Sam jaz bi raje devetko vzel
Moderator: Blue Angels
Dejch je napisal/-a:To, da je Alfi podobn je samo dobra stvar. Ce kopiras, kopiras najbolse.
Dejch je napisal/-a:Ne da se mi brate. Vseen je no, pa it. kopirajo od jp., itq sam sm reku, da mi je podobn, ne da je isti, sploh zadnji del, vsem pa je jasno, kdo je najbolsi v dizajnu.To, da je podobn galantu ve vsak, je pa trenutno najbol podoben od spredaj sportback conceptu, v celoti pa definitivno ni podoben samo galantu. Ne seri. Point je pa da je hud, koj ***** se skoz nasedas, cemu je podobn in cemu ne jao clovek.
Dejch je napisal/-a:Ja cist si me zatru.Za sprednji del mi je cist jasno blo pred tem, mi pa obrazlozi od kje je zadnji del, sploh linija.
Sploh pa kmeticki, bi se ze lahk 1x naucil, da pac je kaj necemu podobno, glede na to da je toliko znamk in ja hvala bogu, da so kopiral malo Alfo, ne pa kaksen 7g. civic, golf itd.

Vrtelo Leteloje napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Ja cist si me zatru.Za sprednji del mi je cist jasno blo pred tem, mi pa obrazlozi od kje je zadnji del, sploh linija.
Sploh pa kmeticki, bi se ze lahk 1x naucil, da pac je kaj necemu podobno, glede na to da je toliko znamk in ja hvala bogu, da so kopiral malo Alfo, ne pa kaksen 7g. civic, golf itd.
Lej, na zivce mi gre to da se vedno vsi najdejo in govorijo koliko ponavljajo vsi design za MAKARONARJI in tle sem ti lepo pokazal da to ni res da se zgodovina v tem primeru pise ze 20 let.
Dejch je napisal/-a:Vrtelo Leteloje napisal/-a:
Lej, na zivce mi gre to da se vedno vsi najdejo in govorijo koliko ponavljajo vsi design za MAKARONARJI in tle sem ti lepo pokazal da to ni res da se zgodovina v tem primeru pise ze 20 let.
To sploh nism reku. Reku sem, da je MENI podobn in da pac ce kopiras, kopiras najbolse, kar it. glede dizajna so in to je to. Nisem pa nikoli rekel, da vsi ponavljajo za makaronarji boze.Ne vem, itak nebi tako resno uzel, ce me nebi imel za Alfista, ker prej noben ni odreagiral tako burno, ko je pol folka omenil, da je Alfi podobn. Dejte se saj za moj primer navadt, da nisem Alfist kot subkultura, ampak bla bla bla. Point je v tem da je hud evo j**ote in se ne zapic v vsako mojo prijavo ze in me probat zatret ker pac ne bo slo glede na to da ne provociram in ne govorim o dejstvih ampak o izgledu

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov