Zivc je napisal/-a:plani so padli v vodo
Mal pa sam........
Moderator: Blue Angels
Zivc je napisal/-a:plani so padli v vodo
civic76 je napisal/-a:brese_gr je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:HONDA CLUB plača startnino za paralelni avtoslalom desetim članom Honda cluba!!
Torej 10 članov vas lahko gre zastonj vozit.
Prosim vse zainteresirane, da se prijavijo na GSM: 041 248 082
...kaj nobenega ne interesira avtoslalom - vas je strah peljat med stebricki????
...alooo??? pa se startnino imate placano
a za člane foruma, ki imajo hondo je tudi kakšna ugodna ponudba?
Maxtor je napisal/-a:Kdo gre kej iz Celja? Nas gre ene 5 avtov pa da se zmenimo, kje se dobimo. Predlog je parkiriše pri izvozu Arja vas (prostorno) zjutraj nekje ob 9-10h.
Zivc je napisal/-a:mi ga pihnemo u nedeljo zjutrej
Zivc je napisal/-a:mi ga pihnemo u nedeljo zjutrej
Saymon je napisal/-a:je kdo že povabil hrvaški HFC?če so zainteresirani, da bi prišli jih lahko jaz nekje počakam da skupaj krenemo iz mb-ja
Jasmy je napisal/-a:Maxtor je napisal/-a:Kdo gre kej iz Celja? Nas gre ene 5 avtov pa da se zmenimo, kje se dobimo. Predlog je parkiriše pri izvozu Arja vas (prostorno) zjutraj nekje ob 9-10h.
No pol se pa še v Velenju pred rdečo dvorano ustavite, da se še mi priključimo in potem pihnemo proti SG.
A bi to šlo
Saymon je napisal/-a:majaCRX ker sem nov član še nimam članske izkaznice....vratarji bodo imeli seznam članov HCS-a, da ne bo problemov pri vstopu?
Saymon je napisal/-a:kaj pa vstopnino za mojo bejbiko ki bo zraven bo potrebno posebej plačat?
Saymon je napisal/-a:grrrrr :chainsaw:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost