facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Predlogi lokacije

Avto-moto dogodki pri nas in v tujini.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a NipponStar » 11 mar 2005 13:22

UPAM SAM DA BO!!!

Drugač pa bi blo fajn da bi blo za dragat - pa neredte kakšno drag tekmovanje za recimo najhitrejšo hondo itd...
Jeremy Clarkson:''It is HONDA so it will probably last longer then our mothers!''

HONDA - vse ostalo je kompromis!

ek4 - The King of 1.6L!
Project: kuham rižoto...
Uporabniški avatar
NipponStar
Uporabnik

Kraj: Kp

OdgovorNapisal/-a RED_line » 11 mar 2005 20:32

jz sem štekal da bo tudi drag race. :roll: bom premislil
GASSSSSSSSSSS.... :f_smile:
Uporabniški avatar
RED_line
Uporabnik

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a bmencig » 13 mar 2005 21:58

Jutri se načeloma dobiva s Tomljetom in izvem kako in kaj
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a lucky78 » 16 mar 2005 00:37

Vidim da precej silite glede Portoroža pa kot predstavnik HC za Primorsko regijo da vam malo povem kako in kaj.....na obali je že itak bala kot bi mi to tuki rekli ker itak je samo ena sama cesta in pljunec morja.Zelo hitro se da sprovocirat policaje ker drugače je na obali precej mirno in štrunfi nimajo kaj počet kot gledat brhka dekleta poleti in izigravat mačote.Sej jim ne zamerim mislim da bi marsikdo iskoristil uniformo..... :D
Kar se pa tiče placov bi moj predlog bil da bi se nekako ''uguzili'' ko imajo INTERNAUTICO da bi dobili kak plac v marini....tam vemo da imajo velike površine ki pa takrat niso zasedene ker so plovila v vodi. :D Samo spet se malo zamislim ka je bilo na prvem V-TECu ko so polcaji popi...... in še prometniki so prišli iz Kopra ker je bilo precej nemirno....... tako da je Portorož precej riskantna zadeva....Jaz se bom potrudil da bi našel kak plac ki ni v centru in da bi odgovarjal VTEC showu......do takrat pa ideje na plano!!!
Accord 2,2 09'
Accord 1,8iLS 01'
Civic 1,6 ESi 93'
domo arigato gozaimasu
Uporabniški avatar
lucky78
Uporabnik

Kraj: Portorož

OdgovorNapisal/-a lukach » 16 mar 2005 13:39

Super :lol:
B16, k26 turbo, sold best ET 13.056
Audi S2, GT4094R@1.5bar
Uporabniški avatar
lukach
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a NipponStar » 17 mar 2005 11:07

A če bo na mobikrogu al pa na avtosejmu LJ - a bo drag al ne?!

drugač pa kul lokaciji!

a pridejo tud kej tujci?!

LP
Jeremy Clarkson:''It is HONDA so it will probably last longer then our mothers!''

ek4 - The King of 1.6L!
Uporabniški avatar
NipponStar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Žele ga pele » 17 mar 2005 22:13

Lepo bi bilo če bi drag race lahko organizirali, seveda pa to ni pogoj ali vrhunec te prireditve.

Saj tudi na pravi drag race prireditvi ni poudarka na razstavi avtomobilov ampak zgolj dirkanju.

V kolikor nam bo lokacija dopuščala izvedbo draga bo to seveda zelo dobrodošlo, če pa ne, bo pa itak zelo pester program tako da ne vidim težav.

Jaz iskreno upam, da se bomo VTEC Show-a 2005 udeležili ljubitelji Hond in vsaj na ta dan pozabimo na razprtije ter osebne zamere, ter se v kar se da večjem številu udeležimo tega srečanja.

LP
Uporabniški avatar
Žele ga pele
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a bmencig » 17 apr 2005 21:37

V nekaj naslednjih dneh se moramo dogovoriti za ogled Mobikroga kje bo točno kaj stalo.

Žele,
Zapisnik zadnjega sestanka imaš na mailu.
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Boby » 17 apr 2005 21:53

A je Mobikrog dokončno :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
Boby
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a NipponStar » 22 apr 2005 13:50

Žele ga pele je napisal/-a:Lepo bi bilo če bi drag race lahko organizirali, seveda pa to ni pogoj ali vrhunec te prireditve.

Saj tudi na pravi drag race prireditvi ni poudarka na razstavi avtomobilov ampak zgolj dirkanju.

V kolikor nam bo lokacija dopuščala izvedbo draga bo to seveda zelo dobrodošlo, če pa ne, bo pa itak zelo pester program tako da ne vidim težav.

Jaz iskreno upam, da se bomo VTEC Show-a 2005 udeležili ljubitelji Hond in vsaj na ta dan pozabimo na razprtije ter osebne zamere, ter se v kar se da večjem številu udeležimo tega srečanja.

LP

SUPER!!!

res v čimvečjem številu pa upam da tud z udeležbo iz tujine!

ek4 - The King of 1.6L!
Uporabniški avatar
NipponStar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yellowhonda » 06 maj 2005 11:43

Moj predlog za naslednje leto: letos sem bil za prvega maja v Lanterni pri Poreču. Je apartmajsko naselje in v njem so mel zbor spački, diane, amiji in pa vsi ostali modeli Citroena. Cel vikend se je neki dogajal, zadnji dan pa fešta ob apartmajih z živo glasbo.(duo dabl trabl) do petih zjutraj.

Glede na vse shode honda cluba na katerih sm bil do zdej in se je govoril kolk so dobri in hvaljeni (brez zamere, ampak preveč statični) je bil ta v Poreču daleč pred hondinimi.

Zato je moj predlog (če je izvedljivo), da se vodilni v hondaclubu zberejo, pretehtajo tako možnost in se naslednje leto pravočasno rezervirajo apartmaji in se nardi en tak shod. Po mojem je potrebno zbrat samo interesente, prostovoljce za vodenje družabnih dogodkov in pa najeti svirače.

Lp, Aleš
Uporabniški avatar
yellowhonda
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 06 maj 2005 12:33

sLOVENSKI vtec show NA hRVAŠKEM?????
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a yellowhonda » 09 maj 2005 08:23

Na splošno nism mislu vtec show ampak vsaj en ornk žur, pa da nauš pametna tko k zmeri, so citroen show organiziral predstavniki iz Beograda in to na Hrvaškem!!!!!??????????.

To bi blo lahko tud srećčanje s hrvaškimi kolegi. Če maš pa kako boljšo idejo za več dni v SLO pa kar na dan znjo.

Pa en Lp.
Uporabniški avatar
yellowhonda
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ND4SPD » 09 maj 2005 18:34

yellowhonda je napisal/-a:Na splošno nism mislu vtec show ampak vsaj en ornk žur, pa da nauš pametna tko k zmeri, so citroen show organiziral predstavniki iz Beograda in to na Hrvaškem!!!!!??????????.

To bi blo lahko tud srećčanje s hrvaškimi kolegi. Če maš pa kako boljšo idejo za več dni v SLO pa kar na dan znjo.

Pa en Lp.
Ja organiziri a ne! :roll:
Lent (MB)-Kongresni trg (LJ)-1h (1.6i 16V HB l.91 130PS)
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)
Uporabniški avatar
ND4SPD
Uporabnik

Kraj: Dolsko

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 09 maj 2005 18:52

ND4SPD je napisal/-a:
yellowhonda je napisal/-a:Na splošno nism mislu vtec show ampak vsaj en ornk žur, pa da nauš pametna tko k zmeri, so citroen show organiziral predstavniki iz Beograda in to na Hrvaškem!!!!!??????????.

Pa en Lp.
Ja organiziri a ne! :roll:

Točno tako!
Če si se pripravljen angažirati za to, ti takoj pomagamo!!
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Koledar dogodkov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost