Uporabnik
GRAJE & POHVALE GLEDE AVTOHISE CEPIN
Prosim ce lahko napisete vase izkusnje glede te avtohise

Vsa mnenja, pohvale, graje VSE... Kaj mislite o salonu, mehanicni delavnici, kleparski, licarski, vse izkusnje... itd...
I'm a fish!
Uporabnik
No pa da se razpišem.

Naprodaj je bila ESI sedanka (let. se ne spomnem) iste barve kot je moja trenutna bilo je pa tko..., v oglasu je pisalo vse kar se tiče letnika, opreme, dobro ohranjena itd ..., samo ni bilo prevoženih kilometrov, zato se odločim prvo poklicat predno se odpravim v Celje-vojnik avto gledat da vidim kaj bojo rekli.
Pokličem in povem da me zanima ESI sedan ki je naprodaj, bordo rdeč ta pa ta letnik ...itd in me zanima v kakšnem stanju je avto če je kej rjavo, potolčneo, zbito in pa prevoženi km, prodajalec mi pove da je avto zelo dobro ohranjen in da na avtu vse dela prevoženih km pa naj bi imela okoli 140,000km pravi da neve točno ampak tam nem, pa si reče ok, pač ni mu trreba vedet v km, potem mi pa še šove dosti ugodno ceno in se odločim da bi prišel avto pogledat.Povem mu da zdaj štartam iz Logatca in da bom v cca 1h tam in da sem resen kupec ..
Tako se z bratom, vsedeva v avto in odrineva..., prideva do tja(aja pa dž je padal ko svina) prec zagledam avto na parkingu in res, avto kr uredu ohranjen čeprav se je zaradi dežja dalo bolj malo ugotavljati ali je res bilo kaj barvano ali ne ...itd poltem pa jest pogledam na števec in me skor KAP :shock: avto je imel cca 185,000km in ne 140,000km kot je prodajalec rekel :evil:

Pol se je pa začel, vstopim v salon povprašam kdo ima čez rabljene avtomobile ..., mi ženska za šalterjem pove da mi lahko ona pomaga ji rečem da sem pred cca 1h govoril z nekim gospodom glede civica ESi sedan in da naj mi najde to osebo ..., neki se začne zmrdovat da "A jaz pa nisem vredi" pa sem reku da ne, v men je pa že vrelo ..., potem pride ta omenjeni dečko povem da sem jaz tisti ki je klical in potem sledi vprašanje:
JAZ
če avtomobile prodajajo večinoma slepim strankam ??
PRODAJALEC
"Začudeno odgovori" ne ...
JAZ
ja to mislim zato ker ko sem klical in sva govorila ste mi reku da avto ima cca 140k km in ne 185k km...
PRODAJALEC:
ja sej sem reku cca ...
JAZ
pol se mi je pa snel .., a vi vsako stvar zaokoržite za cca 40k gor al dol ...
PRODAJALEC
ne to pa ne, samo to ni za hondo nič..., avto redno servisiran itd ...
JAZ
to ni malo, to je zame dobro leto vožnje 40k km je velik ...
JAZ
glejte gre se za princip, potencialnemu kupcu ste lagali, reku sem vam predno sem se odpravil na pot da sem resen kupec itd in da nebi rad hodil zastonj iz Logatca v Celja pa sem očitno le naredil to neumnost ..., kdo bo plačal stroške ???
PRODAJALEC
sej se da vse zmenit pa to pa ono ...bla bla bla
JAZ
vest kaj iz principa jo ne vzmamem ker ste navadni lopovi in lažnivci ....

uglavnem blo je izrečenih kar nekaj sočnih besed in folk v salonu se je samo smejal in čudil ..., nabralo se jih je nekaj (prodajalcev) okoli mene in me kao mirili da se da vse še zmenit pa sem jim rekel da ne PRINCIP in nočem ...

predno sem odšel sem jim še rekel da so SRAMOTA za hondine prodajalce in da je žalostno da se moramo ljubitelji te znamke ukavrajati z takimi neposobneži in da bi jim bilo bolje če bi prodajali traktorje ZETOR kot pa hondine avtomobile ...

Uglavnem mojih $$$ nebodo tam nikoli videli in sem prepričan da so si me dodobra zapomnili ... 8)

PS;to je bilo cca pred dvemi leti in pol nazaj ...
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Vprašanje kaj bi dobil - tako da pomojem si se dobro odločil. Jst tudi ne bom nikdar več nič tam kupil, še ko pridejo novi modeli in bi šel pogledat - se tja ne odmajem pa mam cca. 7km do tja.

Raj grem v Kranj al Maribor al pa v Gorico pogledat. Imam dovolj ignorantskega folka, ki poskuša delat bedake iz kupcev - no sej iz mene so uspeli naredit osla. Sem večkrat pred nakupom ene stare Hondice govoril s prodajalci in sem dobil napačen vtis posledično sem jim tudi preveč zaupal.
LP
Uporabnik
Hm.. ja res ni prijetno, ali se morda spomneš imena prodajalca?

Sicer je problem ker je to 2 leti nazaj... amapk če še imate karkoli, razpišite se...
Uporabnik
uuu, ne se ne spomnem, ... :wink: , vem pa to da je bil tko malo starej dec (cca 40-45) kratkih svetlih las visok cca 180cm ali kak cm manj tm 85 kg ..., ma če bi ga vidu bi prec vedu :evil:

Res so me razočaral da tak folk prodaja in stoji za hondinimi modeli ..., polom totalni ... :evil: 8)
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Brake Master
Kar se mene tiče: kupil tm avto, nimam kej rečt, prodajalec vse poštimal itd... Sm mel zgleda ornk srečo....

Servis: izogibaj se ga kokr je možno :lol: :lol: da ne bom še enkat pisal, poglej un link nižje oz 2stran une teme...
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabnik
hja ne mene to zanima ker bom čez cca let.. mogoč mal več, mogoč mal majn, deal tam... zanima me predvsen kje je kaj narobe da bi to znal popravit.. + tudi dam kakšen nasvet prodajalcem itd...

aja.. Prodajalec pa mislim da vem kateri je bil... se bom pozanimo sam se tak ne bo mnde spomno...
Uporabnik
blazc wrote:aja.. Prodajalec pa mislim da vem kateri je bil... se bom pozanimo sam se tak ne bo mnde spomno...

bo bo, men verjem ... :lol: ti sam omen da je ena stranka rekla da so bolj primerni za prodajo traktorjev zetor kot pa avtomobilov honda ... :lol: pa se bo prec spomnu ... 8)
Uporabnik
hehe, lepo :)

se kdo kej?
Uporabnik
javornik še dela pr čepinu?
Uporabnik
NE, Javornik je sel ze pred okoli letom
In v bistvu je bil on ki je biil neogovoren in je dosti slabega naredo, vsaj jaz sem tak sliso...

Sedaj je novi mehanik z dolgoletnimi izkusnjami star okol 40 ce ne vec in seveda en pripravnik ki je star okol 20 let

Mislim da se je stanje izboljsalo, vendar ce imate kaksen nasvet kako se izboljsati mehanicno delavnico.. na dan z nasveti...

Eno vprasanje.. ali imate kje kaksen popust glede tega da ste v honda clubu?
I'm a fish!
blazc wrote:Eno vprasanje.. ali imate kje kaksen popust glede tega da ste v honda clubu?

tuki mas http://www.hondaforum.si/viewforum.php?f=15
.i..
Uporabnik
no, odpust al karkol javornika je bla zelo dobra poteza, men je šu pošten na k****,ene tretjič mi je prekipel in sm avto raj pelu seliču
Uporabnik
Em v bistvu je sam sel... ker je nasel si delo prodajalca rezernvih delov al neki podobnega pri eni drugi firmi... ampak on je priso, delal zgago, in potem ko je videl da ne bo tole najbols zanj.. je pa raj sel..

Se pravi da vecina ki se vam mehanicna ni zdela vredu, je zaradi Javornika?
Uporabnik
Cepin je dober prodajalec. Selič pa pravi, "čistokrvni" HONDA serviser!

STALNA EKIPA, OGROMNO IZKUŠENJ, LJUBEZEN DO ZNAMKE IN UGODNE CENE!

Čez Seliča nisem slišal še niti 1 pripombe medtem, ko na račun Čepina niti 1 pohvale, tko da zame so stvari bolj ali manj jasne!

But hey! What do I know.
Women have G spot, men have K spot !
Uporabnik
hmm... to ni glih dobr..

in ka mislte da bi se mogl nardit da bi se stanje izboljsalo?
Insane
blazc wrote:hmm... to ni glih dobr..

in ka mislte da bi se mogl nardit da bi se stanje izboljsalo?

Najprej spremenit odnos do strank, znižat cene in izboljšat kvaliteto dela. Pol se bodo počasi začeli ljudje vračat. Ampak to je dolg proces, slab ugled in zamere je težko popravit. Moraš vedet, da ti vsaka nezadovoljna stranka odbije še precej potencialnih novih strank. :wink:

Autocommerce ponuja za člane tole:

· 20 % popust na material (originalni deli Honda)
· 20 % popust na storitve (po rednem ceniku, popusti se v primeru akcij ne seštevajo)
· 20% popust na ves butik oblaèil Honda
· stalni 30% popust na letne ali zimske pnevmatike znamke Continental in Gislaved

Če hočete kakšnega resnega dobit boste mogli bit cenejši in predvsem kvalitetni.

Ni preprosto. Če hočeš kvaliteto moraš met dobre mehanike, dobri mehanike moraš pa dobro plačat. Če hočeš dobit nove stranke moraš pa spustit ceno. Smotana kombinacija. Nič ti ne zavidam. :wink:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
"Tamali" Čepin se je prišel malce pozanimat :lol:

Lepo to.

Bye
Fotr Admin
A3Turbo4Life!!! wrote:"Tamali" Čepin se je prišel malce pozanimat :lol:

Lepo to.

Bye

No evo, to je že en majhen korak naprej :wink:
Post Reply

Information

Moderators