Moderator: Blue Angels
še men,še menR type je napisal/-a:Swifty, Bostjancek in Sunshiner če boste prišli na show se potem oglasite v multimedijskem šotoru pa vam jaz plačam to vstopnino.![]()
Aja sem že pozabil, spet bomo žepe polnili na vaš račun.![]()
LP
Rdeca Strela je napisal/-a:še men,še menR type je napisal/-a:Swifty, Bostjancek in Sunshiner če boste prišli na show se potem oglasite v multimedijskem šotoru pa vam jaz plačam to vstopnino.![]()
LP:evil_laugh:
ND4SPD je napisal/-a:Jst tud!AXE je napisal/-a:Jst pridem da ga pijemkdor pa ne more za vstopnino zbrat, mu pa jaz pred vhod prinesem pivo
![]()
R type je napisal/-a:
Glej da res prideš. Midva morama kišto pira predebatirat.![]()
LP
vido je napisal/-a:A v tistih 1500 SIT je všteta pol tut možnost vožnje po progi![]()
Jest sicer mam Hondo sam nism član
Viper je napisal/-a:Torej ... honda-vw (po domace za vse - The Trgovec Playgame) pravi, da bi me rad mel dol za pomoc. In sem reku, da pridem, in bom prinesu volan s seboj (900° za vozit) in GT4 100% memory save (ce bo kdo hotu met kopijo, naj pride z memory cardom).
Nastal je problem, da nimam prevoza in iscem dobro duso iz koroske, ki bi me pobrala v SG in odvlekla dol na VTEC show in enkrat (cim)kasnej tudi nazaj. Jasno prispevam ene 2 jurja za benz zravn.
Ce se torej najde dobra dusa, ki bi bil pripravljen vlaciti 100kg weight ballasta s seboj (izboljsan hendling po ovinkih garantiran), naj me poklice na 041-299-111, pa se zmenimo za podrobnosti. Se enkrat, sem prav iz SG in nimam prevoza, tak da ne morem kam ob pot prit.
Viper je napisal/-a:Nastal je problem, da nimam prevoza in iscem dobro duso iz koroske, ki bi me pobrala v SG in odvlekla dol na VTEC show in enkrat (cim)kasnej tudi nazaj. Jasno prispevam ene 2 jurja za benz zravn.
Ce se torej najde dobra dusa, ki bi bil pripravljen vlaciti 100kg weight ballasta s seboj (izboljsan hendling po ovinkih garantiran), naj me poklice na 041-299-111, pa se zmenimo za podrobnosti. Se enkrat, sem prav iz SG in nimam prevoza, tak da ne morem kam ob pot prit.
R type je napisal/-a:Swifty, Bostjancek in Sunshiner če boste prišli na show se potem oglasite v multimedijskem šotoru pa vam jaz plačam to vstopnino.![]()
LP
SunShiner je napisal/-a:R type je napisal/-a:Swifty, Bostjancek in Sunshiner če boste prišli na show se potem oglasite v multimedijskem šotoru pa vam jaz plačam to vstopnino.![]()
LP
sorry ampak zgleda je stvar izpadla malo drugače kukr sm jo hotu povedat... sicer pa 100% pridem na show ampak ne kot gledalec ampak kot vdani pomočnik :mrhappy:
miška je napisal/-a:Swifty je napisal/-a:Scooby je napisal/-a:Na žalost ne gre brez vstopnine!
V Hajdošah je ni bilo...
pa pejt v soboto v hajdoše, sej ne rabš na vtec pridt![]()
aja, sej ti itak delaš, pa ne boš pršu
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov