Ajde, KDO ŠE PRIDE IZ FORUMA ???
Moderator: Blue Angels
GREGOR-KK je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Dost mate sedaj OFF TOPICEV
Ajde, KDO ŠE PRIDE IZ FORUMA ???
maja, kje se pa naj pogovarjamo o nasih zeljah in pricakovanjih? bos se en topic odprla???
daj javi dosedanji seznam....

majaCRX je napisal/-a:No, pa gremo naredit seznam (pa prosim napišite zraven, če ste član Honda cluba...da se ve približno število):
Rdeče obarvani pomeni, da so člani Honda cluba.
1. Bostjancek
2. sTrogar
3. majaCRX
4. GREGOR-KK
GREGOR-KK je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Ja, samo štirje, ki so se 100% tukaj javili....tukaj štejem samo ljudi iz foruma.
kakorkoli, lustno se bomo imeli!!!

jaz ne grem,ker sem na dopustu,drugičaod je napisal/-a:rdeca strela: ti gres? pol bi jaz tudi sel poleg, sotor mam pa ostalo opremo .. javi!

smitko je napisal/-a:s SIMONCO?GREGOR-KK je napisal/-a:smitko je napisal/-a::shock: no prjatli gredo na morje,sam se pa ne upam pridt...
smitko brate, saj bom jaz gor, ti samo vleti! (s simonco)

1.zena me fenta
2.ce prezivim,me pa njen sigurno

smitko je napisal/-a:bom reku,ce bo za gremo ,pa se simono za grega prpelemo...

bomo nardili neki...mi-honda je napisal/-a:smitko je napisal/-a:bom reku,ce bo za gremo ,pa se simono za grega prpelemo...
pozdravte me vse nase gor
lp
miha

Green_Ghost je napisal/-a:Si me pa dobu...no avro je boljša polovica, "žena" pa "boljša polovica"

v zenini druzbi je zena najboljsa tretjina, avto pa boljsa tretjina, ko pa ni zene zraven, je pa ravno obratno, v najslabsem primeru si lahko celo ti boljsa tretjina!
  v zenini druzbi je zena najboljsa tretjina, avto pa boljsa tretjina, ko pa ni zene zraven, je pa ravno obratno, v najslabsem primeru si lahko celo ti boljsa tretjina!  

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov