Napisal/-a Dinotti » 03 maj 2016 01:26
Piše se leto 2016 in Dino po 10ih letih nadaljuje temo.
Skratka v Lppju ne delam od 2012 februarja. Se pravi delal sem dobrih 5 let! 5 let izgube mojega življenja.
Ko sem začel delati davnega leta 2007 je LPP biu v krizi in so potrebovali šoferje. Leta 2008 je nastopila kriza in ljudje so začel zgubljat službe. Naenkrat vsi v LPP, in temu primerno se je LPP začeu nesramno in vsako leto bolj zajebano obnašat do svojih šoferjev. Mobing je grozen v LPPJu. Šofer je nula v tmeu poslu, najmanši in vsi po njim udarjajo.
No po 5ih letih sm odšel iz LPP-ja in življenje se mi je obrnilo. Sej nevem a bi reku, da mi je žau, da sem delau v LPPju, ker zaradi njega sem se totalno obrnil v drugo smer. Nehal sem razmisljati negativno in, da v zivljenju ne obstaja več kot kuča poso in, da se ne da izpolnt svojih sanj.
Šoferji v LPPju so nekak ujeti v ta sistem in se bojijo spremembe, ker drugega ne poznajo. Tisti negativizem not in zaplankanost me je ful morila. Morilo mi je tud način dela. Nikol nisi vedel, kako boš delau. Zjutri, popoldan, deljene, sobote, nedelje, prazniki...Folk je težk in vsi te podcenjujejo a sami so tok bedni, da nimajo svojga vozila in hodijo na bus. PRomet ubija šoferja počasi iz dneva v dan. Monotonost je grozna. Ljudje samo čakajo, da te prijavijo in, da se lahko po sodiščih valjajo za odškodnino. Ti kot šofer moraš bit pri direktorju nonstop, zaradi vsake malenkosti.
Drugače se v tem delu nemoreš spočiti, skoz si zmatran in živčen. No skratka odsvetujem mladim ta šiht, ker je zguba časa in ni prihodnosti za napredek in razvoj osebnosti.
Odkar sem končal z tem delom in kljub temu, da so skoz vsi not govoril (kud češ, kako češ, nemere se, redovna plata), sem si lajf izboljšau za 1000%! V življenju sem okusil toliko stvari, ki če bi vztrajau v LPP-ju, jih nebi nikol izkusil (youtube, filmi, twitch). In sedaj živim življenjev nasprotju od prej, kjer sem životaril.
No da skratim, nevem, če še kdo od teh, ki so sodelovali v tej temi, sploh še prebera ta forum ampak bi vas vseeno vprašal kako in kje ste vi danes?
Youtube/Instagram: Dinotti