Tuakj lahko debatireate o dogodkih, dajete predloge, nasvete,... POMOČ... hehehe
Moderator: Blue Angels
gas_gas je napisal/-a:Vtec show bo v SG ane?! pol bodo tm dragi in podobne zadeve, no bol me zanima ce bomo lah dragal tisti dan
zdj si ti mim useku ambro, lani je tud HKS organiziral srečanje v MBambrozic je napisal/-a:NipponStar je napisal/-a:a lanskoletne aprilske ponovitve ne bo(MB)?
tist je organiziru slhtjoj jih bos slisu zdej
ND4SPD je napisal/-a:zdj si ti mim useku ambro, lani je tud HKS organiziral srečanje v MBambrozic je napisal/-a:NipponStar je napisal/-a:a lanskoletne aprilske ponovitve ne bo(MB)?
ambrozic je napisal/-a:ND4SPD je napisal/-a:zdj si ti mim useku ambro, lani je tud HKS organiziral srečanje v MBambrozic je napisal/-a:NipponStar je napisal/-a:a lanskoletne aprilske ponovitve ne bo(MB)?
zdej sm pa vrh vsega se zmeden
majaCRX je napisal/-a::lol: joj, kolk vprašanj!
Za VTEC SHOW se dogovarjamo, da bi bil v sklopu drag race SG...ampak en dan pred dragom.
Torej v SOBOTO, 27.5.2005
Ni pa še vse 100% dorečeno, tako da nadaljne info še sledijo.
Za Mobikrog se bomo pa enkrat dobili s Tomljetom (spomladi) in se takrat domenili za termine...če bodo, kdaj bodo...
NipponStar je napisal/-a:Oh kako lepo bi blo, če bi bil vtec show na mobiju - moje skromno mnenje
NipponStar je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a::lol: joj, kolk vprašanj!
Za VTEC SHOW se dogovarjamo, da bi bil v sklopu drag race SG...ampak en dan pred dragom.
Torej v SOBOTO, 27.5.2005
Ni pa še vse 100% dorečeno, tako da nadaljne info še sledijo.
Za Mobikrog se bomo pa enkrat dobili s Tomljetom (spomladi) in se takrat domenili za termine...če bodo, kdaj bodo...
Oh kako lepo bi blo, če bi bil vtec show na mobiju - moje skromno mnenje
ambrozic je napisal/-a:NipponStar je napisal/-a:Oh kako lepo bi blo, če bi bil vtec show na mobiju - moje skromno mnenje
mene je tud to zmotl kak teden nazaj sam pol mi je scooby obljubu da se dela na tem da bo par MK-only srecanj. tk da v bistvu mamo pol vse, uspesen Vtec Show ker bo v sklopu dragrace-a in posledicno velik vecja udelezitev obiskovalcev in pa MK evente samo za hondase
majaCRX je napisal/-a:Na Mobiju je bil že lani...
gas_gas je napisal/-a:sej lah tud dragamo... men je cist super v SG... na Vtec show mal za ogrevanje dragat pol nasledn dan pa zares
Rdeca Strela je napisal/-a:gas_gas je napisal/-a:sej lah tud dragamo... men je cist super v SG... na Vtec show mal za ogrevanje dragat pol nasledn dan pa zares
če bo raven asfalt,ne da ti avto zleze za 2m naprej![]()
majaCRX je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:gas_gas je napisal/-a:sej lah tud dragamo... men je cist super v SG... na Vtec show mal za ogrevanje dragat pol nasledn dan pa zares
če bo raven asfalt,ne da ti avto zleze za 2m naprej![]()
Ja, bomo celo stezo letos podložili, da ne bo visela za 5m na 1200m![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov