facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Autodelta 147 GTA AM Super

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Eddy » 16 jul 2007 22:26

Sam vseeno imam raje alfo-kubatura,ZVOK šestaka,notranjost,zunanjost...mmmmm sede 8)
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a CRXesi » 16 jul 2007 23:22

Sej sede ne rečem, da ne oz. kokr komu... :lol:
V bistvu tak avto s takim navorom meni ni (oz. manj) "užitek" vozit ker itak samo pohodiš npr. iz ovinka al kokr koli in on že vleče, to je vse skupi preveč enostavno oz. komot... :lol:
Zvok je pa lep ne rečem, da ne ampak tudi Integrinih 9000 rpm je lepo slišat 8)

LP
Uporabniški avatar
CRXesi
Uporabnik

Kraj: Wineland

OdgovorNapisal/-a Eddy » 17 jul 2007 07:04

hahahaha,rad delaš z gasom a? :lol:
Tud vrtljaji sedejo,samo mora bit neka mera uporabnosti tudi spodaj,ko se to združi je motor res majka za vozit 8)
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Dejch » 20 jul 2007 10:26

Sej tale 147 GTA je predstavnik old-skoola. Sej ne recm, lega ni najslabsa, ampak avto je enostavno prebrutaln in ni za vsakega. Zadeva ti zlom roke, ce ga gons v ovinke (lahko sprobas tud kakšne so maline), lima tok, da misls da ti bo sel vrat, zvok je tak, da pozabs na sex, notranjost je milina, zunanjost prav tako. Predvsem pa, ker je Alfa bos dozivel, crknen motorcek za brisalce, kakšna lucka gori brez razloga itd. :) Ah ta Alfa Romeo, bi reku clovk. 8)

Ceprav pa, ce hoce kdo sprobat najbol pocasn sexy coupe, naj se vsede v Brero. Hehe avto je tak tank, da ni motorja pri katerem nebi bil podhranjen. :)

Vcasih morm rect, da sta si ble po sportnosti Honda in Alfa bol podobne, sedaj sta ratale vec al mn kompromisne iz obeh smeri. Sej od Alfe novi modeli so dobri, so celo ratal kar nadpovprečno zanesljivi, sam kaj k to vec nikamor ne gre. Verjetno obdobje znamke za višanje ugleda, ampak trenutno Alfa je zelo dalec od naziva Coure sportivo.
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

Kraj: SuckMyDick@yourhouse.com

OdgovorNapisal/-a Bjorn » 08 avg 2007 12:21

CRXesi je napisal/-a:
Eddy je napisal/-a:
CRXesi je napisal/-a:To ni hendikep, to je tehnologija oz. patent, ki ga še danes marsikatera avtomobilistična firma uporablja zraven Honde, ki je bila seveda prva (VTEC)... Za hendikepa je bilo preveč naslovov "Engine of the year"
pobranih...
:wink:

Vtec vtec vtec....vvti,vvtli,vanos,mivec,.... vsi delujejo na podoben princip,samo dokler ne boš imel avta z navorom me ne boš razumel :wink:

Kako pa ti veš katere avte sem že mel oz. vozu :roll: sej nisem glih mulo pršu z gimnazije... :lol:
Razumem te kar se tiče navora mi ni tuje...:wink: sam pač to navor ali visoki obrati Hondini je kokr primerjava črna al pa bjonda, obe sta lahko lepotici ...

Drgač sem pa vozu Alfo 156 (ne 147) GTA testno na Avto triglavu v Novi Gorici, ko je ven pršla mislim , da leta 2001 al 2002 sem že pozabu... Avto vleče super tudi navora je v izobilju sam CTR 7.g se je lepše držala ceste to je dejstvo!!

Upravičeno rečeno "Cuore sportivo" :lol:

sej zato zdej delajo alfo junior in verzija junior gta bo mela se mi zdi turbo motor k bo tud okrog 200 konjev meu...pa lahek nos. To bo spet prava alfa (glede na sodobne teške ampak zanesljive alfe).
Uporabniški avatar
Bjorn
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov