facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Fiat HGT TURBO

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Honda_S2000 » 19 jul 2007 22:39

robi, na tem forumu so samo hondaši in če rečeš karkoli obratno kot je honda greš na počitnice... na žalost.

lep bravić. zanima me koliko te je stalo barvanje.
zanimivo pa mi je da je ta motor tako težko najt. jz ki sem tako na blef iskal sem jih kr neki najdel.si gledal sploh po italiji?

lp
Uporabniški avatar
Honda_S2000
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a PiLLLe » 19 jul 2007 22:42

Jst vem za eno boljso masinco in sicer Lancia by Ferrari, sam je proklet makaronar noce prodat, jo ma razstavljeno kot eksponat, kda je iz zlata :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
PiLLLe
Uporabnik

Kraj: LLLubLLLana 031 496 255 :D

OdgovorNapisal/-a CupraR » 20 jul 2007 00:24

MAh tist je bil imidž, kao, Thema z unim motorjem ni bohve kaj...
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a Honda_S2000 » 20 jul 2007 00:50

PiLLLe je napisal/-a:Jst vem za eno boljso masinco in sicer Lancia by Ferrari, sam je proklet makaronar noce prodat, jo ma razstavljeno kot eksponat, kda je iz zlata :lol: :lol: :lol:

to pa ne bo držalo niti malo. en slovenc jo je prodajal kr en lep čas. in še zdaj ne vem če jo je prodal! pa v italiji je isto! prokleto drag avto za vzdrževanje.
Uporabniški avatar
Honda_S2000
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a roadking22 » 20 jul 2007 09:54

Honda_S2000 je napisal/-a:robi, na tem forumu so samo hondaši in če rečeš karkoli obratno kot je honda greš na počitnice... na žalost.

lep bravić. zanima me koliko te je stalo barvanje.
zanimivo pa mi je da je ta motor tako težko najt. jz ki sem tako na blef iskal sem jih kr neki najdel.si gledal sploh po italiji?

lp

joj škoda da mi nisi prej povedal,ker sm bil v milanu,padovi,gorici...do kvazi dilerjev ki sem jim tupil da rabim 20vT pa sm šel v GO iz koroške pridem dol in me čaka 16vT v garaži,js sem ga iskal 3 leta..nisem obupal..čeprav so mi na drugih forumih govorli da sem optimist in da ga nikoli nebom našel...preiskal sem vse..tega sem nabavil za 1450e komplet z vsem,letnik 98...z 118.oookm...avto sem v Srbijji,vozil torej ko je še bla mašina v Coupeju....barvanje je me stalo,čist neki malega..ker sem vse drugo delal sam..avto pripravil kolega ga je pa pol pihno v komori...barvo sem dobil(sponzor)hehe....počasi nadaljujem,avta ne prodajam zato ga rihtam...
LIMAJ STARI MAKINA&ZVERINA
Uporabniški avatar
roadking22
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Dejch » 20 jul 2007 10:15

Machina veloce :)

Dobr projekt, sam kaj k je to spet FWD. :) Za take konje je pac bolje met AWD, ce ze ne RWD. Sej ne recm, na dragih bo tole trgal. :)
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

Kraj: SuckMyDick@yourhouse.com

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 20 jul 2007 11:24

Esi rulz, leti ko pes pa dela in dela in dela ...
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a roadking22 » 20 jul 2007 11:50

Dejch je napisal/-a:Machina veloce :)

Dobr projekt, sam kaj k je to spet FWD. :) Za take konje je pac bolje met AWD, ce ze ne RWD. Sej ne recm, na dragih bo tole trgal. :)

ja to je res FWD,še sreča da je Visco,nebo letelo v prazno hehe...lep pozdrav..
no pa še en coupe 20vT z FWD.....
http://www.torqueitalia.com/tunedby_mav.asp
Uporabniški avatar
roadking22
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Honda_S2000 » 20 jul 2007 12:18

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Esi rulz, leti ko pes pa dela in dela in dela ...

ja, zato pa ga hočem jz čimprej vržt iz avta :roll: in kot drugo ni govora o hondi! ampak o malo hitrejšem strojčku.

fora pri iskanju delov je da moreš vedet kje iskat. jz sem se zdaj to naučil in lahko najdem vse živo.še posebej za italjane ;) no, važno da si dobil kar si iskal. jz sem tudi svoj avto iskal kr en čas in ga končno po 2.5 let dobil.
Uporabniški avatar
Honda_S2000
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRXesi » 20 jul 2007 19:49

robi-crx je napisal/-a:svaka čast,glede primerjave hond in fiata,ali bilo katerega drugaga avta,pa mislim da z nobeno drugo znamko ni tolko težav kakor s hondo in njihovimi ESi motorji,pa rečite kar čte,ampak tak je,pa tudi če samo zaradi hladilnika,zakaj pa niso potem že v tovarni dali večjega,sram jih bilo,tako da to kar počnete ter zaničujete vse druge znamke ni niti malo odraslo,kvečjemu otročje,dejte mal realno razmislit

sicer je pa res vse je odvisno od tega kako lastnik dela,oz. kaj lastnik počne z avtomobilom

jao počas mi gre že na penis honda to,honda ono

1. Pohvale za res lep projekt roadkingu22 :wink:

2. Robi crx ne rečem, da so Esi mašine neki ful zanesljive ampak če se stvar redno servisira ni nekih problemov jst sm z mojo naredu že cca 80 000 km pa za zdej res morm rečt, da mehanika deluje 100 %. Če maš pa ti take probleme z esijem zakaj ga ne prodaš oz. zamenjaš al kokr koli.... Pa brez zamere prosim samo logično razmišljam :roll:

3. Jst tudi ne maram, da se stalno hvali in graja ene in iste znamke-stvari
je pa tudi to res, da smo na HONDA forumu
:wink:
Prav zanima me kaj menijo o Alfah na Alfa forumu(clubu)... :lol:
Zadnjič spremenil CRXesi, dne 20 jul 2007 20:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
CRXesi
Uporabnik

Kraj: Wineland

OdgovorNapisal/-a Dejch » 20 jul 2007 19:56

No, tako kokr ti pravis za ESi, da ce se ga redno vzdrzuje in pravilno uporablja, ni problemov, tako tudi pravijo uporabniki FIATov. Zakaj pa ne proda? Enostavno. Avto dosti ljudem ni samo prevozno sredstvo od A do B in stvar rata subjektivna in tako sprejems napake, ki mogoce niso najbol logične. In prav je tako!
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRXesi » 20 jul 2007 20:14

Nisem reku popolnoma nič čez Fiata, pravzaprav ga nisem niti omenjal.
Jst tudi nimam avto samo, da me pelje do službe in nazaj ampak zato ker uživam v njemu, se znjim vozit in tudi čistit npr...
Jst osebno ne bi mel avta zato, da bi imel stalno kake stroške in imel strah da me pusti nekje na pol poti iz dopusta domov...
Ponavljam da nisem za to, da se hvalijo stvari, ki se jih lasti ampak to je pa ja že blo tolkokrat povedano, dokazano, prikazano, preizkušeno(logično ne za vse) in nevem kaj še vse, da se Honde šteje med bolj (nisem rekel najbolj:!: :!: ) zanesljive avtomobile. To je dejstvo in vse drugo je blabla :wink:

LP
Zadnjič spremenil CRXesi, dne 20 jul 2007 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
CRXesi
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Dejch » 20 jul 2007 20:16

Moj post sploh ni bil misljen o zanesljivosti. :) Samo odgovor na tvoj za katerega sem mislil, da se bos z njim lahko poistovetu. Su si v napacno smer s tole zanesljivostjo in kaj je bol zanesljivo. Vsi vemo kaj je nasplosno in tega skoz povdarjat nima poante.
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRXesi » 20 jul 2007 20:18

V naših koncih bi se reklo: "Mš prav ti..."

LP
Uporabniški avatar
CRXesi
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 20 jul 2007 21:07

CRXesi je napisal/-a:
robi-crx je napisal/-a:svaka čast,glede primerjave hond in fiata,ali bilo katerega drugaga avta,pa mislim da z nobeno drugo znamko ni tolko težav kakor s hondo in njihovimi ESi motorji,pa rečite kar čte,ampak tak je,pa tudi če samo zaradi hladilnika,zakaj pa niso potem že v tovarni dali večjega,sram jih bilo,tako da to kar počnete ter zaničujete vse druge znamke ni niti malo odraslo,kvečjemu otročje,dejte mal realno razmislit

sicer je pa res vse je odvisno od tega kako lastnik dela,oz. kaj lastnik počne z avtomobilom

jao počas mi gre že na penis honda to,honda ono

1. Pohvale za res lep projekt roadkingu22 :wink:

2. Robi crx ne rečem, da so Esi mašine neki ful zanesljive ampak če se stvar redno servisira ni nekih problemov jst sm z mojo naredu že cca 80 000 km pa za zdej res morm rečt, da mehanika deluje 100 %. Če maš pa ti take probleme z esijem zakaj ga ne prodaš oz. zamenjaš al kokr koli.... Pa brez zamere prosim samo logično razmišljam :roll:

3. Jst tudi ne maram, da se stalno hvali in graja ene in iste znamke-stvari
je pa tudi to res, da smo na HONDA forumu
Prav zanima me kaj menijo o Alfah na Alfa forumu(clubu)... :lol:

tako kot si ti sedaj logično razmišljal ter ne vem iz česa sklepal da imam probleme z mojim ESi-jem,ne vem od kot ti ta ideja,sem jih pa imel,zato tudi pravim da lahko zakolješ avto v vsakem nepremišljenem trenutku,na mojem je narejena generalka,od nje sem naredil 15k km servis je bil na 10k km in olja mi je spila 0.3l,pa verjetno še to nebi če bi stalno vozil pod VTECom ter kot stari ata,priznam avto imam zase,ter za svoje užitke,ko je segret ga tudi pritisnem,ampak vedno ko je segret,VEDNO,je bil kar velik strošek da sem ga porihtal ter da je sedaj nova mašina

pred generalko pa mi je avto pil olja kar precej,oz. ogromno,ne samo olja tudi bencina je popil preveč 12-15l/100km se pravi sem s tankom delal 250km max in na teh 250km sem moral vedno naliti skoraj liter olja,ampak takšnega sem že kupil,takrat se tega ni videlo,tudi takrat ga nisem nikoli mrzlega tiščal,rekel sem tudi da to pri ESi-jih prihaja zaradi serijsko premajhnega hladilnika,ki pa tudi imam menjanega z večjim sedaj,in da je to sramota za hondo da je šparala na tem hladilniku in da je zaradi tega prišla na slab glas,kar definitivno je

pa še nekaj,če me ne poznaš me ne obsojaj ter ne mešaj mojega avta tu zraven več,ker kar se tiče tega sem perfekcionist,in me moti vsaka malenkost ki ni tako kot bi mogla bit,in jo odpravim,edini še večji tak je Simak,hahaha :lol:
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

OdgovorNapisal/-a CRXesi » 20 jul 2007 22:23

Ja v bistvu res nisi omenjal tvojega Esi-ja se ti pač opravičujem in uporabu sem tudi besedico: Če maš pa ti...(ker nisem bil prepričan) V bistvu so mene bolj zmotle te besede: ... da z nobeno drugo znamko ni toliko težav kokr z Hondo in njihovimi Esi motorji... :shock: za mene je to nesprejemljivo ker ni res. Motorji niso ravno biser tehnologije (povrh vsega so že stari) ampak tako slabi tudi niso kot ti opisuješ pa še to pomisli koliko lastnikov so že zamenjali teli avtomobili in kaj se je z njimi počelo v tem obdobju od 92 l. -->
Glede hladilnika nevem oz. nebi si upal trdit ne da je premajhen ne da je uredu ker nisem imel v vezi s tem nobenih problemov in niti ne vem za koga tuki okoli da bi jih imel in če pomisliš kak hladilnik ima Vti mašina, ki ima 35 KM več... zelo podoben...
Ker vem, da sem-smo že daleč stran od teme ne bom več repliciral...
Pa prosim brez jeze in kake zamere

Uporabniški avatar
CRXesi
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 20 jul 2007 22:52

ni nobene zamere,hladilnik je premali,tako da ob priliki le menjaj,so imeli že težave s tem,ti bodo tudi dopisali,drugače pa jaz sem tretji lastnik mojega avtomobila,prva je bila ženska sedaj stara malo čez 50 let v Nemčiji,ga je imela kot drugi avto,drugi je bil Denis iz savinjske,tretji pa sem jaz,pa je avto bil v poraznem stanju,kilimetrov pa je imel ko sem ga jaz dobil 120k in to realnih,z vsemi računi od uradnega serviserja,tako da tudi servisi niso vse če ti ne znaš z avtom delat :wink:

kot sem rekel lahko ga zakolješ v prvem nepremišljenem trenutku

hotel sem samo povedat da ne poveličujte toliko honde,res je vredu avto,ter ne ponižujte toliko drugih ki so ravno tako vredu,uničit se da pa vsakega :wink:
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

OdgovorNapisal/-a roadking22 » 20 jul 2007 23:54

robi-crx je napisal/-a:ni nobene zamere,hladilnik je premali,tako da ob priliki le menjaj,so imeli že težave s tem,ti bodo tudi dopisali,drugače pa jaz sem tretji lastnik mojega avtomobila,prva je bila ženska sedaj stara malo čez 50 let v Nemčiji,ga je imela kot drugi avto,drugi je bil Denis iz savinjske,tretji pa sem jaz,pa je avto bil v poraznem stanju,kilimetrov pa je imel ko sem ga jaz dobil 120k in to realnih,z vsemi računi od uradnega serviserja,tako da tudi servisi niso vse če ti ne znaš z avtom delat :wink:

kot sem rekel lahko ga zakolješ v prvem nepremišljenem trenutku

hotel sem samo povedat da ne poveličujte toliko honde,res je vredu avto,ter ne ponižujte toliko drugih ki so ravno tako vredu,uničit se da pa vsakega :wink:

dobro si tole napisal,maš pa tut prav glede hladilnika,js ga morem ob prvi priliki tut zamenjat......zdaj pa nazaj na temo hehe...brez dvoma je honda dober avto aj... :twisted: ..
Uporabniški avatar
roadking22
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov