facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

PIKNIK Honda cluba - 9.9.2006 kamp Grič pri Brežicah

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a ND4SPD » 03 sep 2006 21:07

andrejsx je napisal/-a:
whity je napisal/-a:....2 jurja na osebo je definitivno preveč,tako,da si bom raje prišparal pot do tam,pa čeprav samo 21km.
Če vzamem naprimer,da bi samo par znancem rekel živio,potem mi je preveč 2jurja,..pa brez zamere.Upam,da se boste lepo imeli.
LP

mora bit razlika med člani pa ne člani :roll:

whity, ti sam prid, dam jaz za 5 litrov :D
Lent (MB)-Kongresni trg (LJ)-1h (1.6i 16V HB l.91 130PS)
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)
Uporabniški avatar
ND4SPD
Uporabnik

Kraj: Dolsko

OdgovorNapisal/-a Bostjancek » 04 sep 2006 07:11

whity je napisal/-a:....2 jurja na osebo je definitivno preveč,tako,da si bom raje prišparal pot do tam,pa čeprav samo 21km.
Če vzamem naprimer,da bi samo par znancem rekel živio,potem mi je preveč 2jurja,..pa brez zamere.Upam,da se boste lepo imeli.
LP

A si že bil sploh na kterem pikniku k ga je organiziral HCS :?: :?: :?: Brez skrbi bodi, da ti tut 2 jurja nebi blo problem plačat. Sicer pa je za člane manj za plačat; ah sej res tut tistih 6 jurjov ti je verjetn škoda :lol:
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabniški avatar
Bostjancek
Uporabnik

Kraj: Honda ob Paki

OdgovorNapisal/-a whity » 04 sep 2006 08:03

Bostjancek je napisal/-a:
LP

A si že bil sploh na kterem pikniku k ga je organiziral HCS :?: :?: :?: Brez skrbi bodi, da ti tut 2 jurja nebi blo problem plačat. Sicer pa je za člane manj za plačat; ah sej res tut tistih 6 jurjov ti je verjetn škoda :lol:

...sem bil tud na pikniku in to na prvem,oziroma bil sem vsepovsod,kjer je bila številka 1(beri prvi to,prvo ono),..,etc,...,ampak ,no ja,stare stvari pogrevat nima smisla.
LP
p.s.ND4SPD,ej legenda,mogoče pa pridem do odcepa in spijeva tistih 5litrov kar na kapiji,sej pol bo pa itak vseeno kam grem(naprej ali nazaj) :lol: :lol:
94'EG2..B16a2,gt3071r...386KM...390Nm
08'BE1..R18A2
07'WVA1...hayabusa
Uporabniški avatar
whity
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a jaka-z » 04 sep 2006 11:34

LP

važno da vedno narediš neko antireklamo :roll:

sej to nobenga ne zanima če ti je preveč 2jurja pa če prideš al ne, drugi tud ne pridemo marsikam na večino teh klubskih zadev pa zato ne nergamo na forumu ampak obdržimo zase (skupaj z razlogi)
160 ;)
Uporabniški avatar
jaka-z
Uporabnik

Kraj: TrM

OdgovorNapisal/-a Saymon » 05 sep 2006 16:46

V ceno je všteta vsa hrana in pijača....torej to pomeni da bo vsega dovolj za pojest in pit(voda, sokovi, pivo)? potrdim ju3 če pridem, samo da se z prikolico dogovorim :D
Nudim poliranje vozil...več informacij na PM. (okolica MB)

Honda Civic 1.6 vti Sedan 6.th generation
Uporabniški avatar
Saymon
Uporabnik

Kraj: CivicLand

OdgovorNapisal/-a Gregc92 » 05 sep 2006 20:25

majaCRX je napisal/-a:No, da še samo to omenim...da je glavni organizator tega piknika andrejsx. Hvala za ves trud okoli iskanja prostora!

mislm da si andrejsx zasluži čestitke :!: bravo andrejsx
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabniški avatar
Gregc92
Uporabnik

Kraj: Jelenik

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 05 sep 2006 20:59

Bjavo Andjej. :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Devilll » 05 sep 2006 22:33

opala, to je pa bliz mene, mi2 z punco se prikažema, pa mejbi še kako flaško vina prinesem s seboj....
1.8 16V Twin cam
Uporabniški avatar
Devilll
Uporabnik

Kraj: Bizeljsko

OdgovorNapisal/-a Bigy » 05 sep 2006 22:49

Devilll je napisal/-a: pa mejbi še kako flaško vina prinesem s seboj....

to se pa vidi, pravi dolenci, kakmor kol greste mate "flasko" vina seboj :mrgreen:

jz pa na zalost ne bom moral pridit :cry: delam do sobote zutrej, pol pa nevem ce bom lahk se na nogah stavu :oops:
tko da upam da bodo saj ksne fotke :wink:
a posodm komu digitalca za 5k :roll: :lol:
Bigy (civic 1.5i VTEC-E - Prodajam)
Red Dregon on the street
Uporabniški avatar
Bigy
Uporabnik

Kraj: Trzic-Visoce (kekceva dezela)

OdgovorNapisal/-a yaris » 06 sep 2006 09:47

No tko, ker smo spet na hondi bomo tud mi pršli, mi= 2 odrasla+ dva mal hondaška.
Honda Accord 2,0 in Volvo V70
Uporabniški avatar
yaris
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Bostjancek » 06 sep 2006 10:25

men pa na žalost ne bo potegnal :cry:
Civic Sport 2004
http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... 7&start=20
Uporabniški avatar
Bostjancek
Uporabnik

Kraj: Honda ob Paki

OdgovorNapisal/-a bato » 06 sep 2006 10:59

Saymon je napisal/-a:nikakor ne razumem zakaj je tako slaba udeležba ko nekaj organizira HCS :shock: tako kot takrat ko smo šli v Zagreb je bila udeležba tudi zelo slaba :? in so nas street legal-ci prekašali v vsakem pogledu 8) Lp, Simon :D

Hehe, še en k je spregledu, da je HCSLO, kot uradni Honda klub v SLO, daleč za Street Legal Honda Team klubom, kljub temu da je enkrat starejši in da ima podporo uradnega zastopnika za Honde v SLO.

HSLT je klub in se obnaša in dela kot klub, HCSLO pa ima pač besedo club v imenu. Edino žalostno je dejstvo da je HCSLO uradni klub, drugače me sploh ne bi motilo njihovo delovanje or lack of it.

Pa lepo se mejte na pikniku :)

P.S.: Pa dejte me že enkrat dol s seznama članov kluba, sej nisem član kluba že več kot 2 leti, ker si sam stroške delate s pošiljanjem pošte na moj naslov, itak pa nimam niti krušne peči niti kamina, tako da si z vašo pošto nimam kaj pomagat.
Uporabniški avatar
bato
Uporabnik

Kraj: Trnow

OdgovorNapisal/-a Devilll » 06 sep 2006 15:44

[quote="Bigy"][quote="Devilll"] pa mejbi še kako flaško vina prinesem s seboj....[/quote]

to se pa vidi, pravi [b]dolenci[/b], kakmor kol greste mate "flasko" vina seboj :mrgreen:

jz pa na zalost ne bom moral pridit :cry: delam do sobote zutrej, pol pa nevem ce bom lahk se na nogah stavu :oops:
tko da upam da bodo saj ksne fotke :wink:
a posodm komu digitalca za 5k :roll: :lol:[/quote]

hehe, pomota. js sm čistokrven štajerc.....vino pa vseen prnesem s sabo...:)
Uporabniški avatar
Devilll
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a _SKOT_ » 06 sep 2006 16:33

bato je napisal/-a:
Saymon je napisal/-a:nikakor ne razumem zakaj je tako slaba udeležba ko nekaj organizira HCS :shock: tako kot takrat ko smo šli v Zagreb je bila udeležba tudi zelo slaba :? in so nas street legal-ci prekašali v vsakem pogledu 8) Lp, Simon :D

Hehe, še en k je spregledu, da je HCSLO, kot uradni Honda klub v SLO, daleč za Street Legal Honda Team klubom, kljub temu da je enkrat starejši in da ima podporo uradnega zastopnika za Honde v SLO.

HSLT je klub in se obnaša in dela kot klub, HCSLO pa ima pač besedo club v imenu. Edino žalostno je dejstvo da je HCSLO uradni klub, drugače me sploh ne bi motilo njihovo delovanje or lack of it.

P.S.: Pa dejte me že enkrat dol s seznama članov kluba, sej nisem član kluba že več kot 2 leti, ker si sam stroške delate s pošiljanjem pošte na moj naslov, itak pa nimam niti krušne peči niti kamina, tako da si z vašo pošto nimam kaj pomagat.

X2

Tud za pošto mislm x2 :D
Uporabniški avatar
_SKOT_
Uporabnik

Kraj: SLIVICE

OdgovorNapisal/-a bato » 06 sep 2006 16:43

_SKOT_ je napisal/-a:
bato je napisal/-a:

X2

Zdele gledam "surferski" mail in kaj vidim, Menciga/er...kakorkol, mi piše mail, da še nisem poravnal članarine za tekoče leto, ja LOOOOOOOOL do nezavesti, kaj potem mi je članarino za lansko leto klub sam častil...adijo tole...
Pa še to, HCSLO podatke svojih članov daje VEN, tko da me je klicu en model s full hudo business opportunity :lol: - mimogrede, tega s podatki ne bi smeli delati, mate lahko probleme oz. jih ima lahko Mateja; preko nje je tip dobu mojo telefonsko in ostale podatke, ki sem jih v dobri veri zaupal klubu ob pristopu.

P.S.: Glupi ste do amena...realy realy :!:
Uporabniški avatar
bato
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Saymon » 06 sep 2006 19:37

bato je napisal/-a:
_SKOT_ je napisal/-a:
bato je napisal/-a:

X2

Zdele gledam "surferski" mail in kaj vidim, Menciga/er...kakorkol, mi piše mail, da še nisem poravnal članarine za tekoče leto, ja LOOOOOOOOL do nezavesti, kaj potem mi je članarino za lansko leto klub sam častil...adijo tole...
Pa še to, HCSLO podatke svojih članov daje VEN, tko da me je klicu en model s full hudo business opportunity :lol: - mimogrede, tega s podatki ne bi smeli delati, mate lahko probleme oz. jih ima lahko Mateja; preko nje je tip dobu mojo telefonsko in ostale podatke, ki sem jih v dobri veri zaupal klubu ob pristopu.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: upam da se pri meni ne bo to isto zgodilo da me bodo klicali and etc. :D
Nudim poliranje vozil...več informacij na PM. (okolica MB)

Honda Civic 1.6 vti Sedan 6.th generation
Uporabniški avatar
Saymon
Uporabnik

Kraj: CivicLand

OdgovorNapisal/-a jaka-z » 06 sep 2006 20:32

bato je napisal/-a:
_SKOT_ je napisal/-a:
bato je napisal/-a:

X2

to se je pa tud men zgodil da so me parkrat poklicali, pa nisem bil nič preveč zadovoljen sploh po tem ko se vprašal zakaj se gre in ti nočejo povedat, torej potem takoj veš da je to mrežni marketing, ki se meni enostavno ne dopade. ampak tip je hotel na vsak način da pridem na predstavitev in da se dobimo.... bah :roll:
160 ;)
Uporabniški avatar
jaka-z
Uporabnik

Kraj: TrM

OdgovorNapisal/-a bato » 07 sep 2006 09:11

jaka-z je napisal/-a:
to se je pa tud men zgodil da so me parkrat poklicali, pa nisem bil nič preveč zadovoljen sploh po tem ko se vprašal zakaj se gre in ti nočejo povedat, torej potem takoj veš da je to mrežni marketing, ki se meni enostavno ne dopade. ampak tip je hotel na vsak način da pridem na predstavitev in da se dobimo.... bah :roll:

Točno to, tečn do amena, pa nikakor mu ne morš dopovedat da ne pomen NE.
Predvsem me je zmotilo to kje je dobil moje podatke oz. kaj vse si privoščijo teli "klubovci". Mah, šrot od šrota.
Uporabniški avatar
bato
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Devilll » 07 sep 2006 21:20

bolj boga bo tale udeležba....
1.8 16V Twin cam
Uporabniški avatar
Devilll
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ANDRO-2 » 07 sep 2006 21:42

Devilll je napisal/-a:bolj boga bo tale udeležba....

najprej skor vsi jambrate da ni nobenga srečanja pol ko pa je ste pa tiho :shock:
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabniški avatar
ANDRO-2
Uporabnik

Kraj: tam ker cvičk teče tam sm js

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Koledar dogodkov