Viper je napisal/-a:Se vedno ni dobre duse ... :/. Skoda ...
Kako da ne.
Sem jaz našo kolega dobro dušo.
LP
Moderator: Blue Angels
gas_gas je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Še eno presenečenje večera: BIKINI HONDA WASH![]()
![]()
![]()
![]()
to sam za del solke ane
oo kako lepa bo pol moja lubica, jo sploh ne bom pucal dons
![]()
majaCRX je napisal/-a:GREGOR-KK je napisal/-a:JAZ VAS PRIDEM PA ZE DANES POGLEDAT...![]()
![]()
reče se POMAGAT![]()
![]()
GREGOR-KK je napisal/-a:
maja, lapsus calami!!! logicno da pomagat! ce hocem, da me vzamete medse!!! mi je poslal urbane sms, da je el presidente dol ze od 15.00 ure, tako da bom kmalu krenil. je potrebno kaj laskega pira nabavit???![]()
![]()
![]()
![]()
majaCRX je napisal/-a:GREGOR-KK je napisal/-a:
maja, lapsus calami!!! logicno da pomagat! ce hocem, da me vzamete medse!!! mi je poslal urbane sms, da je el presidente dol ze od 15.00 ure, tako da bom kmalu krenil. je potrebno kaj laskega pira nabavit???![]()
![]()
![]()
![]()
Urbane širi dezinformacije...ob 18h je odhod garačev iz Lj
GorazdO je napisal/-a:lol... Viper - počak še kako urco, pa boš lahko avto izbiral; vidiš, da se na koncu vse uredi; meni pa tudi paše, da pride mariborčan pote, bom vsaj dve uri dlje spal)
PS: en majčken mi je pa žal - danes sem bil pri Vugi in bi bla Huda luknja idealna za testirat obnovljene amortizerje. Bom pa čez dva tedna (drag SG).
GREGOR-KK je napisal/-a:Na mobikrogu je noro dobro, klobasice so bile odlicne, zal mi je le fantov in deklet, ki ne bodo spali v svoji postelji...![]()
![]()
![]()
Gospod predsednik, sestanek ob pol osmih je absolutno prezgodaj!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov