, da ma foter b18 swap?" Čez 15 let bo to podatek kot lanski sneg. Lepo te prosim. :D
Facebook is dead!
Uporabniški avatar
PowerPig
Neatfreak

OdgovorNapisal/-a SHOOT » 06 jul 2009 18:08

S2k 8) Se čist pridružujem tem pobožnim željam, po možnosti kar R&B izvedba 8)
Uporabniški avatar
SHOOT
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 06 jul 2009 18:09

sicer ne razumem čisto vsega, kar si napisal, ampak tale avto je zakon! To ma okoli 200KM an?

Kakorkoli, da si ga kupil zaradi varnosti nekak ne verjamem, ker ni nek biser varnosti, ne prostornosti. Pač si se civica naveličal in kupil boljsi avto, kaj češ :) . Itaq da je bolj varen kot civic 96, to je pomoje vsak avto od leta 95 navzgor.

boš videl, kako luštno je otroka dajat zadej v otroški sedež ko nimaš vrat. Ampak če imaš še en avto z vrati, potem ni problema.

CooperS za ženske? Pa si dejansko videl, da bi si katera kupila ta avto? Pomoje jih ima več civica :D
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a G-4S » 06 jul 2009 18:15

nighthawk je napisal/-a:CooperS za ženske? Pa si dejansko videl, da bi si katera kupila ta avto? Pomoje jih ima več civica :D

Mini je pač eden izmed avtov za ženske, ki želijo bit fancy, kaj naj zdej :lol: . Pridi kdaj v LJ pogledat :D . CooperS so pa naredili zato, da si ga še kak tip privošči. Nekako tako kot beetle RS :lol:

In če prav zastopm PPiga ima bejba kar močno besedo glede avtov. Da jo je prepričala predvsem varnost... hmm, daj še enkrat jo vprašaj :)
Zadnjič spremenil G-4S, dne 06 jul 2009 18:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 06 jul 2009 18:23

Zelo lep avto... :twisted:
Sam barva mi ne sede.......black. ;)
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

Kraj: Izola

OdgovorNapisal/-a PowerPig » 06 jul 2009 18:38

G-4S je napisal/-a:...kar močno besedo glede avtov... :)

Ja sekret je moral it. To je bil prvi pogo in ostalo po želji.
honde odpadejo, ker če bi šel dalje je potem to dvosed, tipično slovensko pa že tako vemo kaj je vse ostalo... Se pravi. Volk sit, koza cela, jagenjčki srečni,... :) Avto je p0rn.K ga 1x imaš in voziš... nice je jako nice. Ko pa se zapelješ... :twisted: Ni VTEC samo kompresor dela svoje jako le...hudo!

Me pa Mini še zmeri prej prepriča k Del Sol-ka, k je z al pabrez vse plastike pussy car. Ne bit kdo užaljen. Govorim o obliki ne performancah al kar že mate pod haubo. :)
Facebook is dead!
Uporabniški avatar
PowerPig
Neatfreak

OdgovorNapisal/-a fafnznabl » 06 jul 2009 19:50

Verjamem oz. vem, da je Mini super za vozit. Verjamem tudi, da si ga kupil bolj kot ne zase. Med brati, tudi jaz bi ga imel za drugi avto.
Vendar me zanima nekaj... Kam za vraga boš dal voziček? Ga boš vozil v lupinci nameščeni na ogrodje vozička ali imaš košaro? Kam boš dal vso kramo, kadar boš šel na kak, bognedaj, večdnevni izlet? Thule mogoče? :lol: :lol:
Nikakor ne zagovarjam nakupa big size van-a pri naraščaju, vendar pa mi tvoj argument nakupa nikakor ni jasen. Pa menda ja ne samo zaradi drugačnosti?!
CRV
Uporabniški avatar
fafnznabl
Uporabnik

Kraj: Lj. Vič

OdgovorNapisal/-a rover416 » 06 jul 2009 21:09

powerpig daj povej ce se je prodala tvoja civic v okolico nm,al ima en dvojcico :D :D drugac pa dober voz,velik varnih km
Uporabniški avatar
rover416
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov