Moderator: Blue Angels
Lex_ je napisal/-a:jaz bi samo to napisal. Ste pa res veliiiiiki optimisti, da mislite da boste za soboto se kaksen prostor dobili za novoletno cago, ce ni to kaksen pajzl. Dobri lokali/gostilne so ze novembra rezervirani. Vi pa se se vedno dogovarjate za datume in lokacije.![]()
![]()
majaCRX je napisal/-a:uuu, se že posipam s pepelom...sem pozabila napisati:
Letos PRVIČ žurka NI samo za člane!! Tole "prednovoletno srečanje" bo za VSE forumaše, Hondaše, simpatizerje, boljše polovice Hondašev, slabše polovice,...![]()
![]()
![]()
Skratka RES ZA VSE!!
Nismo se še zmenili višine, ampak vstopnina bo malo večja za nečlane...bo pa v vsakem primeru za vse simbolična vstopnina (manj od 1.000sit) ... le tolikšna, da bomo imeli hrano (kanapeje, male sendviče,...) v eni sobi vso noč ... in bomo lahko čez celo noč jedlipili pa itak
ND4SPD je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:uuu, se že posipam s pepelom...sem pozabila napisati:
Letos PRVIČ žurka NI samo za člane!! Tole "prednovoletno srečanje" bo za VSE forumaše, Hondaše, simpatizerje, boljše polovice Hondašev, slabše polovice,...![]()
![]()
![]()
Skratka RES ZA VSE!!
Nismo se še zmenili višine, ampak vstopnina bo malo večja za nečlane...bo pa v vsakem primeru za vse simbolična vstopnina (manj od 1.000sit) ... le tolikšna, da bomo imeli hrano (kanapeje, male sendviče,...) v eni sobi vso noč ... in bomo lahko čez celo noč jedlipili pa itak
za futr ni panike, bomo šli na horsebugerja prej... dejte rajš količinski popust na pjačo
jaka-z je napisal/-a:ND4SPD je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:
Bom tudi to probala zrihtat, da bo kakšna "akcija"![]()
Ampak menim, da nekaj hrane mora bit.
ok šefe
speedy a te je strah da te ne bi dost prijel alko, če bi bla še hrana zravn![]()
![]()
jaka-z je napisal/-a:speedy a te je strah da te ne bi dost prijel alko, če bi bla še hrana zravn![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov