Bostjancek je napisal/-a:Mene pa verjetn ne bo k mam ši(h)t v soboto![]()
![]()
Bostjancek, ti ja ponavadi nisi "špilferderber"!!
Moderator: Blue Angels
Bostjancek je napisal/-a:Mene pa verjetn ne bo k mam ši(h)t v soboto![]()
![]()
bato je napisal/-a:...sej je že nekdo vprašal, ampak odgovor ni bil jasn...
...kako je z vožnjo po MK 6.11., a bo kšna štartna lista, kšn vrstni red, al kj podobnga, ker če bo "prosto po Prešernu" lahko rata ena velka zmeda oz. lahko nadebudni dirkači čakamo 3 ure, da pridemo na vrsto...
...kako je zdaj s tem?
majaCRX je napisal/-a:Bostjancek, ti ja ponavadi nisi "špilferderber"!!![]()
majaCRX je napisal/-a:NORMALNO da bo vrstni red in lista !!!!
Brez tega nikakor ne gre! Bo podobno organizirano, kot vsi ostali MobiKrogi!
Lista pa se bo naredila na licu mesta, kajti sedaj se ne ve, kdo vse bo prišel in kdo vse bo vozil.
Bostjancek je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:Bostjancek, ti ja ponavadi nisi "špilferderber"!!![]()
![]()
![]()
in kaj to pomeni da bom vedu kaj ponavadi nism
![]()
![]()
bato je napisal/-a:majaCRX je napisal/-a:NORMALNO da bo vrstni red in lista !!!!
Brez tega nikakor ne gre! Bo podobno organizirano, kot vsi ostali MobiKrogi!
Lista pa se bo naredila na licu mesta, kajti sedaj se ne ve, kdo vse bo prišel in kdo vse bo vozil.
...ta lista bi se lahko naredila že malo prej, tako da bi vsi zainteresirani poslali PM kontaktni osebi, da bi bilo znano vsaj pribl. št. dirkačev, ker zna bit malo morje ljudi ki bi hotli na MK, potem pa bi lahko organizatorji vse prijavljene razvrtili po nekem urniku ali nekaj v tem smislu...
majaCRX je napisal/-a:To se v tem primeru ne da, ker vsi ČLANI Honda kluba niso uporabniki Honda foruma.
Lahko bi naredili le okvirni seznam uporabnikov tega foruma, če želite.
cac je napisal/-a:Swifty je napisal/-a:Bostjancek je napisal/-a:Mene pa verjetn ne bo k mam ši(h)t v soboto![]()
![]()
Enako,brez možnosti menjave
swifty, a ti kej zrihtam?![]()
sej ves, veze pa to
![]()
(hec)
green torro je napisal/-a:Dež ni ovira za pravo druženje in zato bo event v vsakem primeru.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov