facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

JAP Meet 2008 - sobota, 13.9.2008

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a R type » 15 sep 2008 00:03

pr0nFreak je napisal/-a:
R type je napisal/-a:Eh ne vem če je veliko ljudi zraven ki to veliko časa počnejo. Ljudje odhajajo in novi prihajajo.

LP

Glava organizacije ostaja ista kot vedno. In od tu izhajajo vsi podobni eventi ...

In za neuspeh niso krivi prišleki saj bi morali biti pod nadzorom s strani vodstva organizacije.

Če pa novo prihajajoči ljudje nimajo smisla za organizacijo potem so na napačnem mestu.

Nič ni isto. Vem kdo je bil pri uspešnih VTEC show-ih kot je recimo bil na Mobikrogu. In ti povem da jih zelo veliko manjka.

Je nova skupina in se uči.

LP
Zadnjič spremenil R type, dne 15 sep 2008 00:07, skupaj popravljeno 1 krat.
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a G-4S » 15 sep 2008 00:03

Devil je napisal/-a:nism ujel sarkazma. Primerjava ni jabolko in hruska, ker zame tisto ni bil organizeran mnozicen dogodek. Organizeran je bil samo do te mere, da je bilo olgasevano in da je zato prislo vec folka. Atlantis je bil oglasevan samo na forum in je posledicno prislo manj folka.....samo v tem je bil razlika med tema dvema dogodkoma....

Ostanimo pri tem :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a petronas » 15 sep 2008 00:07

Vreme je del organizacije, vprasaj "organizatorje" zakaj so forsirali ta dan, ce pa je bilo kristalno jasno da bo kišolina zunaj...
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a R type » 15 sep 2008 00:08

petronas je napisal/-a:Vreme je del organizacije, vprasaj "organizatorje" zakaj so forsirali ta dan, ce pa je bilo kristalno jasno da bo kišolina zunaj...

E to je pa njihov problem, se strinjam.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Devil » 15 sep 2008 00:18

R type je napisal/-a:
Devil je napisal/-a:sorry R Type, sam jst dejansko nimam casa da bi poleg faxa, sluzbe,treningov in pa punce, sodeloval se pri kaksnem organizeranju ali cemerkoli drugem. Ce pa bi imel prevec casa kot ga imajo nekateri bi pa tut fajn premislil ce bi sodeloval ravno zaradi takih izjav kot si jih dal ti in, pred JAP meetom, zloglasni organizatorji. Najprej vsi naduvani, potem pa ko vidjo da so zajebal v nulo, se pa niti en ne jav da bi karkoli povedal.
Poleg tega da so organizatorji sli iz Honda Cluba v JAP ADRIA Club, se pravi se nekaj vecjega ( ze prej je bila to kar velika zadeva ), bi bilo od njih pricakovati veliko vec, ne pa nek larifari. In kot je ze nekdo omenil. Kaj ku.rac mamo mi zdej kle veze kaksna bo organizacija. Lohka nas je sam gobec in za to so lahko organizatorji samo veseli da dobijo se kaksn predlog, kar je pa treba nardit pa nej naredijo organizatorji. Zato pa so organizatorji. Ce pa tega niso sposobni, ali pa mislijo da so si vzeli prevelik zalogaj, pa se za take zadeve najame ljudi ki imajo s tem izkusnje, veze in poznanstva. Nekdo s poznastvi bi v primeru dezja tudi zadnji dan lahko zrihtal sotore, da ne omenjam da bi tak clovek na dez ze v naprej pomislil. Poleg tega je bil ze 1teden v naprej napovedan dez.
Najbolj je da mi tukaj damo predloge, potem pustim fax in sluzbo ter organizeramo komplet JAP meet ( seveda tudi zastonj ), denar in pa kreditacijo pa nej pobasejo Organizatorji.
Pa ne mi z bucami da ni blo dost dnarja al pa sponzorjev. Halo no....JAP ADRIA Club ni nek klub CIK CAK al pa CUNGALUNGA klub. Ce niso sposobni dobit sponzorjev in pa denarnih sredstev, potem je bolje da se sploh ne spravlajo kej takega delat, ker si bodo naredil samo sramoto, in posledicno bodo naslednic dobili se manj sponzorjev.....
Ce pa jim ze tok primankuje denarja, pa nej dajo vstopnino 10€, in posledicno naredijo meet tako kot treba.

Nekdo je omenil da si JAP meet predstavlja kot meet, oz. slovensko, druzenje ljudi z istimi interesi oz. avtomobili iste znamke. Sorry ampak to na tem meetu ni bilo niti malo temu podobno, kaj sele nekem organizeranemu dogodku. Kokr se sami zberemo v garazni od atlantisa al pa na Rju al pa kjerkol, je velio bolj podobno meetu, kjer se dejansko lahko tudi pogovarjas, izmenjujes mnenja, in pa ogledas vozila.....

mislim pa da tu ne bomo prisli do dna.
Organizatorji pa upam da ne boste iskali izgovorov s forami kot so:
- vsi ste glasni kaj bi naredili, organizeranju se pa nihce ne pridruzi
- Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo.

S podobni izjavami sami priznavate da ste nesposobni izvesti JAP meet.

Lp

Prvič da bova midva razčistla: jaz nisem eden od organizatorjev (sem bil včasih v VTEC showu). Torej nisem bil v organizaciji JAP meeta. Moja izjava ostaja: "Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo."

Mi je pa smešno ko vsi hočejo neke predloge dajat takoj po eventu, pa kako bi sodelovali. Vem iz VTEC showo-ov da potem ko se event bliža vsi izginejo. Bolj ko se show bliža manj jih je. Zanimivo ne. Zdaj ste spet vsi pametni. Počakajte da se bo naslednji delal in povejte svoje mnenje na pripravljalnih sestankih. Rešeno!

LP

nikjer nisem omenil da si ti organizator, ker vem da nisi, samo dobro moras pogledat pa bos videl.
Edino spodaj sem citiral "tvoj" stavek, ker ga zelo velikokrat uporabljajo organizatorji....
Kokr sm reku organizirajo naj ga organizatorji, tukaj jim lahko pomagajo/pomagamo toliko da jim damo kaksne predlog, ostalo morajo pa narediti sami oz. s prostovolci. Mi pridemo tja uzivat, kej dobrega pogledat, ali kaksno dobro debat rect in zato tudi placamo. Seveda lahko potem tudi skritiziramo ce nam kaj ni vsec, in valda ker organizatorji ne morejo sprejet kritik, pridejo iz njihovih ust besede kot so : Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo.
Ti k gres v gledalisce isto placas za neko predstavo ki je seveda organizerana. Zdej ce je ta predstava bedna in jo skritizeras, ti organizatorji valda ne bodo rekli, ja drugic pa daj ti kaksn boljsi predlog, al pa se celo pridi ti pomagat organizerat....
HALO?!?!?!?!?! Dejte bit mal realni pa ne z enimi in istimi izgovori vn prhajat. ( spet mislim na organizatorje )

Kokr jst vem je bila tema kjer so bili dajani predlogi pred eventom, tako da ne vem kaj ti je tukaj smesno.....

da naus mislu da se zdej spet kle picim nate, in da spet pravim da si ti organizator. Tebe sem qutal samo zato da se ve o cem govorim. Tudi prejsni post je bil quatan zato, in ne zato ker bi mislil da si ti organizator in da bi kritizeral tebe.

Poleg tega kokr sm ze reku. Kritike treba sprejet in jih obrnit sebi v prit, ne pa bit prec ozaljen kot 3letni otrok, in imeti potem neke izgovore v smislu ze prej 2x obdelanega stavka.

Lp
Zadnjič spremenil Devil, dne 15 sep 2008 00:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Petrinko » 15 sep 2008 00:19

petronas--- po besedah udeleženih na vtec-showih je blo nepozabno! (jst še nism mel honde) :D

civic 1.5 VTEC Zitrone Cozmic Blue ex/
accord 2.2 i-CTDI executive ex/
accord 2.2 DTEC executive
Uporabniški avatar
Petrinko
Uporabnik

Kraj: GoLan

OdgovorNapisal/-a Devil » 15 sep 2008 00:20

G-4S je napisal/-a:
Devil je napisal/-a:nism ujel sarkazma. Primerjava ni jabolko in hruska, ker zame tisto ni bil organizeran mnozicen dogodek. Organizeran je bil samo do te mere, da je bilo olgasevano in da je zato prislo vec folka. Atlantis je bil oglasevan samo na forum in je posledicno prislo manj folka.....samo v tem je bil razlika med tema dvema dogodkoma....

Ostanimo pri tem :wink:

deal 8) :wink:
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a R type » 15 sep 2008 00:38

Devil je napisal/-a:
nikjer nisem omenil da si ti organizator, ker vem da nisi, samo dobro moras pogledat pa bos videl.
Edino spodaj sem citiral "tvoj" stavek, ker ga zelo velikokrat uporabljajo organizatorji....
Kokr sm reku organizirajo naj ga organizatorji, tukaj jim lahko pomagajo/pomagamo toliko da jim damo kaksne predlog, ostalo morajo pa narediti sami oz. s prostovolci. Mi pridemo tja uzivat, kej dobrega pogledat, ali kaksno dobro debat rect in zato tudi placamo. Seveda lahko potem tudi skritiziramo ce nam kaj ni vsec, in valda ker organizatorji ne morejo sprejet kritik, pridejo iz njihovih ust besede kot so : Problem je ker vas je večina samo gobec, ko je pa treba nekaj naredit pa vsi izginejo.
Ti k gres v gledalisce isto placas za neko predstavo ki je seveda organizerana. Zdej ce je ta predstava bedna in jo skritizeras, ti organizatorji valda ne bodo rekli, ja drugic pa daj ti kaksn boljsi predlog, al pa se celo pridi ti pomagat organizerat....
HALO?!?!?!?!?! Dejte bit mal realni pa ne z enimi in istimi izgovori vn prhajat. ( spet mislim na organizatorje )

Kokr jst vem je bila tema kjer so bili dajani predlogi pred eventom, tako da ne vem kaj ti je tukaj smesno.....

da naus mislu da se zdej spet kle picim nate, in da spet pravim da si ti organizator. Tebe sem qutal samo zato da se ve o cem govorim. Tudi prejsni post je bil quatan zato, in ne zato ker bi mislil da si ti organizator in da bi kritizeral tebe.

Poleg tega kokr sm ze reku. Kritike treba sprejet in jih obrnit sebi v prit, ne pa bit prec ozaljen kot 3letni otrok, in imeti potem neke izgovore v smislu ze prej 2x obdelanega stavka.

Lp

No saj kritika je tvoja pravica. Jaz sem to napisal zato da ne bo kdo mnenja da se organizatorji ven vadijo ker se očitno ne. Nisem videl da bi kdo kaj napisal.

Pač event bi moral bit skenslan zaradi vremena pa bi bilo veliko lažje.

Zakaj ga niso pa se mi niti ne sanja.

Razdelat eno konstruktivno kritiko pa je veliko težje kot samo udrihat. :wink:

LP
Zadnjič spremenil R type, dne 15 sep 2008 00:40, skupaj popravljeno 1 krat.
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a boy34 » 15 sep 2008 00:39

Pač se boste tisti ,skoraj vedno eni in isti pa če prištejemo še kakega ohrovta,moral sprijaznit s tem,da klub bazira na prostovolnem delu.In ko vam nekdo ponudi sodelovanje se ga primite in boste lahko izbolšali stvari,ki vam niso všeč,ne pa potem dat roke proč in reči jaz nimam časa.
Verjetno bodo vsakega novega veseli.
Tud jaz imam ženo,otroke v službi najman po 12 ur,pa pri 40 letih tudi že malo manj veselja do dela :D ampak verjemite,da enkrat na leto pridem in jim pomagam po svojih močeh.Ne pa kot je nekdo napisal ,da jim zaradi tega ni pripravljen pomagati.
Še enkrat ponovim-Najlažje je vsako stvar s.....vati.To bi znal tudi jaz :D
YUGO 45
Golf II
Craysler Voyager
Honda Accord 2.2 i-CTDi Executive´04
EVO X GSR 08(USDM)
Uporabniški avatar
boy34
Uporabnik

Kraj: Med hribi

OdgovorNapisal/-a Devil » 15 sep 2008 00:53

R type je napisal/-a:No saj kritika je tvoja pravica. Jaz sem to napisal zato da ne bo kdo mnenja da se organizatorji ven vadijo ker se očitno ne. Nisem videl da bi kdo kaj napisal.

Pač event bi moral bit skenslan zaradi vremena pa bi bilo veliko lažje.

Zakaj ga niso pa se mi niti ne sanja.

Razdelat eno konstruktivno kritiko pa je veliko težje kot samo udrihat. :wink:

LP

Zaenkrat se se ne, in sem zato tudi napisal da upam da se ne bodo z nekimi bednimi forami. Ce se ze bodo, upam da bo utemenjen razlog in pa razumljiv, v nasprotnem primeru je bolje da ne napisejo nic.
Res je da bi morali meet prestaviti, oz. prvi datum sploh nebi smel prestaviti.
Mislim da iz tega ze lahko povlecejo nekaj koristinh nasvetov, da bo drugo leto JAP meet enkrat proti koncu julija in nekje do sredine Avgusta...
Lani mi je bil Jap meet super. Razen napak, ki so se letos ponovile : preglasna muzika, slabo postavljeni zvocniki, oz. premalo zvocniov in cudn komentator. Vse ostalo je bilo lani super.
Letos je bilo dobr samo to da je bilo veliko stevilo japonski vozil parkiranih na parkiriscu, kateri pa zaradi dezja niso prisli do izraza....
Zadnjič spremenil Devil, dne 15 sep 2008 01:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Devil » 15 sep 2008 01:01

boy34 je napisal/-a:Še enkrat ponovim-Najlažje je vsako stvar s.....vati.To bi znal tudi jaz :D

ob takem razmislanju je potem najbolje, da vsi pohvalimo JAP meet, tako da bodo organizatorji veseli, in da jim ne bo treba nic popravljati. Mogoce se bodo se mal poslabsali k jim bo ta "slava" ob uspesno izvedenem meetu prisla v glavo.
Uglavnem jst se strinjam da je JAP Meet uspel. Vse je bilo na najvisjem nivoju, razen cene, ki bi lahko bila malo visja za tako dobro prireditev. Upam da bo letos vsaj pol tok uspesen meet.....
mi je pa zal da ne morem sodelovat pri, se boljsem, naslednjem JAP meetu drugace kot s predogi in kritikami.
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a R type » 15 sep 2008 01:46

Devil je napisal/-a:
boy34 je napisal/-a:Še enkrat ponovim-Najlažje je vsako stvar s.....vati.To bi znal tudi jaz :D

ob takem razmislanju je potem najbolje, da vsi pohvalimo JAP meet, tako da bodo organizatorji veseli, in da jim ne bo treba nic popravljati. Mogoce se bodo se mal poslabsali k jim bo ta "slava" ob uspesno izvedenem meetu prisla v glavo.
Uglavnem jst se strinjam da je JAP Meet uspel. Vse je bilo na najvisjem nivoju, razen cene, ki bi lahko bila malo visja za tako dobro prireditev. Upam da bo letos vsaj pol tok uspesen meet.....
mi je pa zal da ne morem sodelovat pri, se boljsem, naslednjem JAP meetu drugace kot s predogi in kritikami.

Malo prej nisi ujel sarkazma od G-4Sa, sedaj pa poskušaš z svojim?

Nihče od nas ne trdi da je JAP meet bil dober, niti ga ne hvali, niti nobeden nima nič proti kritikam.

Obstaja pa razlika med vsesplošni pljuvanjem, ki ga večina na forumu obvlada in med konstruktivno kritiko, katere se nobeden ne loti. Torej o kritiki, ki bo pomagala k uspešnemu naslednjem meet-u.

To je to.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a smitko » 15 sep 2008 08:05

R type je napisal/-a:
pr0nFreak je napisal/-a:
R type je napisal/-a:Eh ne vem če je veliko ljudi zraven ki to veliko časa počnejo. Ljudje odhajajo in novi prihajajo.

LP

Glava organizacije ostaja ista kot vedno. In od tu izhajajo vsi podobni eventi ...

In za neuspeh niso krivi prišleki saj bi morali biti pod nadzorom s strani vodstva organizacije.

Če pa novo prihajajoči ljudje nimajo smisla za organizacijo potem so na napačnem mestu.

Nič ni isto. Vem kdo je bil pri uspešnih VTEC show-ih kot je recimo bil na Mobikrogu. In ti povem da jih zelo veliko manjka.

Je nova skupina in se uči.

LP
Takrat je blo res lusno,in nepozabno...Vse na enem mestu...uglavnem,od takrat naprej ni bilo se nic boljsega organiziranega.
Gremo nazaj v svoj Club...in se nardi en kvaliteten VTEC SHOW!!!
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a moycavti » 15 sep 2008 08:27

no zanimivo je brati vaše kritike s katerimi se v večini strinjam. Naj pa poudarim da se je glavno vodstvo honda club zamenjalo in jaz tu vidim največjo razliko kar se tudi močno pozna pri organizaciji dogodka. Še vedno je predsednik tisti ki se z predlogi strinja oz. ne. Meni je zelo žal da se je bivši predsednik umaknil, ki je bil res pravi organizator kar se je videlo tudi na vtec showih in se je dogodek večinoma prestavljal v primerih slabega vremena. :wink:
lep pozdrav
peš honda
Uporabniški avatar
moycavti
Uporabnik

Kraj: krško

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 15 sep 2008 08:30

vglavnem letos je ostal denar ker ni blo treba placat striptizt in njigovega metanja po avtih z vodo v roki
tko d bo drug leto nepozabno :lol: :lol:
kvalitetnega vetec showa pa pomoje ne bo vec se vidi ze v vodstvu vsega da jim ni vec tok v interesu kot jim je blo!!!letos je bil bol obcutek sam da se spele cim prej in to je to..
tako da pocakamo se ksno leto da bo 1.JDM meet :wink:
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 15 sep 2008 09:14

lejte pač vreme ga je zagodu nevem zakaj niso prestavl eventa ampak tudi če bi ga je že bl sezona k pritisne mraz.žal mi je da se avent ni naredil že prej ko je bilo še vroče.to mi je resnično žal ampak vseeno bi bilo veliko bolje če nebi bilo dežja.drugo kar me je motilo je bilo to da so bili avti parkirani na drugi strani kar se je pa dogajalo je bilo pa spet na drugi strani.lanskoleto je bilo vse skupaj zlo skupaj vse tako da si videl vse in slišal.tako pa ja ni kej to me je motilo.no seveda da ne pozabm oment da ni bilo ne hrane ne pijače kar je še en minus in seveda da ne pozabm ni bilo takih predstavitev kot je bilo lanskoleto ko je bilo več stojnic na keri je vsak predstavljal svoje izdelke.tako da ja je bilo zlo pomanklivo vse skupaj letos.prostor mi je bil ušeč ker je bilo ogromno to pa je tudi vse.pogovarjat se nisi mogel ko si prišel ke pod uno streho k je bla muska prenaglas in še un napovedovalc mi je povsem mim kar mi je bil tudi lansk let.
sparing pa pojma nimam zka je bil u stilu kikboksa oz tajskega boksa ker nima nobene veze z japonsko ali ma?men se zdi da ne :wink: u tem primeru bi lh dal raj karate če se že gremo tk ane.
bomo probal nasledn let več sodelovati da se bo JAP meet bolje izteku kar je pa itak vsem u interesu. :wink:
ne je..m žive sile več
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Devil » 15 sep 2008 09:18

R type je napisal/-a:
Devil je napisal/-a:

Malo prej nisi ujel sarkazma od G-4Sa, sedaj pa poskušaš z svojim?

Nihče od nas ne trdi da je JAP meet bil dober, niti ga ne hvali, niti nobeden nima nič proti kritikam.

Obstaja pa razlika med vsesplošni pljuvanjem, ki ga večina na forumu obvlada in med konstruktivno kritiko, katere se nobeden ne loti. Torej o kritiki, ki bo pomagala k uspešnemu naslednjem meet-u.

To je to.

LP

torej hoces povedat da ko sem na sarkazem od g4sa odgovoril, da kritika ni bila dovolj konstruktivna in da sem samo lapal v prazno. Ce je tako, potem pa res ne vem vec kako bi lahko pripomogel k izboljsanju Jap meeta, tkoda se tud ne mislim vec trudit karkoli napisat v tej temi.

Lp
Honda Accord Coupe 1985
Uporabniški avatar
Devil
ModeratoR

OdgovorNapisal/-a Barbi/s » 15 sep 2008 10:00

Komentar še z moje strani (ena od organizatorjev)...

Vidim, da večina ljudi misli, da ima klub denar. NIMA ga! Glede na recesijo, ki ga doživlja slovensko gospodarstvo, je enostavno čudež, da smo dobili to nekaj denarja, da smo lahko speljali dogodek. Torej, da smo lahko dobili štrom, ozvočenje, streho, prostor, oglaševali, itd. NIČ od tega denarja ni šlo v naše žepe in smo se zelo bali, da bomo morali še kaj sami dodati...

Denar, ki ga dajo člani kluba ob včlanitvi, gre za izdelavo klubskih majic, kap, dežnikov ipd, ter za plačevanje strežnika, da pač lahko "pljuvate" po nas. Hvala!

Glede mraza in dežja... Upali smo na najbolje, vendar se je zadeva hitro obrnila. Šleper z DJjem je bil predviden točno pri lokalu s pijačo in bi bilo vse na enem kupu. No, kljub vremenu, smo se odločili, da dogodka zaradi vloženega truda in rezerviranega časa članov ne bomo prestavili. S tem pa tudi pokazati, da smo močni in bomo stali na mrazu in dežju za vas. Vi ste lahko prišli in odšli, kadar ste želeli, ter s svojim obiskom zadovljili potrebo po pogledu na avtomobile, ki vam zaustavljajo dih... zraven pa se sprostili ob zabavnem programu.

Zakaj ni bilo šotora? Površina je bila ogromna - cca 10.000 kvadratnih metrov. Vrednost za rento velikega šotora je 5 €. Tukaj vrjamem, da ste sposobni zračunati dalje... Glede na že omenjene finančne razmere pa upam, da razumete, zakaj je bilo temu tako.

Veseli smo kritik, vidimo napake in lahko gledamo, kako bo speljan in kdaj bo speljan naslednji JAP meet.

Ponosna sem na veliko udeležencev, ki niso niti malo pisnili čez vreme... Vedeli so, da bo pralo, a so se odločili pokazati, da so pravi ljubitelji naših malih ljubljenčkov in se udeležili dogodka. Prišle so tudi legende honda foruma – ja, tisit, ki nas dnevno tukaj nasmejeo, razočarajo, povejo svoje izkušnje, itd Pravtako moram povedati, da je bilo na JAP meet-u kar nekaj športnih dirkačev in majstrov za japonske motorje (Zoran P., Metod P., Martin H, Tadej, Sebastjan R. itd), katerim je udeležba vzela ogromno časa, a so prišli z dobro voljo in nasmehom. Nekateri celo direktno po PRK Logatec.

Še nekaj iz osebnega vidika in ne iz vidika organizatorjev! Sama imam službo, faks in redno športam. JAP klub pa jemlem kot moj hobbi. Vzamem si čas in pridem! Ja, ena tistih sem, ki grize in bom grizla. ENA VAŠA SEM! Vsak ima pravico priti in grizti, ker ste vsi člani. Po sskj je KLUB organizacija, ki združuje ljudi s skupnimi interesi.

Svoje kritike in predloge pa lahko podate na info@jac.si. Vzeli jih bomo resno in vas telefonsko povprašali, kako si zadevo predstavljate, če nimate časa.

LP,
Barbi

P.S.: Tistega, ki je podal že nakaj kilometrov dolge poste, kako je razočaran nad letošnjim JAP meetom in ima večji monitor od naše projekcije, ter boljše ozvočenje. Bogi revež je tako trpel, da sem se odločila, da ga povabim na burek (3 €), ter ga skušati spraviti v dobro voljo ... :)
Uporabniški avatar
Barbi/s
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 15 sep 2008 10:08

heheh pravš đabe burek :lol: :lol: :lol: :lol:
matr prec bolše vole hehehhehe
hec hec da neboš jemala preveč resno :wink:

je blo delno vredu sam **** ga mrz je blo in ni blo glih zdržat če maš vse cote mokre :wink: :D
ne je..m žive sile več
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _sql_ » 15 sep 2008 10:28

bastjan je napisal/-a:heheh pravš đabe burek :lol: :lol: :lol: :lol:
matr prec bolše vole hehehhehe
hec hec da neboš jemala preveč resno :wink:

je blo delno vredu sam **** ga mrz je blo in ni blo glih zdržat če maš vse cote mokre :wink: :D

nono zdej so pa izgovori cote ko si sel sm ti povedal zakaj gres :wink: :lol: :lol:

barbi sam da ne bos vec burekov mogla castit kot ste prodal vstopnic :lol: :lol:
Uporabniški avatar
_sql_
Uporabnik

Kraj: povsod me je dost

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov