Eddy-k2 je napisal/-a:Kr tolažte se esi ownerji...
VTI je VTI in čar tega avta je prav vtec...in vrtenje do stratosfere...čeprav negre nikamor![]()
![]()
heheh Tudi Esi se da tolk stunat, da se lahko igra s serijskim VTIjem
Moderator: Blue Angels
Eddy-k2 je napisal/-a:Kr tolažte se esi ownerji...
VTI je VTI in čar tega avta je prav vtec...in vrtenje do stratosfere...čeprav negre nikamor![]()
![]()
majaCRX je napisal/-a:Eddy-k2 je napisal/-a:Kr tolažte se esi ownerji...
![]()
heheh Tudi Esi se da tolk stunat, da se lahko igra s serijskim VTIjem![]()
samo za tyunanje esi-ja porabiš tolko $$$ da bi si lahko še enga vti-ja kupo,pa še zmerom gre isto kot tyunan EsimajaCRX je napisal/-a:Eddy-k2 je napisal/-a:Kr tolažte se esi ownerji...
![]()
Rdeca Strela je napisal/-a:samo za tyunanje esi-ja porabiš tolko $$$ da bi si lahko še enga vti-ja kupo,pa še zmerom gre isto kot tyunan EsimajaCRX je napisal/-a:Eddy-k2 je napisal/-a:Kr tolažte se esi ownerji...
![]()
![]()
majaCRX je napisal/-a:Hmm...o tem bi lahko debatirali.
Moj avto gre krepko bolje kot serijski VTI. Torej ESI+tuning JE ali NI dražji od tega, da kupiš VTI ter še delaš tuning do te meje, da imaš moje sedanje konje???
majaCRX je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:Hmm...o tem bi lahko debatirali.
Moj avto gre krepko bolje kot serijski VTI. Torej ESI+tuning JE ali NI dražji od tega, da kupiš VTI ter še delaš tuning do te meje, da imaš moje sedanje konje???
Simak-R je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:Hmm...o tem bi lahko debatirali.
Kakšen pa maš čas z tvojim tunanin esijem
majaCRX je napisal/-a:Simak-R je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:Hmm...o tem bi lahko debatirali.
15.5
majaCRX je napisal/-a:Simak-R je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:Hmm...o tem bi lahko debatirali.
15.5
lukasaca je napisal/-a:Eddy-k2 je napisal/-a:Ko pa na B sprašujem lastnike Vti hond če gremo probat pa skoraj nihče noče,z izjemo gas-gasa ki mora sedaj probat zmenoj...(,ko je menjalnik malo daljši)
Mene vpraši jaz bom šel takoj probat
Eddy-k2 je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:
15.5
maja sory samo tole je mal počas za 200KM avto...kok je teška delsolka?
15.5
majaCRX je napisal/-a:Za sprednji pogon brez zapor dif., cca 1100kg, z 0.5 bara, brez menjanih batov, ojnic...??
Kolikor vem je Petronas s TypeR vozil 15.3. v Rijeki.
Eddy-k2 je napisal/-a:saj je hitro sej ne rečem...moja gajba nevem kok bi peljala,ampak sem prepričan da nizke petnajstice...bomo moral zmert...
sicer mi ni jasno kako to da nisi LSDja not dala ko ste mel vse razkopan? to je 3 ure dela
pr0nFreak je napisal/-a:si zih? pa stock seveda
Zih zih pa je tvoj tud čist stock ?
Enkrat Damo še brez izpuha in ostalga sranja, enkrat sva se pa pošteno namučla z accordom. Je bil vedno bližje
Dejstvo je da je BMW skretHe he he
majaCRX je napisal/-a:Nisi "rahlo" optimističen, da VTI z menjano ENO odmično vozi 14.8 ???![]()
Krigl vozi recimo okoli 15s, pa ga kar povprašaj, kaj vse je menjal...prav tako cresh in še mnogi ostali![]()
+ tega, da ima večina od teh popolnoma oljupljen avto na dragih.
Teža pa verjetno veš, koliko doprinese!?!?
Eddy-k2 je napisal/-a:pr0nFreak je napisal/-a:si zih? pa stock seveda
Zih zih pa je tvoj tud čist stock ?
Enkrat Damo še brez izpuha in ostalga sranja, enkrat sva se pa pošteno namučla z accordom. Je bil vedno bližje
Dejstvo je da je BMW skretHe he he
jap res maš...damotova leti,ampak nisi bil zraven ko sva šla po trzinki do 200km/h..2,5 ima navora veeliko več...odpeljem se mu..
no jst tud nimam več stock avta...predelan je pa samo v tej meri da lažje drifta...in ne za drag race..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov