facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Premiera filma Hitri in drzni ter promocija JAPmeet - LJ

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a ANDRO-2 » 06 apr 2009 20:46

men plac in dve karti 8)

:lol:
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabniški avatar
ANDRO-2
Uporabnik

Kraj: tam ker cvičk teče tam sm js

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 06 apr 2009 21:25

Janez je napisal/-a:Že v naprej se opravičujemo vsem ki karte ne bodo mogli kupiti. Žal so omejene in več ni jih bilo mogoče dobiti. Lahko se imamo vseeno dobro. Po skupinah so rezdeljene takole:

Nissan forum: 7 kart
Mazda forum: 9 kart
Honda forum: 30 kart
Mitsubishi forum: 6 kart
Toyota forum: 4 karte
GAS tunning: 11 kart

Upam, da ne bo zemere. Vseeno se dobimo kot dogovorjeno za foto termin, snemanje spota, intervijuje... V razevrvirani zagrajeni prostor, ki je zopet omejen na 50 vozil bodo parkirali zanimivejši avtomobili. Tak je dogovor z Kolosejem in Karatanjo cinemas.

Hondaši bodo imeli prednost tisti, ki so plačali članarino, ostali po sistemu, kdor prej pride in je na seznamu.

Lp, Janez

Pol mene pa hondo zih not spustijo! :lol: :lol: :lol:
NO BOOST! NO BOTTLE! JUST FOOT ON THE THROTTLE!!!
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 06 apr 2009 21:27

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mhm sandi :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 06 apr 2009 21:29

:lol: :lol: :lol:
Bom fuknu jutr dop. mau purpena gor pa hitr si eno direktivo nakrivu pa našvasu pa bo! :lol:
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a UrosS » 06 apr 2009 22:07

a kdo renta spojlr? prednost ma tisti ki je višji, drugač me nebojo not spustli... :oops:

Najraje pedenam svojo rjavico 6gen civica 1.4 v 1.5 da bo letu k integra.. Joj prejoj

A se men sam zdi, al so res sam štajerci na hondaforumu?
Uporabniški avatar
UrosS
Uporabnik

Kraj: VTEC je BEDN

OdgovorNapisal/-a HONDASHY » 06 apr 2009 22:30

UrosS je napisal/-a:a kdo renta spojlr? prednost ma tisti ki je višji, drugač me nebojo not spustli... :oops:

Js ga ne rabm k je že tko k shuttle skor visok! :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
HONDASHY
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a xxxxxxxxx » 06 apr 2009 23:51

a bi se lahk počas zvedl kdo bo karto dobil, ker js bi mogu zvedit, ker za roj dan pelem še kolega film gledat, in bi blo res fain če bi zvedu..
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334

HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
Uporabniški avatar
xxxxxxxxx
Uporabnik

Kraj: Slovenia-Celje

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 00:10

xxxxxxxxx je napisal/-a:a bi se lahk počas zvedl kdo bo karto dobil, ker js bi mogu zvedit, ker za roj dan pelem še kolega film gledat, in bi blo res fain če bi zvedu..

Janez je napisal/-a:Že v naprej se opravičujemo vsem ki karte ne bodo mogli kupiti. Žal so omejene in več ni jih bilo mogoče dobiti. Lahko se imamo vseeno dobro. Po skupinah so rezdeljene takole:

Upam, da ne bo zemere. Vseeno se dobimo kot dogovorjeno za foto termin, snemanje spota, intervijuje... V razevrvirani zagrajeni prostor, ki je zopet omejen na 50 vozil bodo parkirali zanimivejši avtomobili. Tak je dogovor z Kolosejem in Karatanjo cinemas.

Hondaši bodo imeli prednost tisti, ki so plačali članarino, ostali po sistemu, kdor prej pride in je na seznamu.

Lp, Janez
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a xxxxxxxxx » 07 apr 2009 01:13

ja sej znam brat, sam a to pomen da je vseh 30 kart zasedenih že za člane, js sm pa na drugem mestu na seznamu pa se ne da več dobit???
http://www.facebook.com/group.php?gid=114586975246385&v=info
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=45334

HONDA Civic HB 98 letnik 1.4i
HONDA Civic HB 94 letnik 1.6vti
Uporabniški avatar
xxxxxxxxx
Uporabnik

Kraj: Slovenia-Celje

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 07:44

xxxxxxxxx je napisal/-a:ja sej znam brat, sam a to pomen da je vseh 30 kart zasedenih že za člane, js sm pa na drugem mestu na seznamu pa se ne da več dobit???

Odločitev je padla, da se da tistim ki pridete s hondo dobite eno karto.... drugače pa kdor misli it gledat s punco naj gre rajši 8.4. v Planet Tuš kjer bo tudi predpremjera tega filma ali pa od 9.4. dalje ko se začne vrtet v vseh kinodvoranah po Sloveniji ....
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 10:13

Lp, Janez

29.03. pa takole:

Janez je napisal/-a:
_BlisteR_ je napisal/-a:pravte da bote tut karte rezerviral, to za ogled filma ane?
Če je tko, jest bom meu punco sabo, a lahko še zanjo rezervirate :)

Dogovorjeno. Zaenkrat jih imam rezerviranih 50. Upam, da bo dovolj?

Lp,

ma misili ej in ej na zadnji dan neke nove finte pa neki spreminjat...a ste nesposobni en ogled filma zorganizirat al kaj???
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 07 apr 2009 11:10

hm ...iskreno povedan je tud men tuki vse v oblakih.ker na začetku sem mislil da imate 50 kart za hondaše razerviran ampak zdej je pa tako kot da jih je bilo samo 30.neki ne štima in se strinjam z zoranwagen1.
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ana » 07 apr 2009 11:21

Reaper, ti se pa sploh ne prtožuj, k te itak ne bo tam! :lol:
Drgač pa lahko bi vedl, da ne morte kar naročat ne vem kok kart - Halo?! 8 kart? pa kje ste to vidl. Najboljš da prpelem še jaz cel avtobus frocov k bi radi ta film gledal za đabe :lol:
Se opravičujem za offtopic.. :lol:

Fajn se mejte pa dobr poslikejte :)
Mr. Pig 8)
Uporabniški avatar
Ana
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 07 apr 2009 11:36

Ana je napisal/-a:Reaper, ti se pa sploh ne prtožuj, k te itak ne bo tam! :lol:
Drgač pa lahko bi vedl, da ne morte kar naročat ne vem kok kart - Halo?! 8 kart? pa kje ste to vidl. Najboljš da prpelem še jaz cel avtobus frocov k bi radi ta film gledal za đabe :lol:

heheh to že res da me nebo heheh samo vseeno je pa bilo slabo organizirano :wink:
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 11:37

Reaper je napisal/-a:hm ...iskreno povedan je tud men tuki vse v oblakih.ker na začetku sem mislil da imate 50 kart za hondaše razerviran ampak zdej je pa tako kot da jih je bilo samo 30.neki ne štima in se strinjam z zoranwagen1.

saj je blo 50 kart, ampak za VSE klube japonskih znamk.....
no k sreči sem se jaz z dristributerjem dogovoril še za 20 kart več (pa še to zelo teško), tako da imamo 70 kart in je narejen tak seznam kot ga je napisal janez...
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 07 apr 2009 11:47

potem se to napiše da je razervirano 50 kart za vsa japonska vozila.ne pa samo imamo razervirano 50 kart.ker marsikdo bi si mislil da je to razervirano samo za hondo :wink: drugače jih pa tudi 70 nimate pač pa 67 :D če smo pikolovski ane hehehe.

ampak tudi to ne ker imate le 30 kart torej za 30 oseb.ki jih lahko vsak posameznik ki pride z avtom dobi :wink:

naslednič bi bilo fajn da bi se napisalo samo število kart ki so razervirane za honde :D to je le moje malenkostno mnenje.in ne me sovrašt zdj zaradi tega :D :D

drugače pa tako kot je ana rekla.fajn se ga mejte pa veliiiiiik poslikite :D :D
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JapanZek » 07 apr 2009 11:50

Reaper je napisal/-a:potem se to napiše da je razervirano 50 kart za vsa japonska vozila.ne pa samo imamo razervirano 50 kart.ker marsikdo bi si mislil da je to razervirano samo za hondo :wink: drugače jih pa tudi 70 nimate pač pa 67 :D če smo pikolovski ane hehehe.

ampak tudi to ne ker imate le 30 kart torej za 30 oseb.ki jih lahko vsak posameznik ki pride z avtom dobi :wink:

naslednič bi bilo fajn da bi se napisalo samo število kart ki so razervirane za honde :D to je le moje malenkostno mnenje.in ne me sovrašt zdj zaradi tega :D :D

drugače pa tako kot je ana rekla.fajn se ga mejte pa veliiiiiik poslikite :D :D

3 karte ostanejo frej ;) 70 kart je sigurno, ker sm se jst dogovarjal z distributerjem. pač janez je naredil malo zmešnjave, za kar pa nismo krivi ostali...
Uporabniški avatar
JapanZek

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 07 apr 2009 11:53

že da imate 70 kart ane ampak ne za honda klub :wink: pač pa imate 70 kart za vse japonske klube :D je tako :D
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zoranwagen1 » 07 apr 2009 11:53

ne bluzi...rečeno je blo 2 karti na avto...sedaj je 1 rečeno je blo 50 kart...če to rečeš na Honda forumu pričakujem 50 kart za hondaše...drugač se pa naj napiše 50 kart za vse znamke...pa ne zadnji dan ampak tole se je precej prej vedlo predvidevam in zakaj ne objavit kk pa kaj...takrat ko se je reklo 2 karti na avto tud nihče ni jamral ko jih je naročeval več...
Uporabniški avatar
zoranwagen1
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 07 apr 2009 11:57

zoranwagen1 je napisal/-a:

ne bluzi...rečeno je blo 2 karti na avto...sedaj je 1 rečeno je blo 50 kart...če to rečeš na Honda forumu pričakujem 50 kart za hondaše...drugač se pa naj napiše 50 kart za vse znamke...pa ne zadnji dan ampak tole se je precej prej vedlo predvidevam in zakaj ne objavit kk pa kaj...takrat ko se je reklo 2 karti na avto tud nihče ni jamral ko jih je naročeval več...

no sej ne bluzi.ma kar prav.zakaj so naročal po 4 ali več kart ko pa je bilo rečeno tako kot si rekel ti?2 karti na avto.ampak zdej je prišlo že na 1 karto na 1 avto :D hehehe

no pa sej **** kolosej boljš gledat doma pa čepro na računalniku :D :D kokice so pa tud tako da heh
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov