facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

moj berlingec....rabu plaaaaaac

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a smitko » 11 okt 2006 13:16

lepo zgleda ja.. :)
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a jack_p » 11 okt 2006 13:19

G-4S je napisal/-a:Pa še gume maš ta prave gor vidim 8)

a je to re720? na berlingotu :shock: pol pa ni čudno, da ima dobro lego 8)
Uporabniški avatar
jack_p
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ted » 11 okt 2006 14:46

gume sem ravfn za hondo kupil ja, pa jih gor dal, ....novih že ne dam poleg avta. tko ja re 720 je na berlingecu....kaj čmo gume ni nikol slabo met dobre gor ja...
esi HB 93...(prodano)
Civic HB 97...(prodano) :(
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a andy » 14 nov 2006 12:38

Pameten nakup in pametno razmišljanje!
540 (ni več...), A3 1.9 tdi, A4 Avant, 1.9 tdi

Alkohol ne reši težav, mleko pa tudi ne...
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

Kraj: Šnopsland

OdgovorNapisal/-a ted » 29 dec 2006 09:32

še neki časa nazaj kazu moj novi wagonček, ki mi bil res ljubi, a učeri se mi je prikazala nočna mora v živi obliki...sploh ne vem zakaj to pišem, sam dušo bi si mal spucal, pa pač če ga predstavu, ga še"pokopljem"tule ker dolga leta berem ta forum in sodelujem...

no tule na sliki kraj dogodka:
Slika
pač kot tolikokrat, sem tud učeri šel na blegoš in avto pustil tam kot vedno. no nameraval...iz slike se vidi da je cesta ledena, ok..kot vedno, bom spet reku, ampak ne klanca, je ravnina...visi pa ravn tolk kolkr pač cesta na ovinku visi..ne omemebe vredno,a zgleda preveč. sej če ok pogledaš, se kolesnice vidijo, kje avto šel...

tko sem tule avto zapelu do suzukija na sliki in nato vzratno pač obrnil na cesti, ki je široka dovolj, a tu se ne vidi. in ko sem obračal sem pač mogu popravlat, naj bi..Ko sem bil pravokotno na cesti da popravim...avto na ledu začne z nosom rinit naprej (zajebaaaan občutek) sploh na dejansko ravnini...grem vn in avto držim-ustavi se, fjuuf. in nato hočem po pesek za pod kolesa, skale, kaarkoliiiii...(psica mi čudežno z nevemkerim čutom pobegne iz avta-na srečo)..pridem do avta nazaj, ko začne počasssi a vztrajno lezti, ok ni panike bi reku, ga zadržim ročno z lahkoto, aha...bi če bi podlaga bila ok..a je bil živ led....
tkole:
Slika

ampak ok ravnina....nebi reku če bi bil klanček, se ne lotim obračat pod razno ne.
in tako avto zadržujem z vsemi močmi od zunaj, in drsim z njim proti robu grape...in valda nimam kaj, spustim ker ni varjante zadžat (bil sam-okol nobene duše ta trenutek, kasneje seveda polno-kot vedno, derem se, nikogar) in avto pred očmi se mi zakotali u pm..(kok sem jezen pa žalostn hkrati) in se znajde 15 metrov niže v drevesu. za moje ocene totalka, brez moje napake...in tudi druge, le nesrečen splet okoliščin in velikaa smola. povem vsak bi tam obračal in tudi so in na podobno foro..ker smo kasneje passata držali da ni šel čez. povem jeba na kvadrat, ko ti avto brez moči uide ...

ok da naredim napako, pa sam zapeljem čez rob in gre u k*** use.ok moja napaka ampak tako, da počasi gledam da sem zapelu nekam, kjer ni rešitve (ok sej moja napaka samo vsak je zapelju tam,ker je to pač cesta kjer se vozimo, jaz pač bil sam in premalo rok)
no in rezultat: Slika
prevrnjen berlingo, kateri danes lepo laufa še vedno...mehanika nepoškodovana, bremze ok, edin hladilna malo stekla ven...avto smo potegnili z vitlom in traktorjem uro kasneje lepo po kolesih ven. in ga zalaufali on se odpeljali domov.aha pelje se še vedno kot po tirih, kako..ne vem, ne prašat, ampak kolesa cela podvozje tudi, pločevina pa zvita in udrta kake pol metra v notranjost desno za
sovoznikom...kjer šu v drevo.
zoooom...
Slika

in doma v garaži, kjer čaka cenilca da pove kaj narediti: popravlu ga ne bom, ker se ne mislim furat s tem: čeprav bi šlo, sam ne hvala.
Slika

avto drugače dela lepo, vozen, tale zadnja slika pa kaže kam je najbolj naj***, je pa povsod obuškan, razn zadnjih vrat prtlažnih.

no kaj narediti pove cenilec...ampak gre pa od hiše tak kot je pomojem....motor pa obnovljen 5000 km nazaj....vse zamenjano dihtunga, jermeni, šponarj, pumpe, ....vsee sam kaj čem ..smola je bila....

ok če koga z branjem zamoru, lahko odneha ....he sicer le napisal,kot reku že tule, malo da dam iz sebe...

srečo v nesreči pa sva imela, da sem jaz in pes šla iz avta prej, in da bi bilo velik hujše lahko, ker privezan ne bi bil ker sem letal okol avta in seveda vemo da takrat zbgani za meter vožnje se ne bomo vezali, pa ravn tu bi se morali, čeprav nebi mogu vn skočit tko hitro.
vem da ne bi bilo nedolžno če bi bil notri, lahko ven padu...nočem pomislit..tko da velik smole z velik sreče na koncu.

hmm kako naprej ..pokaže čas.postlica za berlingeca se že delala, ampak zdaj ne vem, počakam še,pa vidim kako dalje ja...je bil pač uporaben in všečen avtoček...

LP tadej :?
esi HB 93...(prodano)
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Damo » 29 dec 2006 10:21

Tole more bit pa res bad obcutek k ne mors nc nardit da bi resil avto :? . Se slabs bi blo ce bi se ustavil kje nizje al pa bi se zacel kotalit :roll: . Maš kasko?
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Uporabniški avatar
Damo
Dorifto

Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a ted » 29 dec 2006 10:35

DamoVTI je napisal/-a:Tole more bit pa res bad obcutek k ne mors nc nardit da bi resil avto :? . Se slabs bi blo ce bi se ustavil kje nizje al pa bi se zacel kotalit :roll: . Maš kasko?

mah kasko nimam ker letnik 98 in odbitna franšiza taka že..da preračunu da bi se en k*** splačalo..mogoče bi kaj malega dobu, oz povrnjeno kar bi za kasko plaču.

je pa res za****n občutek..ko gledaš svoj vozek ko ti gre u *** pa nič ne moreš. :cry:
esi HB 93...(prodano)
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a -Kamikaze- » 29 dec 2006 12:17

:? to pa je jeba- si sploh ne znam predstavlat :?

LP
I LOVE My Honda
´95 Civic ferio 1.6 VTEC
Uporabniški avatar
-Kamikaze-
Uporabnik

Kraj: Gostilna

OdgovorNapisal/-a yogo » 29 dec 2006 12:24

bad... bi bilo skoraj bolje, da bi ga od spredaj zabil v drevo... bi se ga dalo še popravit... tako je pa totalka :cry: :?
Yogo
Uporabniški avatar
yogo
Uporabnik

Kraj: Na soncni strani alp

OdgovorNapisal/-a R type » 29 dec 2006 14:31

Auuuuuuu, ne bi rad to doživel. Tako počasi pred očmi ti gre po bregu. Pa nemočen zraven. O fak. :?

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a ted » 29 dec 2006 15:09

hvala vsem za sočutje....priznam ni mi blo lahko gledat, tko da kaka taka ok beseda mi ni odveč. je pa res, da takrat sem bil res nemočen...kaj bi dal za neki peska pod nogami..pol pa ga pač komot držal, da se od nekje kdo pojavi, ampak ok čim manj ČE-jev, ker pol bi vedno svet rešili.

LP Tadej
esi HB 93...(prodano)
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 29 dec 2006 16:04

ted je napisal/-a:hvala vsem za sočutje....priznam ni mi blo lahko gledat, tko da kaka taka ok beseda mi ni odveč. je pa res, da takrat sem bil res nemočen...kaj bi dal za neki peska pod nogami..pol pa ga pač komot držal, da se od nekje kdo pojavi, ampak ok čim manj ČE-jev, ker pol bi vedno svet rešili.

LP Tadej

Ma kaj češ. Zgodilo se je. Nimaš kaj več. Vem zdaj je grd občutek in razmišljaš kaj vse bi lahko naredil drugače. Ampak to je brezveze. Mimo je. Vsi ste celi, tudi pes. Avto bo že drugi ti boš pa bogatejši za eno izkušnjo več. :wink:

Čez kako leto se boš temu samo še smejal ko boš razlagal. :wink:

LP
Zadnjič spremenil R type, dne 29 dec 2006 16:06, skupaj popravljeno 1 krat.
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a ted » 29 dec 2006 16:06

točno..pač čas naredi svoje-vedno. bomo mogoče spet na hondi, hehe pa pokaže čas hehe....

lepe praznike, jaz si jih naredim useeno... :wink:
esi HB 93...(prodano)
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 29 dec 2006 16:07

ted je napisal/-a:točno..pač čas naredi svoje-vedno. bomo mogoče spet na hondi, hehe pa pokaže čas hehe....

lepe praznike, jaz si jih naredim useeno... :wink:

Enako. Ne rabim ti rečt previdno na cesti. :wink:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 29 dec 2006 16:58

Now that sucks :?

Meni je enkrat takole dol audija vleklo, pa sem ga zadržal in se drl kot živina, pa so priletel od nekje še trije, pa smo ga skupaj nazaj porinal.

Jaz bi ga lahko še sam držal naprej, ampak nebi ga pa mogu spustii in se not usedit pa ven spravit, tak da sem imel srečo, da sem bil na bolj obljudenem kraju kot ti.

Sej boš še našel kakšneg alepega berlingeca, če ne bo Honda :wink:

Bye
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Eddy » 29 dec 2006 17:59

Tole pa je bed :? :? Upam da se ti to nikoli več ne pripeti,murphy je bil spet na delu--nikjer nobenega :?

Moje sožalje,pa čimprej se skup sprav :wink: avtov bo ko dreka,ne se sekirat :wink:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 29 dec 2006 19:13

ne me je**t, o fak, jst bo si se ugriznu za stegn od žalosti in jeze da mi tkole avto zdrsne pred nosom, fak :shock:

čas bo zacelil rane, druge ni :wink: :)

ps, na bančnem računu upaj da se ti tolarji spremenijo v evro z vrednostjo 1 proti 1 pa boš bogat če bo na računu vsaj 20 "tisočakov" :)
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a [mande] » 30 dec 2006 18:14

LP

Zal mi je za avto,me pa zanima ce je Berlingo naprodaj glede na to da se nebi popravljal...

Lahko tudi na PM ali pa SMS na GSM 051 358 580 pa vas poklicem!

Hvala in lep pozdrav.Stipe
Uporabniški avatar
[mande]
Uporabnik

Kraj: Adresa mi lutanje!

OdgovorNapisal/-a Bastjan » 30 dec 2006 18:30

:shock: :shock: :shock: waaaa bed model slaba tole :?
jz bi kr skoču za njem
no sploh nebi rad okusu tega :?
Uporabniški avatar
Bastjan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX2g » 30 dec 2006 18:38

Kr bed mi je tole brat, ne bi si rd predstavlu, ampak, vseeno je bolš da si spustu avto, kot pa pustu, da tebe in psa povleče zraven. Drgač je pa berlingo fajn avto, se ga da tud prtisnt k je treba. 8)

Čimprej urihti!
Race track? Mountains are more fun!

Kaj naredi BMW ko ga Preluda dohiti na prehitevalnem pasu? Umakne se.
Uporabniški avatar
CRX2g
Uporabnik

Kraj: Somewhere here

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov