Moderator: Blue Angels
Jasmy je napisal/-a:super je bilo, zelo dobr se je bilo vozit v kolonah. Upam da se bo še kdaj kaj takega organiziralsploh blokade čez trbovle so pasale
![]()
@Volcjak: ob tisti uri ko si se zbudil smo eni šele gor prišli tk da tudi če bi ti še takrat prišel nebi nič zamudil.
Se še vidimo kaj.
LP
zivjo.rade volje bi prišla,pa nisem mogla,ker smo imeli piknik.pa še zaradi ostalih stvari nebi mogla...grega.style je napisal/-a:fajn res,sam bi lahka še moji bivši prišli iz slovenj gradca in litije.....
Jasmy je napisal/-a:super je bilo, zelo dobr se je bilo vozit v kolonah. Upam da se bo še kdaj kaj takega organiziralsploh blokade čez trbovle so pasale
![]()
@Volcjak: ob tisti uri ko si se zbudil smo eni šele gor prišli tk da tudi če bi ti še takrat prišel nebi nič zamudil.
Se še vidimo kaj.
LP
volcjak je napisal/-a:hehe, ampak jaz sem bil na srečanju od začetka pa do Lukovice. hehehehe
paty.mugen je napisal/-a:imate kaj slik?grega.style je napisal/-a:hja,pa drugič....
Jasmy je napisal/-a:volcjak je napisal/-a:hehe, ampak jaz sem bil na srečanju od začetka pa do Lukovice. hehehehe
![]()
Devil-a sem mislila. Mal sem zamučkala ker imata oba srebrna avatarja
pa vročina mal vpliva
sorry.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov