mi-honda je napisal/-a: izkusnje so take ko prides k nam je tezko oditi domou
se usak je reku tku
lp
miha
TOLE JE PA CISTA RESNICA!!!!
hvala vsem!!! za vse!!! hvala mi-hondi in blazu za gostoljubje in prenocisce, hvala knausu za sprejem z drzavniskimi castmi ter da mi je razkazal notranjsko (s petimi hisami in blokom vred

), hvala smitku t75 ter ostalim hondasem za vse, za dobrodoslico, za druzbo, za zur, za runde, za vse, res vse!!! navdusen sem nad notranjsko, navdusen sem nad notranjkami (kelnerci simona&mateja sta zakon), v glavnem folk je zelo prijazen, gostoljuben, cudovit, notranjke pa mahnjene na hondase...
tako...zivc in ekipa, ste zamudili kar nekaj.... res NEKAJ!!! (izbrala si bom fanta, tizga....)
FANTJE, KDAJ STE ZE REKLI, DA BO POZDRAV JESENI???? ZUR JE BIL NAMREC NEPOZABEN!!!
aja, hvala policajem, ki so pomagali dolociti moj prag tolerance kar se promilov tice...6 pirov + cevapi v treh urah....0,30 promila
aja, pa se tale informacija....postojnski policaji...vsaj tako mi je en plavi rekel....imajo na avtocesti toleranco do 150km/h, v naselju pa do 70km/h. kar je pa resnica...pa upam, da ne bomo nikoli izvedeli....
uh, skoraj pozabil...hvala spoiled alesu in polytrim daretu za lepotno operacijo...ampak fanta, runda je cakala, vaju pa od nikoder!!!