Napisal/-a duki » 11 jan 2005 23:06
Zdravo, jaz sem Janez in trpim za groznimi obcutki krivde, ker ne posiljam naprej 50 milijard zafukanih veriznih pisem, ki mi jih posljejo ljudje, ki dejansko verjamejo, da bodo s tem neki sest letni puncki iz Albanije z josko na celu pomagali zbrati dovolj denarja, da si jo da kirursko odstranit, preden jo njeni kmetavzarski starsi prodajo potujocemu cirkusu.
Ali resno verjamete, da bo Bill Gates dal vam in vsem ki jim posljete ''njegov'' E-mail, 1000 dolarjev??? Ali ste res tako neumni?
''Oooo, poglej, ce grem do konca tega mail-a in si zazelim zeljo, bom jutri pokavsal prvo manekenko, ki mi prav jutri prekrizala pot!''
Kaksen kup dreka!!!
Mogoce bodo ponoci k meni prisli hudobni skrati veriznih pisem in me posiljevali v spanju, ker nisem naprej poslal veriznega pisma, ki ga je prvi poslal Peter leta 5 nasega stetja in je prislo, k nam z prvimi misijonarji preko morja!
**** jih gleda!!!
Ce ze nameravate kaj ''poslat naprej'', mi posljite vsaj kaj priblizno zabavnega. Videl sem ze vse tiste: ''poslji to desetim svojim najblizjim prijateljem, in ta ubog, pomilovanja vredna clovek, bo cudezno dobil par tolarjev od nekega vsevedneza, ce se to pismo poslje devetdesetkrat!''
Pa dol mi visi!!! Pokazite malo inteligence in razmislite k cemu dejansko prispevate, ko posiljate taksna verizna pisma. Najverjetneje zgolj k vasi lastni nepopularnosti.
In bistvo; ce prejmete verizno pismo, ki vam grozi da boste nesrecni ali nepofukani do smrti, ga zbrisite. Ce je smesno ga posljite naprej. Ne razkurite folka, z nepotrebnim deljenjem obcutka krivde, ker ne posiljajo naprej verizna pisma o gobavcu iz Afrike, ki nima zob in je privezan na rit mrtvega slona ze 27 let in cigar edino odresenje so tisti tolarcki, ki bi jih prejel, ce bi poslali naprej to verizno pismo.
Zdaj pa posljite to vsem, ki jih poznate!
Drugace se bo jutri vase spodnje perilo spreobrnilo v mesojedo in zauzilo vase genitalije.
Lep pozdrav.
P.S. Posljite mi jurja!