to je to zaenkrat,ko ga spucam pa sledi kaj več slikic
Moderator: Blue Angels
Aless je napisal/-a:Ni glih po mojem okusu, ampak ok ti se bos vozo z njim.![]()
Kteri letnik pa je? 98?? prevozeni km??
rkajtn je napisal/-a:lep passat samo ni bogve kaj ta motor!Ko smo se mel crx ed9 130ps sem sel lepo na 402m mimo 1.8T passata!No ja za honde izivat nebo bo pa za pocasno voznjo!!![]()
![]()
lp
R type je napisal/-a:
***** kot da bi v vrtcu bil na tem forumu zadnje cajte.
LP
rkajtn je napisal/-a:lep passat samo ni bogve kaj ta motor!Ko smo se mel crx ed9 130ps sem sel lepo na 402m mimo 1.8T passata!No ja za honde izivat nebo bo pa za pocasno voznjo!!![]()
![]()
lp
rkajtn je napisal/-a:Aja ce vsi ljubite tak vw potem pa boljsi da presedete iz tega foruma na vw forum!!
rkajtn je napisal/-a:Pri navori pa sta ista samo da pasat ma 1.8T 155nm kot pa vti z 153nm 1.6 brez T!!Vem pa da je passat bolj udoben avto.
VTEC je zakon!!
lp
![]()
![]()
![]()
rkajtn je napisal/-a:Ja mas prav rdeca strela!R type ti nebos dobenga nikamor presedo ce mislis da lahko ker si administrator!Ce ti kaj ne pase nerabis komentirat!Seveda pa sale tudi ne razumes!No kaj sem mislo povedat da vseeno ce ima 210nm navora nima za burek proti ek4 VTI ceprav ze z crx 110ps na 400m nisem imel problemov ki je bil sohc motor ter ne dohc!Saj nisem mislo nic slabega povedat o 1.8T samo malo more biti bolj zanimivo!!No glede konce pa je tak tam bi se pa ze odpeljal dalje z 1.8t proti 1.6 110ps sohc!Z vtijem sem pa sedaj najvecjo hitrost dosegel 240kmh na 8k rpm!Vec pa negre!!Saj je lepi passat ja samo pazi na turbino da je nebos zjebo z prehitrim ugasanjem avta ko ga bos zgal!!
lp
robi
rkajtn je napisal/-a:Ja mas prav rdeca strela!R type ti nebos dobenga nikamor presedo ce mislis da lahko ker si administrator!Ce ti kaj ne pase nerabis komentirat!Seveda pa sale tudi ne razumes!No kaj sem mislo povedat da vseeno ce ima 210nm navora nima za burek proti ek4 VTI ceprav ze z crx 110ps na 400m nisem imel problemov ki je bil sohc motor ter ne dohc!Saj nisem mislo nic slabega povedat o 1.8T samo malo more biti bolj zanimivo!!No glede konce pa je tak tam bi se pa ze odpeljal dalje z 1.8t proti 1.6 110ps sohc!Z vtijem sem pa sedaj najvecjo hitrost dosegel 240kmh na 8k rpm!Vec pa negre!!Saj je lepi passat ja samo pazi na turbino da je nebos zjebo z prehitrim ugasanjem avta ko ga bos zgal!!
lp
robi
CupraR je napisal/-a:
Lej se enkrat ti bom napisal, primerjaj avto ki ima isto razmerje moč/težo. Passat je itak težka gajba.
En Golf IV 1.8T 150ps je čisto primerljiv z Civicom 6G VTI. Zmogljivosti so skor identične.
In kolk maš konjev pr VTI-ju da gre 240![]()
za tako realno brzino jih kr treba met enih 220+ps. Mal števc laže
![]()
![]()
Noben ne forsira nobene znamke. Samo eni pač znamo objektivno nekaj ocenit, eni ste pa pač hondaši, ki ste vedno hitrejši čeprav tist zravn tebe mim pade![]()
H-fan je napisal/-a:ta 1.8 T motor je čisto dober glede na to da so jih vgrajevali v avto octavije RS pa do audija S3. tko da ta motor ima potencjala še in še.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost