Moderator: Blue Angels
brese_gr je napisal/-a:NipponStar je napisal/-a:A jutri (SREDA 27.4.2005) bo kej dogajal na mobikrogu!?
ne da bi vedel...
NipponStar je napisal/-a:brese_gr je napisal/-a:NipponStar je napisal/-a:A jutri (SREDA 27.4.2005) bo kej dogajal na mobikrogu!?
ne da bi vedel...
Kaj pa to nedeljo?
Honda-vw je napisal/-a:pomoje da ja, če ne pa motorji, če hočeš mam od fanta tel,ki tam živi, delajo nek svoj klub, pobira vstopnice, jaz sedaj njega pokličm pa mi pove!
zadnič so bili pa italjani z f 3000, baje zelo zanimivo!
mloncar je napisal/-a:vidim, da si dost obveščen o terminih.. ..pa bi te prosu, da ko kaj zveš, objavi to na forumu!
Vrtelo Leteloje napisal/-a:MIdva z bratom imava v planu da bi prisla no Mobikrog v nedeljo 8.4.05 pa me zanima kako pa kaj!
1. A je to misljeno kot honda zbor, ker to organizira Honda club?
2. Ali je za prisotnost potrbno biti clan Honda club-a in ce ne ali se lahko tam na ta dan vclanis?
3. Ce je zbor namenjen voznji po Mobikrogu a je to treba kaj placati in ce se ze placuje a se placa na avto in po stevilu oseb v avtu?
Hvala
brese_gr je napisal/-a:Dolocena sta ze dva termina in upam, da vreme zdrzi in se pokaze kako kaj letos fantje vozijo:
1. termin 08.05.2005
2. termin 12.06.2005
Za naprej bomo se povedali kako in kaj?
V naslednjem, ce bo soncno se nam obeta par hudih zverinic
Vrtelo Leteloje napisal/-a:MIdva z bratom imava v planu da bi prisla no Mobikrog v nedeljo 8.5.05 pa me zanima kako pa kaj!
1. A je to misljeno kot honda zbor, ker to organizira Honda club?
2. Ali je za prisotnost potrbno biti clan Honda club-a in ce ne ali se lahko tam na ta dan vclanis?
3. Ce je zbor namenjen voznji po Mobikrogu a je to treba kaj placati in ce se ze placuje a se placa na avto in po stevilu oseb v avtu?
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov