Moderator: Blue Angels
t<=>75 je napisal/-a:Evo, vreme menda bo...upam da konfabulator za LOŽ ne laže.
LPT
t<=>75 je napisal/-a:Evo, vreme menda bo...upam da konfabulator za LOŽ ne laže.
LPT
dobro vreme ste zrihtali!!
majaCRX je napisal/-a:t<=>75 je napisal/-a:Evo, vreme menda bo...upam da konfabulator za LOŽ ne laže.
LPT
![]()
![]()
dobro vreme ste zrihtali!!
pridemo
GREGOR-KK je napisal/-a:tukajle malo karto gledam....
verjetno bom vletel...vendar po karti sodec se mi najbolj ne splaca iti na cerknico...glede na to, da prihajam iz kk......je najboljsa pot skofljica -lasce-sodrazica, ali je kje se blizje oz. boljse???
bo mogoce iz lj organiziran kaksen skupinski odhod???
hvala za informacije.
_SKOT_ je napisal/-a:Morde uletimo z bordo rdečo Civic 5 gen sedan Esi. Watch out
borutsmecks je napisal/-a:pa to mi je skoraj na dvoriscu..... ja mnde da pridem pogledat....
TDI 180KM ruLZ!!!!!!!!!!!!!!!!
ce mas s tistga konca se ksnga hondasa,ga kr usmeri za taboGREGOR-KK je napisal/-a:tukajle malo karto gledam....
verjetno bom vletel...vendar po karti sodec se mi najbolj ne splaca iti na cerknico...glede na to, da prihajam iz kk......je najboljsa pot skofljica -lasce-sodrazica, ali je kje se blizje oz. boljse???
bo mogoce iz lj organiziran kaksen skupinski odhod???
hvala za informacije.
GREGOR-KK je napisal/-a:kaj je, ljubljancani, bomo kaksno kolono naredili??????
mi-honda je napisal/-a:GREGOR-KK je napisal/-a:kaj je, ljubljancani, bomo kaksno kolono naredili??????
tako tako kr eno tadougo![]()
lp
miha
majaCRX je napisal/-a:HVALA ZA POVABILO!!
Prireditve se bomo udeležili tudi s HONDA CLUB šotorom...kdor še ni prejel letošnjega članskega paketa, ga bo lahko prevzel tudi na tej prireditvi,...
Prav tako bomo imeli tam oblačila Honda cluba ter vse ostale stvari!!
SE VIDIMO!!
t<=>75 je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:GREGOR-KK je napisal/-a:kaj je, ljubljancani, bomo kaksno kolono naredili??????
tako tako kr eno tadougo![]()
lp
miha
še spremstvo vam zrihtamo....
LPT
ne pozabt sotora sabo vzetGREGOR-KK je napisal/-a:kaj je, ljubljancani, bomo kaksno kolono naredili??????
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov