GREGOR-KK je napisal/-a:
si morala iti z zura se preden se je zacel....jaz sem imel pa rjuhe s sabo, da te spravim mednje....![]()
![]()
ja k se teb začne dogajat pravjo...da nobena ne ubeži
Moderator: Blue Angels
GREGOR-KK je napisal/-a:
si morala iti z zura se preden se je zacel....jaz sem imel pa rjuhe s sabo, da te spravim mednje....![]()
![]()
ambrozic je napisal/-a:gas_gas je napisal/-a:Lidija: zakaj si pa ti tko hit zginla...
ker ni blo nubenga THE BEST tam
GREGOR-KK je napisal/-a:lidija je napisal/-a:Nea sme.Mora delatpolcaj je napisal/-a:gregor kk pa kje si a gremo na pivo
ti macka si lahko mozeva odvetnica, jaz si pa lahko se vedno sam izbiram, kam grem, kdaj pridem, koliko in kaj spijem!![]()
![]()
![]()
![]()
dukizonda je napisal/-a:GREGOR-KK je napisal/-a:
![]()
ja k se teb začne dogajat pravjo...da nobena ne ubeži![]()
![]()
ambrozic je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Torej...žal je lahko vsem tistim, ki vas ni bilo...ampak nasledne srečanje je že v začetku oktobra na Primorskem...nato pa KOSTANJEV PIKNIK - Mobikrog![]()
![]()
kje na primorskem?
ambrozic je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Torej...žal je lahko vsem tistim, ki vas ni bilo...ampak nasledne srečanje je že v začetku oktobra na Primorskem...nato pa KOSTANJEV PIKNIK - Mobikrog![]()
![]()
kje na primorskem?
Bostjancek je napisal/-a:a bomo lahk tut uniona pili, al pa kej vodke
t<=> 75 je napisal/-a:Bostjancek je napisal/-a:a bomo lahk tut uniona pili, al pa kej vodke
Za vodko rad mi-honda poskrbi, drugače bo pa dovolj slane:)))
majaCRX je napisal/-a:t<=> 75 je napisal/-a:Bostjancek je napisal/-a:a bomo lahk tut uniona pili, al pa kej vodke
Za vodko rad mi-honda poskrbi, drugače bo pa dovolj slane:)))
se 100% strinjam![]()
![]()
![]()
![]()
majaCRX je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
miha
hehehe kaj ti spomin na Savinjsko "peša"??![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost