Eddy je napisal/-a:Ja za stomaklije glih ni![]()
E j-e-b-i-g-a sada
p.s:Sj bom shujsu no
Moderator: Blue Angels
Eddy je napisal/-a:Ga čist razumem....ni te po cele tedne,samevaš v kamijonu in se pelješ max 90km/h. Vikende si doma,pa vseeno nimaš nič od življenja. plače so sicer dobre,ampak večina jih plačuje minimalca na račun,ostalo gotovina-krediti nemogoči. na koncu ugotoviš da denar ni sveta vladar,in da se splača delat enostavna dela da preživiš veliko časa doma,z familijo in prijatelji...
Eddy je napisal/-a:Ga čist razumem....ni te po cele tedne,samevaš v kamijonu in se pelješ max 90km/h. Vikende si doma,pa vseeno nimaš nič od življenja. plače so sicer dobre,ampak večina jih plačuje minimalca na račun,ostalo gotovina-krediti nemogoči. na koncu ugotoviš da denar ni sveta vladar,in da se splača delat enostavna dela da preživiš veliko časa doma,z familijo in prijatelji...

Boby je napisal/-a:Dinotti je napisal/-a:Ko je zjutri šiht ,sm zfukan ko minaKo je popoldan je pa uredu
Nisi ediniSwifty je napisal/-a:domzalcan bos dal prosnjo na LPP pol
Pa ti, kaj ČAKAŠ ???![]()
![]()
![]()
![]()
Domzalcan je napisal/-a:@Swifty, LPP niti pod razno, edino takrat ko bi res bla kriza pa drugje nebi dobu posla. Najrajs bi sel na Kam-Bus, take relacijske vožnje Kamnik - LJ bi mi ugajale...ni tok prometa kokr u Ljubljani... Al pa kaksne daljse... LJ - MB... tko neki tazga, mestni avtobus mi trenutno še ne disi, čeprov dobijo okol 800 - 900 eur plače...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov