facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Honda srečanje nedelja 17. april - pod vzpenjačo Maribor

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

Honda srečanje nedelja 17. april - pod vzpenjačo Maribor

OdgovorNapisal/-a bmencig » 05 apr 2005 01:26

Sponzor srečanja:
Slika
http://www.honda-maribor.com
Slika

Spoštovani !

Družabna srečanja so ena izmed ključnih dejavnosti Honda Club Slovenije, kjer kot organizator omogočamo vsem ljubiteljem te priljubljene znamke izmenjavo številnih izkušenj. Z rednim vzdrževanjem stikov, zbiranjem in strokovnim preverjanjem izkušenj in predlogov pravzaprav velikokrat postavljamo nove smernice razvoja tehnične dejavnosti o predelavah naših jeklenih konjičkov.

Vljudno vabimo vse lastnike avtomobilov na sedaj že tradicionalno srečanje ljubiteljev HONDA, ki bo potekalo

v nedeljo, 17. aprila 2005 “pod mariborsko vzpenjačo”

Srečanje bo potekalo na parkirnem prostoru od 11.00 do 17.00, ki je na dan te prireditve namenjen izključno za ta dogodek. Prav tako bo organizirana tudi cestna zapora.

V sodelovanju s pooblaščenim prodajalcem in serviserjem avtomobilov Honda – podjetjem Autocommerce Auto Maribor bomo omogočali tudi testne vožnje z naslednjimi vozili: Accord 2.2 CDTi, Jazz 1.4 LS, CRV 2.2 CDTi in najnovejšim FRV 2.0. Srečanje je idealna priložnost, da spoznate izjemno tehnologijo novih motornih dizelskih agregatov CDTi.

Za ljubitelje ovinkov in spretnostne vožnje bomo prav tako poskrbeli s posebnim prostorom, kjer bo omogočena vožnja med količki. V neposredni bližini – v areni je zagotovljena tudi gostinska ponudba.

Na tem srečanju bodo lahko tisti člani kluba, ki še niso prejeli “ članskega paketa” to prevzeli na samem srečanju. Kontakt: Uroš Bokal (041 768 884). V kolikor bo zaradi slabega vremena srečanje odpadlo, vas bomo o tem obvestili preko novice na naši spletni strani.

Vljudno vabljeni,

Boštjan Mencigar, spec.
predsednik Honda CLUB Slovenija

GENERALNI SPONZOR
AC MOBIL d.o.o.
http://www.ac-mobil.si
Slika
Uporabniški avatar
bmencig
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 05 apr 2005 13:44

Še vabilo v PDF, ki ga lahko pošljete še komu, ki bi želel priti na srečanje. :wink:

http://users.volja.net/delfinkaaa/vabil ... 202005.pdf

LEPO VABLJENI VSI !!
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a bmencig » 17 apr 2005 20:24

Vsem obiskovalcem današnjega srečanja se za obisk prav lepo zahvaljujemo. Visoka udeležba z prek 100 avtomobili ter prisotnostjo več kot 250 ljudi je lep dokaz, da Honda Club Slovenija postaja eden izmed resnejših klubov. Čeprav je bil ta dogodek samo običajno srečanje, nam je dan popestril predvsem izredno sončno vreme, ki ga bomo potrebovali tudi v prihodnosti. Pav tako se zahvaljujemo podjetju Autocommerce Auto regijski center Maribor, ki je omogočil testne vožnje z kar 4-imi vozili.

Srečanje v Mariboru je za nami, pred nami pa novi izzivi VTEC SHOW 2005, ki bo 4. junija 2005 na Mobikrogu v Cerkljah.

Seveda posebna zahvala tudi kolegom, ki so pomagali pri operativni ozvedbi srečanja. Še enkrat hvala Uroschu, Maji CRX, Scooby-ju, Strogarju, Kriglu, in Urbanetu.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ANDRO-2 » 17 apr 2005 20:50

:f_appl: :f_appl: :f_appl: :f_appl:
CVIČEK MAFIJA-made in dolenska
------------------------------------------------------------------
FIAT-- Fix It Again Tommorow
CRX MOTEGI:)-ex
Honda Civic Sport-red milano :) ex
Peš Honda
Uporabniški avatar
ANDRO-2
Uporabnik

Kraj: tam ker cvičk teče tam sm js

OdgovorNapisal/-a Boby » 17 apr 2005 21:07

:anger: NI ME BLO ( ni šlo!!) :anger:
Naslednjič pa :f_alc: !!!
:f_appl:
Uporabniški avatar
Boby
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a SIVIK » 18 apr 2005 20:15

Testne vožnje, ki jih je omogočil Autocommerce Auto regijski center Maribor so bile super (vozil FRV-ja 8) ), ker si se lahko peljal celo do Frama, kar pomeni vožnjo tako po mestu in avtocesti. :) :joy:

bmencig je napisal/-a:... z prek 100 avtomobili ...

To smo šteti vsi skupaj? Tudi avti iz Honda Street Legal Team-a (21kom)? :wink:
lp Damir

4. gen Civic 1.4 16V Sedan

R56 COOPER S
Uporabniški avatar
SIVIK
Uporabnik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 18 apr 2005 22:41

SIVIK je napisal/-a:Testne vožnje, ki jih je omogočil Autocommerce Auto regijski center Maribor so bile super (vozil FRV-ja 8) ), ker si se lahko peljal celo do Frama, kar pomeni vožnjo tako po mestu in avtocesti. :) :joy:

Ja, vsi :wink:
bmencig je štel Honda vozila, ne pripadnost :lol:
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 18 apr 2005 23:42

elcoyote je napisal/-a:P.S.edino kar mu zamerim je, da nas ni omenil tudi na njihovem forumu, ko je napisal komu vse se zahvaljuje.

Čeprav se nikomur, ki niso pomagali pri organizaciji, nismo zahvalili za udeležbo, pa vendar: lepo od Street legal teama, da so prišli na naš meeting!

Bronco je napisal/-a:To sem tudi sam opazil... Tako on kot tudi MajaCRX med svojimi (za)hvalospevi SLHT niti omenila nista :roll: Žalostno glede na to, da nas je bila ziher tretjina vseh prisotnih iz SLHT... :?

Se še enkrat opravičujem in se še enkrat zahvaljujem!
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Swifty » 18 apr 2005 23:42

majaCRX je napisal/-a:
SIVIK je napisal/-a:Testne vožnje, ki jih je omogočil Autocommerce Auto regijski center Maribor so bile super (vozil FRV-ja 8) ), ker si se lahko peljal celo do Frama, kar pomeni vožnjo tako po mestu in avtocesti. :) :joy:

Ja, vsi :wink:
bmencig je štel Honda vozila, ne pripadnost
:lol:

Kar je EDIN PROV :!:
Uporabniški avatar
Swifty
Uporabnik

Kraj: Cerklje na Gorenjskem

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 19 apr 2005 07:53

majaCRX je napisal/-a:
elcoyote je napisal/-a:P.S.edino kar mu zamerim je, da nas ni omenil tudi na njihovem forumu, ko je napisal komu vse se zahvaljuje.

Čeprav se nikomur, ki niso pomagali pri organizaciji, nismo zahvalili za udeležbo, pa vendar: lepo od Street legal teama, da so prišli na naš meeting!

Bronco je napisal/-a:To sem tudi sam opazil... Tako on kot tudi MajaCRX med svojimi (za)hvalospevi SLHT niti omenila nista :roll: Žalostno glede na to, da nas je bila ziher tretjina vseh prisotnih iz SLHT... :?

Se še enkrat opravičujem in se še enkrat zahvaljujem!

adijo pamet...majaCRX ti enostavno ne mores iz svoje koze a ne?

Prilepis samo izrezke posta z drugega foruma in potem pises svoje zraven, da ja izpade, kot da so decki iz SLHT prasci....

Potem pa se cudis zakaj je njihov odnos taksen? Mene sploh ne. Pa mislim, da bi se marsikateri tukaj na forumu strinjal z mano, da ce je ze prisel na tvoje srecanje se en drug klub/drustvo, da se ga spodobi in je fer, da se jih omeni, ne pa da se napise kot da spadajo pod tebe.

Ja saj vem, oni so mariborcani in ste skregani z njimi pa si ne zasluzijo omembe. Ce pa bi prisli recimo samo trije avstrijci pa bi jih z rdeco in velikimi crkami omenila.

Daj preden kaj napises malo premisli o svojih dejanjih, ali pa raje ne pisi. Ceprav si ti skregana z njimi ne pomeni, da so vsi clani iz kluba skregani.

Enostavno nisi mogla samo napisat stavka, kjer bi omenila, da se zahvaljujes za njihovo udelezbo......ti moras delat zdraho...
Zadnjič spremenil Lex_, dne 19 apr 2005 09:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Zivc » 19 apr 2005 08:12

ma pobijte se med sabo, sej vesta kam pelje ta pogovor! znova in znova :x
www.jdm.si
Uporabniški avatar
Zivc
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a cruiser » 19 apr 2005 08:30

...
Zadnjič spremenil cruiser, dne 19 apr 2005 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cruiser
Uporabnik

Kraj: Tuningland

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 19 apr 2005 08:41

Zivc je napisal/-a:ma pobijte se med sabo, sej vesta kam pelje ta pogovor! znova in znova :x

Nima se noben namena pobit med sabo.

Mene ni bilo na doticnem srecanju sem pa vecino slisal ali pa prebral kako je bilo. Z mojega vidika se mi zdi pac fer, da bi se jih omenilo in nisem tega napisal zato, da bi se zacel prepir, ker je to moj edini post na to temo, ki sem ga napisal da izrazim svojem mnenje.

Na post od majeCRX pa nimam namena odgovarjat, ker me ne zanima njen odgovor.

cruiser: Meni je vseeno kaj bo pisala za mojim hrbtom. O meni se je ze marsikaj govorilo in pisalo po PM-ih, pa ce se bo zdaj spet, mi je vseeno. Kdor me pozna ve kako je, kdor pa me ne pa si bo najboljse mnenje ustvaril, ce greva na pijaco. Ce pa bo takoj verjel kaksnim natolcevanjem pa me niti ne mika s taksnim bit kolega.

P.S.: Aja, sem pozabil tole napisat. majaCRX, da bos za drugic vedela; dovolj je, ce napises sledec stavek (brez kakrsnihkoli quoteov), pa te ne bo ubil, pa pod castjo upam, da ti tudi ne bo:

Zahvaljujem se tudi clanom SLHT, da so se udelezili nasega srecanja.
Zadnjič spremenil Lex_, dne 19 apr 2005 09:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 19 apr 2005 09:00

Nikomur ne pišem za hrbtom - kolikor vem, je to javen forum.
In samo zahvalila sem se za vse, kar se piše po drugem forumu, tako jaz kot vi pač beremo oba :wink:
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a bmencig » 19 apr 2005 09:49

Prosim za konstruktivno in pozitivno diskusijo.

Vsekakor pa ni beseda odveč da gre tudi posebna zahvala tudi članom HSLT iz Maribora s katerimi smo imeli lepe pogovore usmerjene v prihodnost.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a MARTINI » 19 apr 2005 16:56

majaCRX je napisal/-a:Nikomur ne pišem za hrbtom - kolikor vem, je to javen forum.
In samo zahvalila sem se za vse, kar se piše po drugem forumu, tako jaz kot vi pač beremo oba :wink:

Ja kdo pa si TI da se boš nam zahvaljevala??
Če se kdo zahvali je to predsednik kluba, zato TE prosim, če prenehaš z raznoraznimi floskulami, saj zadnje kar nam je treba je TVOJA zahvala!
Glede branja obeh forumov pa to, če ga že bereš lahko kdaj pa kdaj tudi kaj napišeš...vendar ne pomnim, da bi zasledil tvoj nick med registriranimi uporabniki! :shock:
Uporabniški avatar
MARTINI
Uporabnik

Kraj: city of MARIBOR

OdgovorNapisal/-a mlubej » 19 apr 2005 20:58

bmencig je napisal/-a:Prosim za konstruktivno in pozitivno diskusijo.

Vsekakor pa ni beseda odveč da gre tudi posebna zahvala tudi članom SLHT iz Maribora s katerimi smo imeli lepe pogovore usmerjene v prihodnost.

Lepo od tebe, da si se oglasil in se zahvalil za našo udeležbo. Tudi sami smo prepričani, da so pogovori dobra osnova za naprej.

Lp
Uporabniški avatar
mlubej
Uporabnik

Kraj: MB-Tezno

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 20 apr 2005 21:16

Lex_ : Na srečo sem res citirala iz konteksta, ker bi se drugače marsikdo zgražal, kako otročje, grdo in poniževalno se o nas piše na tistem morumu.

Pa še to...jaz z njimi nikakor nisem skregana.

Martini: Ti nočeš, da se zahvaljujem, Branko in Bronco to želita od mene...dajte se malo zorganizirati, prosim.

In ne, ne pišem na MB forumu, samo berem.

mlubej: Lepo napisano.
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov